Şimdi Ara

3-5-2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu 3-5-2'yi çok beğendim. bence takımın kadrosuna da en çok uyan sistem olabilir hatta.
    var mı yok mu anlaşılmayan beklerimizin defansif görevleri azaltılıp ortasahaya doğru daha çıkması ile daha verimli oluyorlar. ileride drogba mı umut mu burak mı veya 442 mi 451 mi sneijder mi kesilcek 442 mi olucak yoksa 433 mü vs sorular da kalmaz. hem oyuncuların hem bizim kafa rahatlar. sneijderin yedeği selçuk olur o ileride oynuyorsa yekta veya ceyhun vs melonun yanına geçer. forvet zaten var. of çok güzel oldu lan kadro kurabiliyoruz hem de eldekilerle
    siz ne düşünüyorsunuz.

yalnız amrabatla bruma bu sisteme pek gitmez gibi

• 3-5-2'yi çok severim yazın da konusunu açmıştım hatta hala da destekliyorum. İnşallah 3-5-2 ile devam ederiz.
    dayanan Cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur.
    "
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • Gökhan Chedjou Semih üçlüsü çok iyi oldu.Önemli olan defans ilerde zaten sorunumuz yok.Sneijder'in gelmesiyle iyice çoşarız.

http://forum.donanimhaber.com/m_73833509/tm.htm

ama bence defansin ortasında melo olmalı. sağına chedjou soluna semih.melo çok daha lider karakterli .gökhanda olur tabi ama bence biraz ağır kalıyor.hızlı fwler karşısında zaafımız olur.

melonun yerinede esesden aytaç alınabilir. yabancı adam alınabilir. mesela obi mikel çok iyi olurdu.

bence rieranın yerine daha ciğerli bi adam lazım.ileri geri sürekli çalışacak adam lazım.carlinhos hala alınabilir bence.keşke ergün pembe gibi bir adamımız olsaydi şimdi.

savaşan mücadele eden takım oldumu sistemin hiçbir önemi yok esasen ama bizim çok çok iyi fwimiz varken neden birini oynatalım. gayette iyi oldu bu sistem.

bende zamanında liberoydum bence bu işi en iyi yapacak adam melodur .hem ayaklarına hakim hem uzun pas atabilir çok ağır değil dengeli müdahaleleri başarılı bence tam libero.
    Bu dili seveceksin!.. Hem de her haliyle sevecek ve koruyacaksın!..

• Arkadaş bütün sezon aynı oyun olmaz maç haftası belirlersin taktik formasyonu. Rakibinin maç kasetlerini izlemen yeterli kimin nerede oynaması gerektiğini anlarsınız bu sayede.
    DFI LP UT CFX3200 DR-G | AMD Opteron 170 | HIS HD4670 IceQ 512 MB | Corsair TWINX2048 | Seagate 250 GB | Seagate Free Agent 1 TB | ASUS DRW-1814BLT | Thermaltake Armor VA8000BWS | Thermaltake ToughPower CM 750W | Thermaltake GammaPad | LG L1970HR-BF | Logitech G15 | Logitech G3 | Logitech S-220
  • Bende beğendim. Hatta Fifa 14 Ultimate Team'de bu taktiğe döndüm son 4 maçtır. 3 galibiyet 1 beraberlik.
    2
    20 yıl önce açıldı
    1.6 - 1.3 Tüketim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Arkadaş bütün sezon aynı oyun olmaz maç haftası belirlersin taktik formasyonu. Rakibinin maç kasetlerini izlemen yeterli kimin nerede oynaması gerektiğini anlarsınız bu sayede.

katılmıyorum. yapılacak en büyük yanlış bu olur. bir formasyon belirlenmeli. rakibe ve sakatlıklara göre oyuncu seçimi, atak mı defans mı oynanacağı ne kadar basılacağı belirlenebilir. ama bi hafta 442 bi hafta 433 bi hafta 352 bi hafta 343 oynarsan oyuncuların neye göre çalışacak neye göre transfer yapıcaksın. terimin sezon başındaki en büyük hatasıydı bence bu. sürekli sistem denememeliyiz. sistem deneme yeri hazırlık maçları uygulama yeri sezondur benim görüşüm.

ancak ufak detaylarda oynama olmalı formasyonda. misal 352de defansif oynarsa bekler 532 gibi dizilim olur veya 451de kanatlar ofansif olursa 433e döner ama 433ün ardına 4222 veya 352nin ardına 4321 alakasız olur sürekli yapılırsa oyuncuların performansı düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinergy

quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Arkadaş bütün sezon aynı oyun olmaz maç haftası belirlersin taktik formasyonu. Rakibinin maç kasetlerini izlemen yeterli kimin nerede oynaması gerektiğini anlarsınız bu sayede.

