Bildirim
## 3.500 TL'ye Monitör Hariç Sistem YARDIM ##

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
Amacım oyun ve render işleri. Sony Vegas programı kullanıyorum.
Sistem tavsiyenizi bekliyorum arkadaşlar.
bakalım daha iyisi gelecek mi
söylediğin programlarda yağ gibi kayarsın.
MSI
Z97-G55 SLI Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3300MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
388 TL
INTEL
Core i7 4790 Soket 1150 3.6GHz 8MB Cache 22nm İşlemci
862 TL
GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
284 TL
SEAGATE
3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
154 TL
ZALMAN
Z11 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
222 TL
CORSAIR
VS SERİSİ 650W GÜÇ KAYNAĞI
212 TL
MSI
GTX970 GAMING GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
1243 TL
SAMSUNG
120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD
209 TL
incelemesi
http://forum.donanimhaber.com/m_91352145/f_//tm.htm
Toplam : 3574 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ekim 2014; 2:22:52 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt
-
@bjk__murat
vatanbilgisayardan üyelik açıp ekledim hepsini sepete. Mağazaya gidip elle alabilir miyim bunları? aynı fiyat mı olur? bide toplarlar mı orada kasayı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 16 Ekim 2014; 2:23:35 >_____________________________ -
quote:
@bjk__murat
vatanbilgisayardan üyelik açıp ekledim hepsini sepete. Mağazaya gidip elle alabilir miyim bunları? aynı fiyat mı olur? bide toplarlar mı orada kasayı?
alırsın tabiki.
internete özel yazanlarda 20 30 tl fark çıkabilir.
toplarlar.
birde mention olmamış rastgele gördüm cevapla tuşuna bas veya alıntıla._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
ram : Corsair 8GB 1600mhz DDR3 256TL
ssd : Silicon Power S60 240GB SSD Sata3 299TL
ekran kartı :Zotac GTX970 AMP extreme Edition 1343TL
psu : Evga B Series 80+ Bronze 600W PSU 200TL
kasa : Cooler Master RC650L 255TL
Optik Sürücü : LG 24X dvd Writer
3572TL
Overclock yapılırsa ekran kartı Omega Edition ile güncellenip , CM 212X alınabilir .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ekim 2014; 2:46:13 >_____________________________
-
hayır bunuda ben söylemiştim zaten sana
taş gibi sistem olmuş hayırlı olsun şimdiden._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
hayır bunuda ben söylemiştim zaten sana
taş gibi sistem olmuş hayırlı olsun şimdiden.
eyvallah saol ama şimdi almayacam mecbur indirim yada doların düşmesini bekleyecem.
bu %25 vatan indirimi olunca direk 3.900 TL den mi %25 indirim olacak?_____________________________ -
quote:
eyvallah saol ama şimdi almayacam mecbur indirim yada doların düşmesini bekleyecem.
bu %25 vatan indirimi olunca direk 3.900 TL den mi %25 indirim olacak?
hayır.
artık indirim diye birşey yok vatanda bilmiyormusun ?
şuan ne görüyorsan o artık, sadece dolar etkiler fiyatları._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
quote:
quote:
bu %25 vatan indirimi olunca direk 3.900 TL den mi %25 indirim olacak?
hayır.
artık indirim diye birşey yok vatanda bilmiyormusun ?
şuan ne görüyorsan o artık, sadece dolar etkiler fiyatları.
İndirim olmazsa zaten doları bekleyecem..Şöyle 3.500 TL civarına getirmem lazım sistemi._____________________________ -
quote:
İndirim olmazsa zaten doları bekleyecem..Şöyle 3.500 TL civarına getirmem lazım sistemi.
o zaman k lı işlemci ve 16 ram hayal.
dediğim gibi olur anca._____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
quote:
quote:
İndirim olmazsa zaten doları bekleyecem..Şöyle 3.500 TL civarına getirmem lazım sistemi.
o zaman k lı işlemci ve 16 ram hayal.
dediğim gibi olur anca.
kafamda hep
i7 işlemci
16gb ram
ve 256 bit ekran kartı olduğundan vazgeçemem
neyse alacam ama bu sistemi genede 2 3 ay sonra bile olsa almayı düşünüyorum büyük ihtimalle alacağım son masaüstü olacak gibi._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X