Şimdi Ara

3.5 yıllık sevgilimden ayrıldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temmuzda bende 3 senelik iliskimi bitirmistim,20 ocakta yeniden basladik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL

20 günlük ili?ki sahibiyim nie girdim bu konuya bilmiyorum

• allah 20 yıllık sevdiğinde 3,5 dk ayırmasın
  • yörük kullanıcısına yanıt
    İnşallah hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: LityumBor

Zaman gerçekten sabır gerektiriyor çünkü bıraktığım dakikadan beri onu düşünüyorum durumlar karışık hocam yoksa gerçekten seviyordum ama bunü yapmaya zorunlu olmak çok daha kötü birşey .

İlk başlar böyle olur hocam, ilk bir hafta bir ay onu düşünürsün. Bunun ne kadar süreceğini bilemem ben, kişiden kişiye göre değişir ama geçer hocam elbet. Durumlarınızı bilemem ama zorunda kalmayı iyi bilirim, çok kötü bir şeydir dediğin gibi. Dilerim ki çabucak atlatırsın
  • Scarlett Johansson kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam umarım sadece yazmak istedim neden bilmiyorum anlatmayı sevmiyorum aslında ama burası benim için farklı biraz o yüzden sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: muzafferkocak

5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım, unutması zor oluyor, ama unutunca hatırlamıyorsun bile. İlk başta kabullenemesen de bir kaç gün kafa dinle, forumlarda ve sözlüklerde takıl. Arkadaşların varsa onlarla takıl. Maddi durumun iyiyse bir tatile çık 3-5 günlüğüne, orada yeni arkadaşlar edinmeye çalış, online oyun da oynayabilirsin. Özellikle sana tavsiyem bir spor dalı seç kendine, sosyal medyada üzüntülü şeyler yazıp, paylaşma. Ayrılsanız da gene de takip ediyordur, üzüntünü içine at demiyorum ama onun artık görmesine gerek yok, gördükçe sevinecektir. Sevinmesini engelle, hatta bol bol güler yüzlü fotoğraf paylaş ki acı çekmediğini mutlu olduğunu görsün, o görsün diyorum fakat bunu sırf o görsün diye yapma. Kendin için yap. Her zaman önce kendini düşün. Herkesin düşündüğü gibi, sen de kendine göre dünyanın en değerli varlığısın, kendinden başkasına kendin kadar değer verme, annen baban dışında. Yeni bir sevgili arayışına girme kafan dağınık olduğu için menfaat elde etmeye çalışanlar sana yaranmaya çalışacaktır, sevgili konusunda inzivaya çekil en az 1 yıl.

Bu dediklerimden bir yada bir kaçını yap 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Gerçi yapmasan da unutacaksın fakat ruhsal dengen bozulmayacak.

Unutulmayacak ne yaparsan yap gerçekten ilklerini onunla yaşadıysan ilk olanlar unutulmaz sonra larını daha kolay unutulur ama ilkler unutulmaz yaptığınız beraberken bişi olduğunda hatırlarsın yine

• Salla gitsin keyfine kafa dağıtmaya bak zilliler için değmez üzme kendini kotu olma olumsun kotu yanını onun görmesini sağlama seni hep mutlu bilsin

• Yazdıklarınızı okudum hepinizin acısı kendine. Fakat ben de sevgilimle 2007' de tanışmıştım. Gerçi 2005' de liseden mezun olduğum 2 yıllık lise mezunuydum, çalışmıyordum. Tanıştıktan sonra ilişkimiz ciddi bir boyut kazandı ve ikimiz de aile ortamından uzaklaşmak başbaşa yaşayabilmek için ve ailesinin karşısına düzgün bir vasıfla çıkabilmek için üniversiteye hazırlanıp 2009' da aynı üniversiteyi kazandık.