katılmıyorum. yapılacak en büyük yanlış bu olur. bir formasyon belirlenmeli. rakibe ve sakatlıklara göre oyuncu seçimi, atak mı defans mı oynanacağı ne kadar basılacağı belirlenebilir. ama bi hafta 442 bi hafta 433 bi hafta 352 bi hafta 343 oynarsan oyuncuların neye göre çalışacak neye göre transfer yapıcaksın. terimin sezon başındaki en büyük hatasıydı bence bu. sürekli sistem denememeliyiz. sistem deneme yeri hazırlık maçları uygulama yeri sezondur benim görüşüm.

ancak ufak detaylarda oynama olmalı formasyonda. misal 352de defansif oynarsa bekler 532 gibi dizilim olur veya 451de kanatlar ofansif olursa 433e döner ama 433ün ardına 4222 veya 352nin ardına 4321 alakasız olur sürekli yapılırsa oyuncuların performansı düşer.

yakın zamana kadar dediğiniz gibiydi. yeni belli bir sistemi oturtmaya çalışıyordu takımlar. hala öyle gibi görünse de büyük takımlarda oyun oynanırken farklı dizilimler yapılıyor. sürekli defansif yada atak futboluyla bir yere kadar gelmek mümkün. bizim taktiğimiz sürekli değişen kaos futboluna benzese de, iyi (çok yönlü) ve formda oyuncularla çok iyi iş yapacaktır. ara ara sürünmemiz ve bazı maçlarda fırtına gibi esmemiz de bunu gösteriyor.

• beyler durun siz Hamit gelince Riera - Eboue Mevkisinde ilaç olacak ilaçç..... ayrıca bugün ki kadromuz da 7 yabancı vardı Hamiti koy Eboue ya da Riera miss.. :)))

Orijinalden alıntı: deniz c

beyler durun siz Hamit gelince Riera - Eboue Mevkisinde ilaç olacak ilaçç..... ayrıca bugün ki kadromuz da 7 yabancı vardı Hamiti koy Eboue ya da Riera miss.. :)))

bence hamite hiç bel bağlamayalım. oynadığında da çok bi hayrını görmedik zaten. ama sol tecrübesi varsa ki ben hiç hatırlamıyorum denenebilir. sağda ise sabriyi tercih ederim illa türk lazımsa

quote:

beyler durun siz Hamit gelince Riera - Eboue Mevkisinde ilaç olacak ilaçç..... ayrıca bugün ki kadromuz da 7 yabancı vardı Hamiti koy Eboue ya da Riera miss.. :)))

bence hamite hiç bel bağlamayalım. oynadığında da çok bi hayrını görmedik zaten. ama sol tecrübesi varsa ki ben hiç hatırlamıyorum denenebilir. sağda ise sabriyi tercih ederim illa türk lazımsa

bu takima hangi hoca gelirse gelsin kadroya yazacagi ilk 3 isimden 1 tanesi saglam bir hamittir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Eğer yamulmuyorsam bayernin CL yarı final maçında solda oynamıştı. 4 sene önceydi galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ben bu 3-5-2'yi çok beğendim. bence takımın kadrosuna da en çok uyan sistem olabilir hatta.
    var mı yok mu anlaşılmayan beklerimizin defansif görevleri azaltılıp ortasahaya doğru daha çıkması ile daha verimli oluyorlar. ileride drogba mı umut mu burak mı veya 442 mi 451 mi sneijder mi kesilcek 442 mi olucak yoksa 433 mü vs sorular da kalmaz. hem oyuncuların hem bizim kafa rahatlar. sneijderin yedeği selçuk olur o ileride oynuyorsa yekta veya ceyhun vs melonun yanına geçer. forvet zaten var. of çok güzel oldu lan kadro kurabiliyoruz hem de eldekilerle
    siz ne düşünüyorsunuz.

yalnız amrabatla bruma bu sisteme pek gitmez gibi

+1905 . Özellikle beklerle ilgili söylediklerine. Amrabat zaten topçu değil uymazsa uymasın.

• Brumayi napicaz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

Brumayi napicaz

Forvet oynatırız
  • Yıllar önce PS'de arkadaşlarla PES oynarken hep İnter'i seçerdim ve taktiğim de 3-5-2 idi. Ben de çok seviyorum bu taktiği. Hücumda 3-5-2 ve 3-4-3 değişkenliği varken, savunmada 5-3-2 gibi bir formata dönebiliyor. Elbette taktikteki en kritik nokta kanat bekleri. Eboue ve Riera'nın formu çok önemli. Bu taktiği STSL'de de yansıtmak mümkün(son Elazığspor maçı gibi). Fakat bu noktada, yabancı sınırına takılan oyuncular yerine kimlerin tercih edileceğine doğru karar verilmesi lazım. Bu noktada da iş Mancini ve Tugay hocalara düşüyor. Muslera, Chedjou, Melo, Şino ve Drogba'nın yerleri garanti gibi. Riera ve Eboue arasında tercih yapılması lazım, hangisi tribüne gönderilecek? Asıl soru şu aslında, Sabri mi Hakan Balta mı?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.