Şimdi Ara

3 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
23
Favori
22.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airwalker7

    Durumumu biraz eksik anlattım sanırım acele yazdığım için.
    Aslında şimdi düşününce meslek ile ilgili makaleleri anlamak biraz yanıltıcı gibi geldi, çünkü makalelerde terimler de olduğu için anlatılmak isteneni anlamak zor olmuyor. Tabi makale okurken de 1 sayfada en az 2-3 kelime sözlükten bakıyorum.
    Önerilen testlerden ilkinde seviyem %68 B level, ikincisi İntermediate. Cambridge testinde seviyem preliminary, transparent.com sitesinde ise advanced şeklinde. Ortalama intermediate olarak değerlendirebiliriz.
    Hedefim; Öncelikle yurt dışında rahat iletişim kurabilmek. Eğer İngilizcemi geliştirebilirsem uluslararası kongrelerde sunum yapma imkanım da var, ikinci hedefim o seviyeye çıkmak.(İyi bir İngilizcem olmadığı için çalışmaları sunum yerine poster olarak göndermek zorunda kalıyorum). Normalde hafta içleri 8-17 mesaideyim,kursa gitmeye vaktim ve enerjim olmuyor. Evde kendi çabalarımla neler yapabilirim, tavsiyeniz nelerdir? Teşekkür ederim.

    1-Rosetta Stone ile 5 level sonunda yurtdışında rahatlıkla iletişim kurabilirsiniz.Bununla ilgili neredeyse her şey var.
    2-Sunum yapma işine ise Rosetta'nın bir katkısı olmaz.Sunum yapma işinde önemli olan akıcı konuşabilmek,anlaşılır ve kısa ifadeler kullanmak gerekiyor.Sunum yapma becerisini arttırmak için konuşma becerisini arttırmak gerekiyor.Eğer seviyeniz upper-intermediate olsydı işiniz çok kolaylaşacaktı.Fakat seviyeniz intermediate ve bilmediğiniz gramer konuları var.Hem bu gramer eksiğini tamamlamak hem de konuşma becerisini aynı anda geliştirmek zor olacaktır.Bu iş en az 5 ay sürer.Dediğim şekilde çalışırsanız 5 ayda gramer anlamında advanced olursunuz.Konuşma becerisi de yine aynen bu seviyeye gelir.Bu sürenin altında bu iki beceriyi tam anlamıyla geliştirmek çok zor.Ne dersiniz?5 ay çalışabilir misiniz? Cevabının olumlu ise çalışma yöntemini buraya yazarım.
    Yalnız Rosetta alsanız bile günlük 5 saat çalışmanız lazım.Çünkü 6 aylık üyelik alıyorsunuz ve 5 level ders var.Her level 100 saat sürüyor en az.Fakat ayrıca sorular ve uygulamalar da var.Dersler 500 saat ve ekstra şeyleri de sayarsak 700 saat falan yapar.700 saat çalışacaksınız ve sizi intermediate seviyesine getirecek.Rosetta'nın bence size yeterli faydası olmaz.Seviyeniz zaten intermediate çıkmış.Belki konuşma ve gramer anlamında eksikleriniz tamamlarsınız.Ama bu iki şey için bu kadar para vermek israf olur diye düşünüyorum.




  • Rosetta'nın benim icin uygunluğu hakkında şüphelerim vardı zaten, siz de benim durumunu ve ihtiyaclarımı anlayıp Rosetta hakkında benimle aynı fikirdesiniz anladığım kadarı ile. Önerilerinize uyacağım, 5 aylık bir calışma periyoduna kendimi hazırlayacağım. Öğle araları 1 saat iş yerinde, akşamları da evde 4 saatlik periyotlar ayarlayabilirim. Bu sure hafta sonları artabilir. Ama işe nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Konu başlığınızda baska bir kişiye "englishclass101" önermiştiniz. 1 dolara üyelik yaptım o siteye ama sanırım geçici bir üyelik, o kadar ucuz değildir herhalde:) Siz benim için nasıl bir yöntem öneriyorsunuz? Bir de elimdeki gramer kitabını Nasıl değerlendirebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: airwalker7

    Rosetta'nın benim icin uygunluğu hakkında şüphelerim vardı zaten, siz de benim durumunu ve ihtiyaclarımı anlayıp Rosetta hakkında benimle aynı fikirdesiniz anladığım kadarı ile. Önerilerinize uyacağım, 5 aylık bir calışma periyoduna kendimi hazırlayacağım. Öğle araları 1 saat iş yerinde, akşamları da evde 4 saatlik periyotlar ayarlayabilirim. Bu sure hafta sonları artabilir. Ama işe nereden nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Konu başlığınızda baska bir kişiye "englishclass101" önermiştiniz. 1 dolara üyelik yaptım o siteye ama sanırım geçici bir üyelik, o kadar ucuz değildir herhalde:) Siz benim için nasıl bir yöntem öneriyorsunuz? Bir de elimdeki gramer kitabını Nasıl değerlendirebilirim?


