Şimdi Ara

3.5'' HDD'yi Laptopa bağlamak.Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. Danışmak istediğim bir husus var; elimde eski masaüstü bilgisayarıma ait 3.5'' HDD bulunuyor. Bilgisayarımın ekran kartı yanınca pcyi yenilemek yerine laptop satın aldım(Asus n56vz). Laptop Win8 ile geldi. Daha sonra, eski bilgisayarımdaki dosyalarımı kurtarmak, onları laptopa atmak istedim. Bunun içinde
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/3-5-sata-harddisk-kutusu-usb-2-0-sata-hdd-kutu-94503018 linkteki ürünü aldım. HDD'yi takıp çalıştırdıktan bir süre sonra yeşil ışık yanmaya başlıyor ki bu sanırım çalıştığının işareti ancak usb ile laptopa bağladığım anda ışık kırmızıya dönüyor laptop da bozuk ürün taktınız tarzında bir şey diyor. Bu acaba win8 olması ile mi alakalı eğer öyleyse de nasıl kurtarabilirim dosyalarımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurkanic -- 7 Ekim 2013; 14:34:53 >

• Dostum eger herseyi dogru takdiysan ki takmissindir HDD gocmus buyuk ihtimalle
    Verilerini kurtarmak icin VATAN PCye gidebilirsin yardimci olabilirler yada bu isi yapan baska yerlerde var

Arkadasimin basina geldi %90 kurtardi
  • Acaba kutunun adaptörünü taktınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Dostum eger herseyi dogru takdiysan ki takmissindir HDD gocmus buyuk ihtimalle
    Verilerini kurtarmak icin VATAN PCye gidebilirsin yardimci olabilirler yada bu isi yapan baska yerlerde var

Arkadasimin basina geldi %90 kurtardi

Cevap için teşekkür ederim. Vatan'ın böyle bir güzelliği varsa çok hoş olur gerçekten benim için. Hdd'de sorun olduğunu sanmıyorum çünkü ışık yeşile dönüyor ki bu benim anladığım kadarıyla çalışıyor demek, sanırım işletim sistemiyle uyumsuz bir alet.
  • Yesil isik elektrik gidince de yaniyor olabilir yani sadece devre tamamlaniyorda olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Acaba kutunun adaptörünü taktınız mı?

Tabii ki taktım Kutu çalıştı ama bir yerde bir sorun var. Arkadaşımın Windows 7'li laptopunda deneyip emin olacağım bakalım.
  • Kutuda da sorun olabilir,birde bazı kutular yüksek kapasiteli disklerde sorun çıkarıyor(3 tb ve üstü)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazeran

Yesil isik elektrik gidince de yaniyor olabilir yani sadece devre tamamlaniyorda olabilir

Evet, her şey olabilir Kutudan ümidimi kestim, Allah'dan pahalı bir şey değil, otururdu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Kutuda da sorun olabilir,birde bazı kutular yüksek kapasiteli disklerde sorun çıkarıyor(3 tb ve üstü)

Benim HDD 160 gb hacı. Eski model bir şey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.