Şimdi Ara

3-4-5 Yayınları Orta Seviye Ygs Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
6.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce ilk denemesine başladım. Matematikten başlarım ben hep. Yalnız matematiği beni bayaa zorladı, şu an bıraktım ve foruma yazıyorum. Mezunum, geçen sene Ygsde bile 1 yanlışım vardı. Bu yayını çözen var mı aranızda, sadece bana mı zor geldi merak ediyorum. Üzerine bir de orta seviye yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: buselik07

Arkadaşlar az önce ilk denemesine başladım. Matematikten başlarım ben hep. Yalnız matematiği beni bayaa zorladı, şu an bıraktım ve foruma yazıyorum. Mezunum, geçen sene Ygsde bile 1 yanlışım vardı. Bu yayını çözen var mı aranızda, sadece bana mı zor geldi merak ediyorum. Üzerine bir de orta seviye yazıyor.

abartı bir yayın.Tutarlılığı yok.Sırf uzun olsun ve çözemesinler diye yapılmış bir yayın.ALES sorularını çözmek daha faydalı

Orijinalden alıntı: buselik07

Arkadaşlar az önce ilk denemesine başladım. Matematikten başlarım ben hep. Yalnız matematiği beni bayaa zorladı, şu an bıraktım ve foruma yazıyorum. Mezunum, geçen sene Ygsde bile 1 yanlışım vardı. Bu yayını çözen var mı aranızda, sadece bana mı zor geldi merak ediyorum. Üzerine bir de orta seviye yazıyor.

gecen sene mattaki 1 yanlislik basarini neye borcluydun kardess ??

• Aslında bilmiyorum. Yeteneğimin olduğu tek ders matematik. Yapamadığım sorularda özellikle problemlerde şıklardan gitmeyi çok kullanıyorum, bu herkese zor ve uzun görünse de bana çok hız kazandırmıştı, bilinmeyenler kullanıp aklımı karıştırmamaya özen gösteriyorum. Geçen sene hiç kitap bitirmemiştim. Bu sene de aynı şekilde dershanede işlenen konunun üzerine dershanenin dağıttığı yaprak testleri yapıp bırakıyorum.

Türkçe Fem'in Kapsül denemesine göre zor, bu seneki değil de geçen senelerdeki Zaman denemelerine göre bi tık kolay kalıyor. Fiziği beni matematik gibi zorladı. İşaretlediklerimin bikaçından eminim. Kimyası kolay. Biyoloji de çok bilgi değil. Sosyale yorum yapamıyorum çünkü her türlü sosyal özürlüsüyüm. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buselik07 -- 19 Ocak 2015; 12:21:33 >

Hocam problemler inanılmaz zamanımı alıyor nedir taktiğin paylaşır mısın

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.