Microsoft'tan hissem vs. yok. Gmail de kullanıyorum ancak sektöre öncülük eden servisleri sebepsizce kötülemenin uygun karşılanır bir yanı yok. Aynısını Gmail'e deseniz yine aynı durum. |
3,2 milyar kullanıcı verisi internete sızdı! Kabus başlıyor (2. sayfa)

-
-
Cybernews Personal Data Check'te kontrol ettim sızıntı yok veya biz tespit edemedik diyor. Ancak Have I Been Pwned sitesinde baktığımda "pwned in 2 data breaches and found no pastes" yazıyordu. Anlamadım yani 2 data tespiti mi olmuş, mail adresim mi sızıntıda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Şubat 2021; 3:19:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence arkadaş güvenmediğiniz sitelere asıl hesabınızı vermeyin başka bir mail hesabı açıp onu verin demek istemiş. -
Hotmail hesaplarım hep patlamış, gmail olanlar sağlam duruyor. Mynet de patlak şaşırtıcı biçimde.
-
Ömürlük mail adresi mi yapıyorsunuz bilemiyorum; sonuçta kadınını değiştirmiyorsun , her yıl bir tane al onu kullan hatta her yıl da değiştir :)
Beni örnek almayın, ayda bir yabancı(ya da bir kaç yerli) tane eskort deniyorum (Herkesin bir hobisi olmalı, eskiden RC araç yapmak, balık tutmak falan idi ama şartlar değişti) Kemal Sunal'ın bir filmi vardı ya hela açmıştı, aynı o şekilde bende böyle ülkede böyle paranın içine ederim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 13 Şubat 2021; 9:34:45 >
-
Uzun zamandır tüm şifrelerim farklı. 1Password kullanıyorum tavsiye ederim.
Bu devirde şifreyi plain text olarak tutan sitelere para cezası kesilmesi lazım rezalet.
Çok mu zor 1 satır sha256 koymak? -
2FA yı aktif edin arkadaşlar çok önemli bu konu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İki gün içinde amazan, steam ve facebook hesablarımdan şifre yenileme eposta isteği aldım.
Ben de çift doğrulama kullanıyorum, Reddit'te bile çift doğrulama açık. Twitter, Google ve Outlook, Amazon, Binance çift doğrulamalı.
Netflix, Spotify gibi bazı platformlar niye bunu getirmiyor hala anlamıyorum.
Bir de her hesabın şifresi farklı. Kendimce bir kombinasyon oluşturdum ona göre bazı karakterleri değiştirerek farklı şifre kullanıyorum neredeyse her yerde. Pek önemsemediklerim ise aynı oluyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 13 Şubat 2021; 12:37:11 >
Bitwarden kullanıyorum ben de.quote:
Orijinalden alıntı: Silent GuardianUzun zamandır tüm şifrelerim farklı. 1Password kullanıyorum tavsiye ederim.
Benimkinin de sızıp sızmadığımı nereden öğrenebilirim ? -
Nasıl öğrendiniz ? -
Bunun ne kadar ciddi bir sorun olduğunun farkında değil insanlar. -
"Nasıl Öğrendiniz" diye sorup duranlar için dev hizmet:
-
Konusu varmı bilmiyorumda gecen eşim telefondan spotify acmıs muzık dınlıyordu sarkı kendı kendıne degısmeye baslamıs hemen gırdım uygulamasından baktım nerede acık dıye chrome de acıldı yazıyor ıs yerını aradım dedım orda mı acık unuttum arkadasım yok acmadık dedı sonra ınternete gırdım bır baktım bılgıler calınmıs. Hemen sifremi değiştirdim kurtardım. Hatta uygulama acıklamasında yazmıslar bılgıler calındı aynı maıl ve sıfrelerı baska yerde kullanmayın diye ve benim olayı yasayınca haberım oluyor. Buyuk ihtimal sarkılara hit kazandırmak için sarkı acıp acıp duruyorlar bizde tam kullandıgımız zamana denk geldi de anladık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: snoppy"Nasıl Öğrendiniz" diye sorup duranlar için dev hizmet:
1 mail hesabım sizdirilmiş :D biri güvenli dedi.
-
Önceden verilen bir siteden baktığımızda hangi siteden çalınma olduğu yazıyordu
burada mobilden bakınca yazmıyor ? 3 siteden çalındı gösteriyor 1 mail adresim 1 tane daha var onda sıkıntı yok
E-Mail ve Şifre kombinasyonu diyor değiştirmen senin yararına olur.
yeni Senin mail adresine karşı şifrende o veri tabanında şifreni değiştirirsen direkt nokta atışı mailine ulaşamaz diğer kombinasyonları denemeleri lazım, buda bayağı bir zaman alır.
-
Nerde gösteriyor o iletiyi hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X