Şimdi Ara

3.5 ayda 46 kilo (Resimli-Bilgili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaş böyle konular gördüm bende kilolu arkadaşlara yardımcı olurum diye bildiklerimi paylaşıyorum yanlış duymadınız 3 3.5 ayda 46 kilo verdim diyetisyen filan yok kendim 1 sene geçti ne kilo aldım nede sağlık sorunu oldu deli gibi futbol basket oynuyorum hala resimlere gelelim önce.

ZAYIF HALİM

130 kilodan 84 kiloya düştüm yaptığım 2 şey

az yemek değil düzenli yemek (Kahvaltı akşam genelde salata yanında tavuk-Ispanak-Çorba)
    tatlı cok az kola meyve suyu burger filan yok

2. ise spor en önemlisi güdne 700 cal veriyorum 90 dk 5 hızında yüksekliği 15 yaparak yürüyordum (koşmuyordum).

Bu Kadar Arkadaşlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirnvyshrzz -- 15 Haziran 2011; 15:58:37 >

• resim?
  • Pek sağlıklı olmamış arkadaşım, ayda 5 kilo idealdir, umarım geri almazsın o kiloları tekrar
  • resimleri ekledim hocam gayet sağlıklı oldu 1 sene geçti aynı kiloda kaldım hiç bir sağlık sorunuda yaşamadım.
  • ilk resimde hangisisin?
  • en soldaki işte en şişko olanı :D
  • Benim de 9-10 kilo fazlam var. Onları bi versem çok güzel olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çayyolunda mı oturuyorsun? arcadium'un arkası değil mi orası?
  • Adam benim sahip olduğum bütün kiloyu vermiş resmen. Çok ciddiyim 47 ye düşmüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

çayyolunda mı oturuyorsun? arcadium'un arkası değil mi orası?

aynen öyle :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Benim de 9-10 kilo fazlam var. Onları bi versem çok güzel olacak.
  • Abi bende başlamıştım diyete 5 ay önce bitirdim. 3 ayda 13 kilo vermiştim. 110 dan 97 ye düşmüştüm. Şimdi 5 ayda 106 ya çıktım. Şimdi yine başlamaya karar verdim.
  • resimler gözükmüyor
  • üstad sen koşu bandında yürümüşsün ama benim koşu bandım yok burada bulvar üstünde yürüyü yapıyorum yol güzel sana sormak istediğim 5 e falan çıkarıyorum demişsin bişeyleri ne kadar hızlı oluyor o ?
  • Sadece koşu bandında 700 kalori verip bitiriyor muydun ? Yoksa bisiklet vs. başka aletler kullandın mı ?
    Ben 45 dk. 6.0 km/h Incline 0 yaparak yürüyorum 200 kalori, bisiklette 30 dk. kullanıyorum 100-150 kalori kadar oradan, ekstra hareketler, kapanışta tekrar 20 dk. kardio 100 kalori kadar oradan gidiyordu.
    3 saat falan sporda geçiriyordum. 5 günde 1 kg. vermişim henüz.

Kilo : 102

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 15 Haziran 2011; 16:25:09 >
  • yaş kaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanizm

üstad sen koşu bandında yürümüşsün ama benim koşu bandım yok burada bulvar üstünde yürüyü yapıyorum yol güzel sana sormak istediğim 5 e falan çıkarıyorum demişsin bişeyleri ne kadar hızlı oluyor o ?

Şişkolar genellikle ateist oluyor ya

Not : yanlış anlama hocam
  • yaşın 17 arada bi nadir ip atlıyorum ama yüzde 95 hep yürüyordum koşu bandında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryanizm

üstad sen koşu bandında yürümüşsün ama benim koşu bandım yok burada bulvar üstünde yürüyü yapıyorum yol güzel sana sormak istediğim 5 e falan çıkarıyorum demişsin bişeyleri ne kadar hızlı oluyor o ?

Şişkolar genellikle ateist oluyor ya

Not : yanlış anlama hocam

hocam ben ateist değilim yaw nicki aslında uçan spagetti canavarı diye alacaktım o kullanılıyordu bende baktım bu aynu anlama geliyomuş bunu aldım şişkoluğa gelince biraz göbek var ama o kadar da şişko değilim

• bende 77 kiloyum , 184 boyum varda bi 10 kilo versem cok fit olucam yaa. Su yemek bolumunu biraz acar misin ?
    Ben genelde kahvaltiyi 11-12 gibi yaparim, yumurta zeytin peynir cay falan , bazen acma poca simit olur. Ondan sonra saat 4 ile 6 arasinda aksam yemegi yeriz, et veya sebze artik ne varsa, makarna pilav fln da oluyo bazen. ondan sonrada kuruyemis meyve falan yerim. cikolata, kek, kola flnda yerim genelde. bu programi nasil duzeltiyim sence ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.