Bildirim
3.5' HDD Kutusuna DVD Yazıcı takılır mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evet yapabilirsin ve çalışır. Örneğin şu markaya bakabilirsin.
CODEGEN 5.25 HDD/CD/CDRW/DVD/DVDRW IDE KUTU USB2.0 -
Arkadaşım hdd kutusu 3,5''
İçine takmaya çalışacağın dvd writer 5,25''.
Yani olmayacak.
5,25'' kutu alman gerekiyor. -
onun farkındayım ve sığmayacağını biliyorum ancak HDD ve DVD arayüzleri ikisinin de IDE olduğu için, DVD'yi bir şekilde kutunun içindeki IDE yuvasına taksam çalışır mı diyorum... -
5.25 cd/dvd kutusuna hdd takınca çalıştığına göre -çalışıyor- tersi de mümkündür değil mi ?
Bence çalışır.
Sen yeterki takma işini becer. -
quote:
Orjinalden alıntı: cholonya
onun farkındayım ve sığmayacağını biliyorum ancak HDD ve DVD arayüzleri ikisinin de IDE olduğu için, DVD'yi bir şekilde kutunun içindeki IDE yuvasına taksam çalışır mı diyorum...
Bende çok araştırdım ama hiç birşey bulamadım malesef acaba 3,5"lik kutuda dvd surucu çalışırmı? Hayrına deneyip sonucu buraya yazsan çok iyi olur aslında.Benim elimde olsa 3,5"lik kutu deniyecem ama yok malesef.
-
Selam Ben bir tane harici dvd yazıcı almıştım içindeki dvd sürücüsünü çıkardım. İçine Bir hard disk taktım çalışmadı. Ama senin durumun farklı harici hard disk kutusuna dvd takmak istiyorsun. Sanırım o da çalışmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X