İlk yıl herşey güzeldi, farklı bir şehirde sevgiliyle sabahlara kadar özgürce dolaşmak gibisi yoktu. İlk yıl yurtta kaldık fakat ikimizin de yurdunda saat sınırlaması pek olmadığı için rahattık fakat beraber yaşamak için 2. sınıfta yurtlardan ayrılarak aynı apartmanda altlı üstlü daireler tuttuk. İşler şimdi daha da güzelleşmişti. Bir gün onda kalıyor, bir gün bende kalıyorduk. Beraber yemek yapıp, beraber temizlik yapıyor, beraber ders çalışıyor, beraber uyanıp beraber kahvaltı hazırlıyorduk. Derken amcasının oğlu bizim şehirde askere geldi, onun ailesi ilişkimizden haberdar olmadığı için, amcaoğlundan da gizlemek zorunda kaldık. Bizimki, eleman çarşı iznine çıktığında alıp yemeğe falan götürüyordu, bana söylediği şey de kimi kimsesi yok yazık yemek ısmarlamak istiyorum idi. Bu şekilde haftasonları benim için rezil şekilde 1 yıl daha bitti. Ses etmedim fakat dikkatli olmakta yarar vardı. Derken askerdeki elemanın abisi bir gün bunu arayıp, sevdiğini, memlekete döndüğünde istemeye geleceklerini falan söyledi. Yanındaydım ve ses çıkartmadım, döndü ve bana kızmaya başladı. Hiç kızma ailene bizi söylemeyen sensin dedim, o gün kavga ettik. Sebebi ise onu kıskanmamış olmam imiş. Ara tatilde memlekete döndük, bizim alt komşular, onların ailesi ile yakın arkadaşlar. Bir gün apartman aidatını vermek için telefonla aradık ve biz nişandayız gelince verirsiniz dendi. Bilin bakalım kimin nişanına gitmişlerdi. O gün haberim oldu ayrıldığımızdan ve nişanlandıklarından, komşunun kızıyla da çocukluk arkadaşı olduğum için hemen mesaj attım oo kanki nişanlarda akıyosun gibisinden. Bana geri dönüşü daha dehşet vericiydi. Kız üniversite okuyo ama oğlan da kızın üniversiteyi bitirmesini beklemeye dayanamadı, istediler ve nişanlandılar zaten birbirlerini seviyolarmış, çok duygulandım ne güzel aşk gibisinden bişeyler söyledi. Hiç istifimi bozmadan konuşmayı normal şekilde bitirdik. Ara tatil bitmek üzereydi ve ben yalnız kalmak istediğimi belirtip 1 hafta erken gitmek için bilet aldım. Bindiğim otobüste onlarda vardı üstelik önümdeki koltuktan bilet almışlardı, 8 saat boyunca 5 yıllık sevgilimin ve nişanlısının kafalarını seyrettim. Otobüsten indik ve ayrı taksilere binerek aynı apartmana geldik. Ben istifimi bozmadan kendi daireme girdim, o da artık beni bir yabancıymışım gibi gördüğünden, apartmanda ilk defa gördüğü biri yanımdan geçip bir üst kata çıkarak kendi dairesine gitti nişanlısıyla. O gece sabaha kadar seviştiklerini kulaklarımla duydum. Hemen taşınmayı düşündüm fakat vazgeçtim. Sabah erkenden kalkıp spor mağazalarını gezmeye başladım. Kendime hep istediğim rayban gözlüğü, adidas tişört ve spor ayakkabı alarak önüme çıkan ilk spor salonuna 3 aylığı peşin vererek kayıt oldum. Haftada 4 gün spora başlamıştım, kalan 3 günümü de üniversite kulüplerinde geçirmeye başladım, okulu sadece sosyal faliyet için kullanıyor her gün farklı bir kulübün düzenlediği etkinliklere katılıyor yeni arkadaşlar ediniyordum. Yeni arkadaşlar arasında bolca bayan arkadaş vardı ve içlerinden bazıları gün aşırı bana yemeğe gelip gece yarılarına kadar şen şakrak eğlenirdik. Bir gün üst komşum olan eski sevgilimden mesaj geldi. "Senin yüzünden ömrümün geri kalanında her gün öleceğim" diyerek, cevap vermedim. Yarım saat sonra bir mesaj daha geldi "Seni terketmemi bekliyormuşsun, evine giren çıkanın haddi hesabı yok" cevap vermedim. Üçüncü mesajı beklerken kapı çaldı, açmadım. Kapı yumruklanmaya başladı ve diğer apartman sakinleri dışarı çıkınca bende çıkmak zorunda kaldım, kapıyı açar açmaz parmağındaki alyansı ve tek taş yüzüğe bakmaya başladım. Ağlamaya başladı, resmen delirmişti benim bu kadar kısa sürede toparlandığımı görünce. Hiç mi bana saygın olmaz, insan hovardalık yapacaksa bile acısının dinmesini bekler diyerek bağırıyordu, nişanlı kadınsın utanmıyormusun diyerek kapıyı kapattım suratına. Özel fotoğraflarımız vardı hard diskimde, onları nişanlısına göstermekle tehdit ederek tekrar karşıma çıkmamasını rica ettim, ben yokken vakti zamanında ona verdiğim yedek anahtarla eve girerek hard diski almış kendince akıllı olan eski sevgilim. Fakat fotoğrafları da ikinci bir mail hesabıma göndererek garantiye almıştım kendimi. Facebooktan, hard disk başımın gözümün sadakası olsun güle güle harca diyerek maillerdeki fotoğraf görüntülerini de yollayarak bana bulaşmaması gerektiğini ona gösterdim. O günden sonra bir daha eski sevgilimi görmedim, en son memlekette annem manavda eşi ve bebekleriyle görmüş.