    Rosetta konusunda haklısınız.Sizin için uygun değil.Para israfı olur.
    Englishclass101 sitesi de çok başarılı bir site.Aslında onunla da çalışabilirsiniz.Bu konuda şuan bir şeyler yazmaya vaktim yok.Akşama doğru yazacağım.1 dolar üyelik geçici değil 1 aylık üyelik.Yılbaşı nedeniyle indirim var.Tüm dersleri tek tıklamayla indirebiliyorsunuz.İndirdiniz mi dersleri?İndirmediyseniz hemen indirin tüm dersleri.Advanced seviyesine kadar bir sürü sesli ders var.Ayrıca video dersler de var.Toplam boyut 16 gb yapıyor.Bu arada üyeliği paypal ile aldıysanız sürekli üyelik olarak görüneceği için her ay üyelik ücreti alırlar size sormadan.Bunu engellemek için şu siteyi okuyun.
    http://www.r10.net/ipucu/867594-paypal-otomatik-odeme-iptali.html

    Eğer hafta sonları fazladan vakit ayırabilirseniz ve hafta içlerinde 5 saat vakit ayırabilirsen çok çok iyi olur.
    Elinizde şuan hangi kitaplar var?Ona göre bir öneride bulunacağım.




  • Aksam englishclass101'den tüm dersleri indireceğim. Elimde de "essential gramer in use third edition" var.
    Benim de size bir önerim var, bu konularla ilgili bilgilerinizi kendinize blog açarak paylaşsanız, ve sitenize bağış seçeneğindeki de koysanız bence çok iyi bir iş yaparsınız çünkü birer bir bu şeklinde açıklayıcı ve yol gösterici danışmanlık yapmanızın karşılığı sadece teşekkür olmamalı. Daha fazlasını hak ediyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • red.planet hocam 1$ premium üyelik aldım ama buradan nasıl dosya indiriliyor onu çözemedim. xml isimli bir kaynak veriyor ama oradanda indirmiyor.
  • WhatCares W kullanıcısına yanıt
    Ben de tüm siteyi taradım, ya tek tek save as yaparak indirebiliyorsun, ya da itunes ile podcast şeklinde bağlantı kurabiliyorsun. İkisi de zor geldi, cep telefonu app. üzerinden dersleri bölüm bölüm indirmek en kolayı gibi. Mesela lower intermediate bölümünde 25 kayıt var, hepsini tek tıkla indirdi(yaklaşık 30 dk'da). Telefonu uçak moduna aldım ve indirdiklerime baktım, library kısmına kaydedildi ve çalıştı. Üyelik bittiğinde de application üzerinden library'e erişim kesilmez umarım.
  • airwalker7 A kullanıcısına yanıt
    Grammar in Use'un tüm serisi var mı? Toplam 3 kitap olacak o seri.Ayrıca workbook'ları da vardı sanırım.
    Ama gramer konusunda anlamadığınız noktalar varsa kitap olmadan şu siteye bakabilirsiniz.Birçok kitaptan çok daha güzel bir anlatımı var.Birçok kitapta olmayan detaylar var.

    http://www.ekremuzbay.com/kategori/ingilizce-dilbilgisi
    http://www.ekremuzbay.com/kategori/genel

    Blog konusunu ben daha önce de düşündüm fakat ona ayıracak zamanım yok.Zaten bu konuya bile zar zor vakit ayırabiliyorum.
    Amacım tamamen insanlara yardımcı olmak.Çünkü gerçekten bu dil öğrenme konusunda çok fazla sıkıntı çeken insan var.Bunları çevremde de çok gördüm.
    Sonuçta her şey para değil.İnsanlara yardım etmek lazım.

