Şimdi Ara

3-4-5, 2022 Model TYT Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok basit geliyor? Kitap çok tavsiye edildi aldım. Ama niye bu kadar basit çözemedim. Soruları çok güzel ona lafım yok ama sorular çok kolay geliyor. İlk 30 sayfasını çözdüm bugün.

Edit: Ufuk açan sorular var. Farklı bir bakış açısı sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 23 Eylül 2021; 20:58:39 >

• Hangi kitap?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD

Hangi kitap?

TYT matematik.

• Dostum YGS karekök al o güzel veya orijinali al testleri atlayarak çöz . 345 beni de kendisine aşık edemedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBBB59CB7

Dostum YGS karekök al o güzel veya orijinali al testleri atlayarak çöz . 345 beni de kendisine aşık edemedi

Bakayım hocam. Acil çok zor diyorlar ama galiba Acil çözmem lazım. YGS karekök deneyeceğim.

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Acili ben çok küçükken bile zorlana zorlana çözmüştüm. Siz sınav senesi hayli çözersiniz.Ama biraz gıcık olduğundan orijinal öneririm

• 345 tasarımı güzel diye seviliyor sanırım bu kadar. Yeni nesil soru ve osym tarzı soruları dışında bir esprisi yok.
    (Matematik adına konuşuyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RF Zarate -- 23 Eylül 2021; 21:7:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Acili ben çok küçükken bile zorlana zorlana çözmüştüm. Siz sınav senesi hayli çözersiniz.Ama biraz gıcık olduğundan orijinal öneririm

Teşekkür ederim hocam. Deneyeceğim denedikten sonra yeni konu açarım. Ama şu 3-4-5 TYT matematiği hızlıca bitireyim. Zaten kolay geliyor. Uzun süreceğini düşünmüyorum.

Rica ederim.Daha çok var yetişir aynen bitirin boş kalmasi daha sinir edici :)

• acil çok kolay bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 23 Eylül 2021; 21:9:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D90CAD3

acil çok kolay bence

Zorluğu düşürüldü deniyor ama ne kadar düşürüldü bilmiyorum. Yeni acili çözdünüz mü?

Basit eşitsizliğe kadar çözdüm bıraktım çok az soru güzeldi ,uzun sorulara bakıyorsun zor gibi görünen ya çok basit oluyo ya da gereksiz uğraştırıcı işlem kalabalığı sorular vardı.Genel olarak basit ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 23 Eylül 2021; 21:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-10D90CAD3

Basit eşitsizliğe kadar çözdüm bıraktım çok az soru güzeldi ,uzun sorulara bakıyorsun zor gibi görünen ya çok basit oluyo ya da gereksiz uğraştırıcı işlem kalabalığı sorular vardı.Genel olarak basit ama

Hmm bilgi için teşekkürler. Acilin zorluğu galiba (tahmin sadece) işlem kalabalığından geliyor. Hiç çözmedim acil.

bence de öyle,karekök ygs veya karekök tyt 2019,3d,345 ve orijinalin dışına çıkma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D90CAD3 -- 23 Eylül 2021; 21:18:33 >
  • quote:

Çok küçükken ne hocam, patladım 

• 9 ya da 10. Sınıf zıpır olduğumuz zamanlar hocam djememdkdmdkdm

• 11. sınıf Esen fizik de alsın mı?

• Ben esen pek kullanmadım ama burada bi şaka var gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.