Ben ise 6 yıldır üniversite okuyorum, son kalan 4 dersimi de verebilirsem (bu dönemi temizledim tabiki) bu sene mezun olup yaza askere gideceğim, aldatılmış olmak gururumu incitmiyor çünkü bir ilişkide erkeğin üzerine düşen ne varsa fazlasıyla eski sevgilime yapmıştım.

• Ben de 6 yılımı verdiğim sevgilimden ayrılmıştım. Ayrıldığımıza inanmam 1 sene sürdü. 1 sene sonunda ancak biz ayrılmışız gerçekten diyebildim. İkimiz için de çok oldu ancak ihtirasları yüzünden bitirdi ilişkimizi. Emin ol unutuluyor. 1-2 sene içinde gözün açılacak ve başkalarını bile ona karşı tercih edebileceksin.
  • Ona o kadar dokundun, onu o kadar öptün, o kadar gezdin tozdun, o kadar hayal kurdun ve sonunda tüm her şey bi günde bitti.O gitti ama anıları kaldı.Boşluktasın ve kendine yeni bir kız arkadaş bulmak istediğinde amacın yeni bir kız arkadaş bulmak olmayacak.Onun tenini başka kızlarda arıcakın.Onu başka insanlarda bulmak isticeksin.O ise seninle daha fazla gelecek paylaşmadan senden ayrılıp senle yaptıklarını başkasıyla yapacak.Senin yerini başka birisi alacak ama onun yerini bir daha kimse alamayacak. Her şey bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