    Bu arada size önerim şu:
    1.Englishclass101 sitesindeki dersleri indirdikten sonra önce sesli derslerden(uzantısı mp3 olan dersler)başlayın.En alt seviyeden başlayın.Diyelim ki sesli derslerden beginner seviyesindeki tüm sesli dersleri bitirdiniz.Bu sefer beginner seviyesindeki video derslere çalışın.Yani seviye seviye giderken önce sesli dersler bitirilecek.Sonra video dersler bitirilecek.Zaten her iki ders tipinin de pdf dosyaları var.Bu dosyaların içinde ders içeriği+gramer konusu+kültürel bilgiler+kelime bilgisi vs. bölümler var.Gramer bölümlerinde anlatım İngilizce olduğu için anlamakta zorlanabilirsiniz.Yukarıda önerdiğim gramer sitesini bu nedenle verdim.Oradan Türkçe anlatımlara bakabilirsiniz.
    2.Englishclass101 derslerini hafife almayın.Çok kaliteli dersler.Tüm dersleri bitiren biri çok iyi derecede konuşup okuyabilir.Hatta konuşma becerisi biraz daha önde oluyor.Ben de İngilizce öğrenirken bu sistemi kullandım.Bu sistem sayesinde advanced oldum.Sonrasında lit2go kullandım.
    3.İndirdiğiniz derslere çalıştıktan sonra onları silmeyin.Her ay sonunda o ay çalıştığınız tüm dersleri 2 kez dinleyin.Bakın unuttuğunuz,anlayamadığınız kısımlar var mı?Büyük ihtimalle olacaktır.BU tekrarlar önemli.Eğer günlük 5 saat çalışırsanız büyük yol kat edersiniz.
    4.Tüm dersleri bitirdiğinizde bu sefer tüm dersleri 3 kere dinleyin.Tekrar tekrar dinlemekten sıkılmayın.Zararı olmaz.Aksine çok yararlı oluyor.Hatta ben çalışıp bitirdikten sonra biraz abartıp 6-7 kez dinlemiştim hepsini.Çok faydası oldu.
    5.Bu derslerin hepsine çalışıp gerekli tekrarları da yaptıktan sonra(siz sunum yapacağınızı söylediğiniz için yine de ben size extra bir tavsiye vereceğim.)Engvid sitesindeki Speaking bölümündeki toplam 169 tane konuşma becerisiyle ilgili dersler var.Bunları izleyip not alın.Belki tam olarak sunum için faydası doğrudan olmaz ama ince detayları az çok öğrenmiş olursunuz.
    6.Bu arada hafta sonları çalışma sürelerimi arttırabilirim demiştiniz.Benim de önerim bu ekstra sürelerde radyo dinleyin.Sadece şu radyoyu dinleyin.İngilizce öğrenenler için en uygun radyo bu.
    Bbc radio 4 extra
    http://www.bbc.co.uk/radio/player/bbc_radio_four_extra

    Başarılar dilerim.




