Şimdi Ara

3 adımda ayt fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
3
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 28 Nisan 2022; 22:33:53 >

• bir haftaya çözüp bilgilendireceğim dostum bu mesaj kalsın burada favladım konuyu

• Bekliyorum hocam. Güzel soru gördüm bir iki tane de hepsine bakmaya değer mi bilmiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • orientis O kullanıcısına yanıt

hocam siz sanırım biyolojiyi çözmüştünüz nasıldı?

• maketbıcagı kullanıcısına yanıt

dün biyolojiden ilk sayfalardan başlayıp sinir, endokrin, duyu organları testlerini çözdüm. izlenimlerime göre güzeldi bence. çıkmış sorular falan oluyor, hoşuma gitti benim. kaliteli geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simityayınları kullanıcısına yanıt
    Ben de daha bu kadarını çözdüm ama çözcem biyolojiyi. Ona göre fiziğe de bakarım

• fizikte vektör tork denge ve kütle merkezi testlerini çözdüm bence fena değil ama yeni nesil soru tarzında değil pek yani karmaşık şekilli sorular yok. zaten denge kısmında sorunlu olduğum için mi yoksa bazı sorular iyi olduğu için mi bilmiyorum ama denge kısmında 1-2 soru zor geldi. genel olarak çözülür ama soru bankalarında daha zor sorular ya da yeni nesil tarzda sorular varken fizik için biraz lys tipinde kalmış bu sorular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 28 Nisan 2022; 22:30:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    3 Adım Ayt Denemeleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • upik

• hüp

• Hocam MEB kitabındaki ve kazanım testlerindeki soruları birleştirmişler onları cozduyseniz gerek yok

• Reis şuan 35 ayt fen yapıyorum 5 soru unuttuğum yerlerden kaçıyor 9 günde tüm ayt fenini çözücem bence çok faydalı

• Mezun2022 M kullanıcısına yanıt

ben sadece fizikte bazı yerleri çözdüm fena değil ama 21 fiziğiyle kıyaslayınca asla yeni nesil değil daha basit. yine de çözüyoruz işte çözmedik demeyelim

• noobodynow kullanıcısına yanıt
    3.testleri güzel ama ben matematiği beğenmedim fazla basit

• dümdüz soru bankası soruları bi esprisi yok. saçma sorular da bayıyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.