Şimdi Ara

3.5 AYLIK GELİŞİMİM FOTOĞRAFLI [BEFORE-AFTER] [GÜNCEL]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kilom : 4 hafta kadar önce 65di şuanda kaç oldu bilmiyorum
    Mecburi olarak 6-7 ay kadar bir ara vermiştim bundan önce 10-11 ay kadar düzensiz çalışıyordum ( düzensizden kastım bi gün spor yapıyorum 3-5 gün yapmıyorum bazen haftada sadece 1 gün çalışıyordum.), tekrar başlayalı 3.5-4 ay kadar oldu evde çalışıyorum ve düzenli çalışıyorum, fakat bolca aletim var evde benchden istasyona 115 kilo kadarda takılıp çıkarılabilen ağırlığım var. Siz söylemeden başlıca eksiklerimi söyleyeyim, üst göğüsüm zayıf bunun sebebi özel olarak üst göğsü çalıştırmamam ve hareketleri eksik yapmamdı artık tam yapıyorum toparlayacağım inş,karnım yok bunun sebebi daha önceden çalışırken karnı tamamen es geçmem, bacaklarım tırt. Kendimde gördüğüm başlıca eksikler bunlar istediğim vücut iri bir vücuttan ziyade estetik bir vücut bulk dönemi vesayre hiç girmedim şu güne kadar girmeyide düşünmüyorum, günlük protein ihtiyacımı alıyorum, muscle tech nitrotech protein tozu ve hardline amino asit kullanıyorum aminoyu antremandan önce 3 tane antremandan sonra 3 tane, protein tozunu sadece antremandan sonra kullanıyorum. Önümüzdeki yıla kadar düzgün fit bir vücut yapmayı hedeflemiş durumdayım umarım önüme aşamayacağım engeller çıkmaz yorumlarınızı bekliyorum, yıkıcıdan ziyade yapıcı olmasını tercih ederim :)
    Ölçülerim ;
    Omuz : 113 21.05.2014
    Göğüs : 98 21.05.2014
    Kol : 33 21.05.2014
    Bel : 75 21.05.2014
    Yakın zamanda tekrar ölçüleceğim bakalım bir değişim bir gelişim varmı :)

Çalışmaya başlamadan önceki durum böyleydi
    Bunlarda 3 ay kadar çalıştıktan sonraki durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPK. -- 21 Haziran 2014; 23:18:33 >

• 3.5 aya göre iyi sayılabilir ancak göğüsü daha fazla geliştirmen gerek , kollara daha fazlamı çalışıyorsun kollar fazla gibi göğüsler az sayılır ama iyi yinede :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı çalışıyorum, nasıl daha az çalışabilirimki :D
  • baya iyi gelismissin
  • Reisas kullanıcısına yanıt
    Sağolasın
  •  3.5 AYLIK GELİŞİMİM FOTOĞRAFLI [BEFORE-AFTER] [GÜNCEL]
  •  3.5 AYLIK GELİŞİMİM FOTOĞRAFLI [BEFORE-AFTER] [GÜNCEL]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler o kadar kişi bakmış yorum yapan yokmu
  • iyisin iyi... :D
  • eyv kanberr
  • Dün çektim bunlarıda

• Gayet başarılı vücudun, ileride çok daha iyi olacaktır
  • Teşekkürler, inşallah
  • iyisin dostum
  • protein tozu kaca ? nerden aliyorsun.

bence protein tozu ile daha iyisi olmaliydi.

ben 2 haftadi evde sizin gibi yapiyorum sadece kol biraz gelisti. karin kaslari ortaya cikti gogusler biraz buyudu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İnternetten alıyorum hatırlamıyorum fiyatını,
    Bence kendini kandırıyorsun at buraya 2 hafta önceki ve sonraki fotoğraflarını biz karar verelim istersen
  • Vücudunu cok beğendim.
    Ekstra konu acmıyim. Bana bi yardımcı olun lütfen arkadaslar..

Ben de çalısmaya basladim. Tam fitness a başlamıştım bir iki kere gitmiştim ama sonra baktım Ramazan geliyor. Gidemem dedim fitness işi yattı gibi. Anca Ramazandan sonra. Onun icin bende evde başlamak istiyorum. Evde vücut ne kadar yapılır arkadaslar. Evden kastım: mekik sınav barfiks 5yada 10kg dambil(zamanla artırım once az kilodan cok tekrarla başlamayı düşünüyorum. ) göğüs yayı. Bu alet ve hareketlerle ne derece vücut yapabilirim ? Gözle görülür bir sonuca ulaşabilir miyim ? Bana yol gösterirseniz cok memnun olurum şimdiden tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 22 Haziran 2014; 0:06:23 >
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Açık konuşayım bazı temel hareketler var, onlar olmadan gözle görülür bir gelişim yapana rastlamadım hayatımda, onlar içinde eve 1 milyarlık bi alet seti alman lazım fakat buda yetmez harektleri tam doğru yaptığını tasdikleyecek biri lazım dolayısıyla en azından bi 6 ay salon görmen lazım yoksa senin dışında bir fark fark eden olmaz tanımadığın biri vücudunun iyi olduğunu düşünmez büyük ihtimalle ayrıyetten salonda 6 ay geçirerek kendi programını yazmayı öğreneceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPK.

Açık konuşayım bazı temel hareketler var, onlar olmadan gözle görülür bir gelişim yapana rastlamadım hayatımda, onlar içinde eve 1 milyarlık bi alet seti alman lazım fakat buda yetmez harektleri tam doğru yaptığını tasdikleyecek biri lazım dolayısıyla en azından bi 6 ay salon görmen lazım yoksa senin dışında bir fark fark eden olmaz tanımadığın biri vücudunun iyi olduğunu düşünmez büyük ihtimalle ayrıyetten salonda 6 ay geçirerek kendi programını yazmayı öğreneceksin

Öncelikle Tesekkur ederim hocam.
    Benim gözle görülürden kastım: hafif te olsa omuzların genişlemesi, yükselmesi, göğüslerin biraz daha sertleşmesi, karın kaslarının (six packlarin[baklavalarin :D]) belirgin görülür hale gelmesi. Yani bir vucutcu gibi gözükmek degil de biraz daha fit gözükmek ve fiziksel bakımdan daha güçlü olmak. Bu da mümkün degil mıdır ?

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Mümkündür tabi ama benim bir bilgim yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.