  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Aylardır işe koyulmama engel olan "hangi araçla ne şekilde bu işe başlamalıyım" sorusuna bir çırpıda yanıt verdiğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Evet her şey para değil ama inanın sizin yaptığınız yardımı ve konu ile ilgili bilgilendirmeyi kurslara giderek, para harcayarak alamayanlar var. Artık bu işin parasında olmayıp doğru düzgün dil öğrenme amacında olan bir çok insan eminim bir bağış seçeneğiniz olsa içi rahat bir şekilde seve seve bağışını yapardı. İnsanlara özel ilgi gösterip hiç bir karşılık beklemeden doğru ve akla yatkın mantıklı yönlendirmelerde bulunuyorsunuz, sizin için tek sözüm "büyüksünüz":)
  • airwalker7 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Dil öğrenme konusu malesef ülkemizde çok farklı bir yönde ilerliyor.
    Sık yapılan hatalar şunlar:
    1.Bir kursa yazılıp o dili öğreneceğini zannetmek.Daha doğrusu sular seller gibi konuşacağını düşünüyor insanlar.Yok böyle bir şey.Hiç bir kurs konuşmayı akıcı(fluency) hale getiremez.Sadece konuşmayı akıcı hale getirmek için size destek olur.Siz kurs dışında her gün evde EN AZ 2 saat çalışmazsınız o kursun faydası olmaz.
    2.Yanlış yöntemlerle dil öğrenmeye çalışmak.Bunu yapan çok fazla.En yakın arkadaşım İngilizce öğrenirken dinleme konusunda bolca çalışma yapmıştı.Fakat hem İngiliz hem Amerikan radyolarını karışık şekilde aylarca dinlemiş.Konuşurken çok akıcı konuşuyor.Ama cümle kurarken inanılmaz şekilde hatalar yapıyor.Türkçe olarak ifade etmem gerekirse şu şekilde cümleler kuruyor:otobüse binmek yerine otobüse girmek diyor.Sonradan bir çalışma yöntemi ayarladık.5 ay sonunda şimdi İngiliz aksanı konuşuyor.
    3.Dil öğrenirken yanlış heveslerin esiri olmak:Bunu da kendimden örnek vereyim.İtalyanca'yı özellikle Attila operasını izledikten sonra öğrenmek istedim.Yalnız opera diliyle günümüz İtalyancası arasındaki farkı bilmeden bu dili öğrenmeye başladım.Sonuç? İtalyanca'yı çok iyi öğrendim.Ama halen o operayı izlediğimde anlamıyorum.Bu arada operayı seven biri değilim.Özellikle Attila ile ilgili olduğu için anlamak istemiştim.
    4.Başa kişilerin yanlış yönlendirmesi:Özellikle forumlarda dil öğrenme konusunda birçok yorumlar görürsünüz.Başka bir forumda İtalyanca ve İspanyolca bilen birinin Portekizce'yi çok kolay şekilde öğreneceğini okumuştum.Bu beni etkilemişti.Ayrıca Portekiz'in denizcilik tarihini merak ediyordum.Özellikle o kaşiflerin eserlerini okumak istiyordum.Çünkü çoğu diğer dillere çevrilmemiş.Bunun üzerine öğrenmeye başladım.Beni inanılmaz şekilde zorladı.Bazen yarım bırakmak istedim ama kıyamadım.Size acı bir tavsiyem bir dil öğrenmeye başlarken şu dile benziyormuş diye öğrenmeye çalışmayın.Hiç öyle bir durum olmuyor.Benzerlikler daha da zorluyor.Her benzerlik içinde ayrıca farklılıklar var.Telaffuz ve anlam farklılıkları oluyor.Sonra karışıyor işler.
    5.Dil öğrenme sürelerini abartmak:Bazen foruma yazıyorlar.2 yılda İngilizce öğrenebilir miyim diye?O kadar değil.GÜnlük 4 saat çalışarak 13-14 ayda rahatlıkla tüm becerilerle advanced olabilirsiniz.Almanca,Fransızca,Rusça,Arapça minimum 2 yılda advanced olunur.Çince için yazma becerisi hariç 4-5 yılda advanced olursunuz.Japonca'yı yazma dahil 3 sene olarak düşünün.Yazma kısmı ve okuma çok sıkıntılı.Yunanca,Farsça 1 yılda rahatlıkla öğrenilir.Korece 1.5 yıl.İspanyolca,İtalyanca,Portekizce 7-9 ay.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    quote:

    Orijinalden alıntı: ostrvo

    sizden bir ricam var. englishclass101.com un kullanımı hakkında konu açabilir misin? içerisinde bir çok kısım var adım adım anlatabilir misin?. sadece prem. üyelik alıp pod ları download etsek yeterli mi. kurs kısmı var sanırım .

    Böyle bir konu açmaya gerek yok.Çünkü zaten dersler seviyelere göre verilmiş.Ben tüm dersleri premium üyelik alıp indirdim ve çalıştım.Ve aynen o şekilde bilgisayarda dosya açıp dersleri dosyaladım.Bu sayede hiçbir karışıklık olmadı.Bendeki klasör sistemini yazayım.
    Önce ENGLİSHCLASS101 diye büyük harflerle bir klasör açın.
    Bu klasörün içine iki tane klasör açın.Audio ve Video olmak üzere ikisine isim verin.
    Audio olan klasörün içine 5 klasör açın.isimleri sırasıyla:İntroduction,Absolute beginner,beginner,intermediate,advanced.
    Şimdi bu klasörlerin içindede dosyalar açmak gerek.Yoksa dersler karışır.
    İntroduction klasörünün içine 8 dosya açın.Sırasıyla isimleri:Culturel Class 1,Culturel Class 2,All about 1,All about 2,Basic Bootcamp 1,Basic Bootcamp 2,Pronunciation 1,Pronunciation 2
    Absolute Beginner klasörünün içine iki klasör açın.Survival pharases 1,Survival Pharases 2
    Beginner klasörünün içine Beginner1,Gengo english,upper beginner olmak üzere 3 klasör açın.
    İntermediate klasörünün içine 6 dosya açın.Sırasıyla Hospitality english for hotels 1,Hospitality english for hotels 2,upper intermediate 1,upper intermediate 2,Lower intermediate 1,İntermediate 1
    Advanced klasörünün içine 6 dosya açın.İsimleri:Advanced,Advanced audio blog 1-2-3-4,Lower advanced,Buzzwords