5 yıllık sevgilimden ayrılmıştım, unutması zor oluyor, ama unutunca hatırlamıyorsun bile. İlk başta kabullenemesen de bir kaç gün kafa dinle, forumlarda ve sözlüklerde takıl. Arkadaşların varsa onlarla takıl. Maddi durumun iyiyse bir tatile çık 3-5 günlüğüne, orada yeni arkadaşlar edinmeye çalış, online oyun da oynayabilirsin. Özellikle sana tavsiyem bir spor dalı seç kendine, sosyal medyada üzüntülü şeyler yazıp, paylaşma. Ayrılsanız da gene de takip ediyordur, üzüntünü içine at demiyorum ama onun artık görmesine gerek yok, gördükçe sevinecektir. Sevinmesini engelle, hatta bol bol güler yüzlü fotoğraf paylaş ki acı çekmediğini mutlu olduğunu görsün, o görsün diyorum fakat bunu sırf o görsün diye yapma. Kendin için yap. Her zaman önce kendini düşün. Herkesin düşündüğü gibi, sen de kendine göre dünyanın en değerli varlığısın, kendinden başkasına kendin kadar değer verme, annen baban dışında. Yeni bir sevgili arayışına girme kafan dağınık olduğu için menfaat elde etmeye çalışanlar sana yaranmaya çalışacaktır, sevgili konusunda inzivaya çekil en az 1 yıl.

Bu dediklerimden bir yada bir kaçını yap 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Gerçi yapmasan da unutacaksın fakat ruhsal dengen bozulmayacak.

Unutulmayacak ne yaparsan yap gerçekten ilklerini onunla yaşadıysan ilk olanlar unutulmaz sonra larını daha kolay unutulur ama ilkler unutulmaz yaptığınız beraberken bişi olduğunda hatırlarsın yine

Beni bana açıklamak biraz saçma olmadı mı? Unutmaktan kastettiğin şey nedir? İlk buluştuğumuz yerde başka bir sevgilimle oturursam, anılarımın mı depreşmesi gerekiyor? Yada ilk seviştiğim sevgilimden sonra başka bir sevgilimle sevişirsem, ilk sevgilimi mi hatırlamam gerekiyor, bırakın bu melankolik davranışları. Bal gibi de unutuluyor

• 3 hafta önce 3 senelik ilişkim bitti. Şuan iyi durumdayım ilk günlere göre. Fazla kafa yormamak gerekiyor cidden

• Tebrik ediyorum az bile yapmışın

Kız milleti değil hepsi aynı bok biz ayrılalı 2ay olmadan 6senedir sevdiğine gitti ne oldu gittiğiyle kaldı sonra dönmek istedi mal gibi kaldı kendilerini akıllı sanan bi şiden anlamayan canlılar

• Benimde 14 ay once 3.5 yillik sevgilim terketti, ruhsal cokuntu yasadim aylarca hala daha kurtulabilmis degilim

• quote:

quote:

quote:

Beni bana açıklamak biraz saçma olmadı mı? Unutmaktan kastettiğin şey nedir? İlk buluştuğumuz yerde başka bir sevgilimle oturursam, anılarımın mı depreşmesi gerekiyor? Yada ilk seviştiğim sevgilimden sonra başka bir sevgilimle sevişirsem, ilk sevgilimi mi hatırlamam gerekiyor, bırakın bu melankolik davranışları. Bal gibi de unutuluyor

İlklerin ayrı olduğu farklı yaşandığı düşüncesindeyim sadece

• amyfm kullanıcısına yanıt
    Canı sağolsun

• muzafferkocak M kullanıcısına yanıt
    Abi Sonuna kadar okudum ve gerçekten ne denir bilemedim ben zaten bunu gençliğime verip unutmak istiyorum. Yaşım daha 21. Ama sizin ki gerçekten çok farklı. inşallah çok mutlusunuzdur okurken yaşamis gibi hissettim gerçekten yapılması gereken bu galiba . Dünya nin sonu değil demek sadece. Bizlerde siz gibi olabiliriz umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlklerin ayrı olduğu farklı yaşandığı düşüncesindeyim sadece

%100 olarak unutulmaz doğru diyorsun hocam ama bunu çırak, kalfa, usta gibi hiyerarşi düzeni gibi düşünmek gerek. Çıraklık zamanında yapılan hatalar, kalfalık döneminde yapılmaz, kalfalıkta yapılan hatalar, ustalık döneminde yapılmaz. Mazideki hatalara bakılınca akılda kalan sadece bir isim ve silüetten fazlası olmamalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.