Şimdi Ara

3.500 TL'ye Kadar Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar detaylı araştırmalarım sonucunda mi note 10 lite tercih ettim ama o kadar çok yorum okudum ki kronik sorunlu bir cihaz gibi duruyor o kadar para verip kronik sorunlu bir telefondan vazgeçme aşamasındayım redmi note 9 pro ise IPC ekran bu serinin önceki versiyonlarında ghost screen kronik sorunları çıktı ve ben lg g4ten bu sorunu biliyorum ve bir daha yaşamak istemiyorum . Sizden güzel önerilerinizi bekliyorum .

• Mi note 10 lite haric cihaz yok ki düzgün artik 3500tl bi para etmiyor malesef

Kafam rahat olsun dersen a51 yada bütçeyi az artirip a71 alabilirsin samsung telefonlar hem saglamdir hem garantisi iyidir ama yazilimlari cok uyuz sisme yapar kasar donar haberin olsun cok zorlamaman lazim cihazi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el iPhone 8 de alabilirsin 3 sene gider

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    iPhone düşünmüyorum hocam. Aklımda İphone 11 vardı ama çok pahalı vazgeçtim alırsam da güncel sıfır bir cihaz istiyorum . Öneriniz üzere a71e baktım da o cihaz için o fiyatları vermem. Dediğiniz gibi bu fiyatlara anca tabiri caizse üçün biri alınır anca .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidensa

iPhone düşünmüyorum hocam. Aklımda İphone 11 vardı ama çok pahalı vazgeçtim alırsam da güncel sıfır bir cihaz istiyorum . Öneriniz üzere a71e baktım da o cihaz için o fiyatları vermem. Dediğiniz gibi bu fiyatlara anca tabiri caizse üçün biri alınır anca .
    İnanılmaz ya

Kazanmak istedin mi de 2 ay calisman gerekiyor 3500ü

4500 bandinda note 10 lite s10 lite var onlar güzel aslinda ama o para da bir telefona verilir mi o var

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Şu xiaomi mi 10 note lite da problemleri olmasa şimdiye alırdım dediğin gibi başka bir telefon yok bu fiyat bandında . Bakayim biraz daha araştırayim.
  • Bu fiyat aralığına karşı alabileceğin en mantıklı cihaz mi note 10 lite. Ama sorunları var vazgeçtim diyorsun. A71 e yok diyorsun, redmi note 9 proya yok diyorsun. Geriye pek bir şey kalmıyor zaten. Valla bu cihazlar en çok alınabilecek cihazlar. Ben olsam şuan mi note 10 lite'ı tercih ederim. Mi note 10 lite'ın bazı küçük sorunları olduğunu ben de duydum. Ama bu sorunlar güncellemeyle halledilemeyecek iş değil. Ve çoğunlukla kullananlar memnun.Bu fiyata mi note 10 lite dan daha iyi bir cihaz alamazsın. En mantıklısı da bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Cem Bey bende öyle düşünüyorum kesinlikle haklısınız . O kadar çok forumda okudum ki yok bu sorun var yok şu sorun var gibi mevzular girince biraz tedirgin oldum . Yazılımla düzeltilebilirse iyi korkum donanım. Ne de olsa yakınlık sensörü her ne kadar yazılımsal boyutu varsa da donanım tarafı daha fazla . Diyorum ki samsungun geçmiş amiral gemilerini alayim diyorum . Telefonda almam lazım. Gerek olmasa zaten 1 2 ay beklerim ama lazım işte. Biraz daha araştıriyim en kötü durum fiyat aralığını yükseltmem gerekecek.
  • hidensa H kullanıcısına yanıt
    Yani amiral gemisi alacak kadar bütçeniz varsa tabiki amiral gemisi alın. Bütçe meselesine giriyor bu noktadan sonra. Donanımı korkutuyor diyorsunuz ama aksine donanımı bu fiyat bandında gayet iyi. Orta segment işlemcilerinden en iyisi olan 765G den sonra 730G ve 720G işlemciler gelir. Bunlarda uzun vadede üzmeyecek işlemcilerdir. Ben bazı sorunlar duydum dediğim, bazı sensör sorunları falandı. Hiç donanımla alakalı sorun yaşayan duymadım. Snapdragon 730G, zaten oyunlarda veya yapılan işlemlerde kasma, ısınma yapmaz. Uzunca da götürür. Eski amiral gemileri de güncelleme almayacağından sorun olabilir. Güncelleme açısında da güncel bir cihaz tercih edilmeli bence. Yukarda yazmış bir arkadaş. Mesela S10 Lite hem güncel hem de donanımı da rakiplerinin aksine üst seviyede. Amiral gemilerindeki işlemci var S10 Lite'da. Fiyat olarak zorlamayacaksa S10 Lite iyi bir seçenek olur. Onun dışında mi note 10 lite tercih edin bence. Çok sorun yaşatacağını düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 26 Temmuz 2020; 13:55:18 >

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Mi note 10 lite alacağım büyük ihtimalle ..
  • a71 v a51 yesil ekran ve parmak izi okuma sorunu var diyorlar

• Oppo Reno 3 alternatif olabilir mi?
    bende bu rakamlara telefon bakıyorum eşim için.
  • P40 lite da bir seçenek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.