    Bu anlattıklarım audio klasörü içindi.
    Şimdi video klasörüne girip 5 dosya açın.Absolute beginner,beginner,intermediate,advanced,bonus video courses
    Absolute beginner klasörünün içine 4 klasör açın.İsimleri:innovative english,learn with pictures and video-1,video vocabulary,Absolute Beginner American English For Every Day
    Beginner klasörünün içine 4 klasör açın.learn british english in three minutes,learn english in three minutes,video vocabulary2,lyric lab
    İntermediate klasörünün içine 3 klasör açın.İsimleri:
    All About American English With Alisha And Michael
    American English Words Of The Week With Alisha For Intermediate Learners
    Must Know American Holiday Words
    Advanced klasörünün içine 3 klasör açın.:
    American English Words Of The Week With Alisha For Advanced Learners
    Video Culture Class American Holidays
    Video Culture Class British Holidays
    Video klasörüne hatırlarsanız 5 klasör açın demiştim.4.klasör advanced idi.Şimdi 5.klasör Bonus video courses klasörü olacak.Bu klasörün içine 9 klasör açın.
    isimleri:
    1-American English Listening Comprehension for Absolute Beginners
    2-British English Listening Comprehension for Absolute Beginners
    3-American English Listening Comprehension for Beginners
    4-British English Listening Comprehension for Beginners
    5-American English Listening Comprehension for Intermediate Learners
    6-British English Listening Comprehension for Intermediate Learners
    7-American English Listening Comprehension for Advanced Learners
    8-British English Listening Comprehension for Advanced Learners
    9-Prototype Lessons

    Ve bitti.Bu şekilde bir dosyalama sayesinde hiçbir ders başka bir dersle karışmayacaktır.Ayrıca ben her klasörün isminin yanına parantez içinde o klasörde var olan ders sayısını da yazıyorum.Mesela Prototyte Lesson(2).Bu sayede ileriki aylarda eğer sitede güncelleme olursa,yani yeni ders eklenirse hangi dersi nerede olacağını şaşırmazsınız.Bu şekilde bir klasör sayesinde dersler karışmıyor.Açıkcası özellikle İngilizce konusunda bu sitenin ders sıralama şeklinde biraz sorun var.Diğer dillerde daha sistemli.İnsanlar çalışma sıralarını şaşırabiliyor.Ama bu şekilde sorun olmaz.
    Bendeki klasörün toplam bilgisi:
    Boyut: 16,2 GB (17.408.337.072 bayt)
    Diskte boyutu:16,2 GB (17.412.128.768 bayt)
    İçerik:1.953 Dosya, 61 Klasör





    hocam merhaba. ben dersleri dediğiniz gibi full olarak itunes vasıtası ile indirdim. toplamda 4170 adet dosya çıktı ve boyutu 21,2 GB (22.782.334.413 bayt). ancak dediğiniz gibi o kadar karışık hangi dosyayı hangi klasörün içine atacağım onu bilemedim. bununla ilgili nasıl bir yöntem izlemeliyim?
    3



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatCares -- 30 Aralık 2015; 10:44:54 >




  • WhatCares W kullanıcısına yanıt
    Alıntı yaptığınız mesajımı tam olarak okuyup oradaki gibi dosyalarsanız hiç biri karışmaz.
  • Hocam rocket language nasıldır böyle birşey buldumda kendi sitesinde
    inceleme şansınız varsa çok sevini

    3
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Alıntı yaptığınız mesajımı tam olarak okuyup oradaki gibi dosyalarsanız hiç biri karışmaz.

    hocam orada dediğiniz gibi klasör yaptım. ama şöyle söylim sizin verdiğiniz dosya boyutu ile şuan sitesinden güncel indirdiğim dosya boyutu dahi farklı. ben dediğiniz klasörleri yaptım.ama hangi dosyalar hangi klasöre atılacak onu nasıl bilebiliriz. burada yaklaşık 4160 küsür dosya var :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhatCares -- 30 Aralık 2015; 15:30:13 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

    Hocam rocket language nasıldır böyle birşey buldumda kendi sitesinde
    inceleme şansınız varsa çok sevini

    3


    Bu karşılaştırma tabloları her dil öğrenme yazılımlarında oluyor.
    Ben İtalyanca öğrenirken denemiştim.Fakat şimdi sitesine girdim.Birçok şey değişmiş.Akşam vaktim olduğunda inceleyip cevap yazarım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

    Hocam rocket language nasıldır böyle birşey buldumda kendi sitesinde
    inceleme şansınız varsa çok sevini

    3


    Biraz inceledim.Çok değişmiş sitesi.
    Hangi dili öğrenmek için araştırıyorsunuz?
    Yalnız fiyatları gerçekten pahalı geldi bana.
    Mesela Rusça Level-1 100 dolar.(beginner'den başlayıp intermediate'ye kadar olan dersler var.)
    Rusça için level 2 ve 3 yoktur.Bazı diller 3 level.Her level 100 dolar.Ve şuan indirimde.Bana pahalı geldi.
    Eğer İngilizce haricinde bir dil düşünüyorsanız Living Language alın bence.40 dolar ve en alt seviyeden başlayıp advanced seviyesine kadar dersler var.Sesli dersler ve 3 kitap geliyor aldığınızda.En ucuzu bu.Sistemi de çok güzel.




  • ben 2013 agustos ayından beri rusça ögrenmeye devam ediyorum hiç zorluk çekmeden konuşabiliyorum ve artık arapça ögrenme ögrenmek istiyorum hem kuran okumak hemde iletişim için
  • ROSETTASTONE İNGİLİZCE (ENGLİSH-AMERİCAN) V4 (TOTALE) EĞİTİM SETİ - 5 LEVEL

    bu indirilebilir olan set 332,50 tl KK taksitli satılıyor türkiye destek sitesi
    online ise 144 euro eu sitesi

    332 tl lik indirilebilir sette sizin bahsettiğiniz birebir konuşma yada diğer işlevler yokmu acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hussein Genghis

    ROSETTASTONE İNGİLİZCE (ENGLİSH-AMERİCAN) V4 (TOTALE) EĞİTİM SETİ - 5 LEVEL

    bu indirilebilir olan set 332,50 tl KK taksitli satılıyor türkiye destek sitesi
    online ise 144 euro eu sitesi

    332 tl lik indirilebilir sette sizin bahsettiğiniz birebir konuşma yada diğer işlevler yokmu acaba ?

    Benim bildiğim kadarıyla Rosetta Stone'un ülkemizde resmi olarak satılan bir bayisi yok.Ben 3 kere kendi sitesinden aldım.Türkiye destekli sitesinden alışveriş yapmadığım için bir yorum yapamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Alıntı yaptığınız mesajımı tam olarak okuyup oradaki gibi dosyalarsanız hiç biri karışmaz.

    hocam merhaba. şimdi dediğiniz gibi dosyaları indirme işlemini bitirdim. ama sistmi öyle karışık yapmışlarki tek tek yaklaşık 4000 küsür dosyayı indirip arşivledim. sanırım sizin sistemi kullandığınız zamandan sonra yeni bir takım konular daha eklemişler. benim sorum şu hocam şimdi web sitesine girdiğimde farklı sıralama var application indirdiğimde farklı bir sıralama var.aşağıda her ikisininde ekran görüntüsünü paylaşıyorum. ben hangi sıralamayı baz alarak çalışmaya başlamalıyım?
    33




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WhatCares

    quote:

    Orijinalden alıntı: rat.planet

    Alıntı yaptığınız mesajımı tam olarak okuyup oradaki gibi dosyalarsanız hiç biri karışmaz.

    hocam merhaba. şimdi dediğiniz gibi dosyaları indirme işlemini bitirdim. ama sistmi öyle karışık yapmışlarki tek tek yaklaşık 4000 küsür dosyayı indirip arşivledim. sanırım sizin sistemi kullandığınız zamandan sonra yeni bir takım konular daha eklemişler. benim sorum şu hocam şimdi web sitesine girdiğimde farklı sıralama var application indirdiğimde farklı bir sıralama var.aşağıda her ikisininde ekran görüntüsünü paylaşıyorum. ben hangi sıralamayı baz alarak çalışmaya başlamalıyım?
    33

    Siz 1 dolar olan indirimden yararlanarak mı aldınız?
    Eğer bu indirimli versiyonu aldıysanız Mac için tüm dersleri indirebileceğiniz programı indirebiliyorsunuz.Bu sayede tek tek indirmeye gerek kalmıyor.Bu program windowsta çalışır büyük ihtimalle.Bunun yolu vardır.
    http://store.innovativelanguage.com/Learn-English--Levels-1-5-Complete-English-Audio-Course-for-Mac_p_344.html




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.