Şimdi Ara

3 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
239
Cevap
23
Favori
22.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ostrvo

Reading-writing - speaking - listening + extended seçeneği mi full oluyo

Orada full yazıyordu sanırım.Tüm becerilerin olduğu kısmı seçeceksiniz.Derslere başlamadan curriculum diye bir ekran açılıyordu.Sanırım sizin yazdığınız extended olan doğru.Diğerlerine göre çalışması biraz uzun sürüyor ama daha çok tekrar var.Başarılar.
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim muhakkak haberdar edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyPrayer14

Siz seviyenizi ölçtükten sonra daha isabetli tavsiyeler verebilirim demiştiniz o yüzden denemiştim.

Sonuçlar tablolu şekilde veriliyordu.Siz kopyalayınca birbirine girmiş sonuçlar.
    Şunları bir deneyin.
    Daha basit bir test:
    http://www.limasollunaci.com/ingilizce/ingilizce-seviye-tespit-sinavi/
    Ayrıntılı bir test şu:
    www.transparent.com
    English Proficiency Test
    http://www.transparent.com/learn-english/proficiency-test.html

• quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

quote:

Siz seviyenizi ölçtükten sonra daha isabetli tavsiyeler verebilirim demiştiniz o yüzden denemiştim.

Sonuçlar tablolu şekilde veriliyordu.Siz kopyalayınca birbirine girmiş sonuçlar.
    Şunları bir deneyin.
    Daha basit bir test:
    Ayrıntılı bir test şu:
    http://www.transparent.com/learn-english/proficiency-test.html

Alıntıları Göster
    İlk verdiğiniz siteye göre pre-intermediate çıktı ama 23 doğru ile 25 doğru olsa intermadiate olacaktı . İkinci verdiğiniz siteye göre ise %53 ile intermediate çıktı . Sizi de ikide bir rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyPrayer14 -- 26 Kasım 2015; 21:53:05 >

• quote:

İlk verdiğiniz siteye göre pre-intermediate çıktı ama 23 doğru ile 25 doğru olsa intermadiate olacaktı . İkinci verdiğiniz siteye göre ise %53 ile intermediate çıktı . Sizi de ikide bir rahatsız ediyorum kusuruma bakmayın.

Aynen düşündüğüm seviyede çıktınız.Ben bir ihtimali düşünüyordum.Belki o çalışmayı daha önce yapmışsa seviyesi şu anki Rosetta Stone çalışma seviyesinden yüksek çıkabilir diye düşündüm fakat sonuçlar ilk düşündüğüm gibi çıktı.Pre-intermediate olarak düşünün şuan siz.Rosetta Stone bittikten sonra intermediate olursunuz rahatlıkla.TOTALe kullandığınız için konuşma,yazma,okuma,gramer ve kelime bilginizin hepsi intermediate olacak.Ama korsan kullanmış olsaydınız kelime bilginiz çok daha az olacaktı.Konuşma beceniz de aynı şekilde.

• Arkadaslar, English Advanced sürümünü kullanan varmi aranizda, öneririmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beysehirlim

Arkadaslar, English Advanced sürümünü kullanan varmi aranizda, öneririmisiniz?

Şuan daha kimse almadı.Ben de yılbaşında almayı düşünüyorum ama fiyatı çok pahalı.O paraya insan 6-7 tane dil öğrenme seti alır.
    Tesekkürler,

Bugün black friday nedeniyle email gelmisti Rosetta stone English Advanced 6 aylik 96 EUR yaziyor. gece 12 de bitecek kampanya deneyen varsa fikrini alacaktim.. neyse bekleyecegiz artik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beysehirlim

Tesekkürler,

Bugün black friday nedeniyle email gelmisti Rosetta stone English Advanced 6 aylik 96 EUR yaziyor. gece 12 de bitecek kampanya deneyen varsa fikrini alacaktim.. neyse bekleyecegiz artik...

Ben İspanyolca'yı denemeyi düşünüyorum.Fakat satış ekranı halen gelmemiş.Sitesinde İngilizce,İspanyolca,İtalyanca ve bir de sanırım Almanca için advanced çıkacağı söyleniyordu.Şuan sadece İngilizce satışta.Diğerlerini göremedim.

Eğer demo olarak denemek isterseniz İngilizce olanı tabletiniz varsa google play yardımıyla tablet uygulamasını indirip demo dersleri görebilirsiniz.Bilgisayar için demo versiyonu yoktur şuan.
    Google play den baktim fakat Advanced for business icin var ona giris de sadece firmalar icin yaziyor, yani normal advanced demo yok sanirim yada ben bulamadim.. tesekkürler
    @rat.planet ispanyolca advanced görmüştüm. benim ilk konuda bahsettigim advanced bu sayfada yer alan idi. Bi bakın isterseniz
    3
  • quote:

@rat.planet ispanyolca advanced görmüştüm. benim ilk konuda bahsettigim advanced bu sayfada yer alan idi. Bi bakın isterseniz
    3

Evet gördüm.Aslında artık lüzumu kalmadı bunun.Çünkü upper-intermediate seviyesindeydim.Ve şuan ilerleme kaydediyorum.

sizden bir ricam var. englishclass101.com un kullanımı hakkında konu açabilir misin? içerisinde bir çok kısım var adım adım anlatabilir misin?. sadece prem. üyelik alıp pod ları download etsek yeterli mi. kurs kısmı var sanırım .
  • quote:

sizden bir ricam var. englishclass101.com un kullanımı hakkında konu açabilir misin? içerisinde bir çok kısım var adım adım anlatabilir misin?. sadece prem. üyelik alıp pod ları download etsek yeterli mi. kurs kısmı var sanırım .

Böyle bir konu açmaya gerek yok.Çünkü zaten dersler seviyelere göre verilmiş.Ben tüm dersleri premium üyelik alıp indirdim ve çalıştım.Ve aynen o şekilde bilgisayarda dosya açıp dersleri dosyaladım.Bu sayede hiçbir karışıklık olmadı.Bendeki klasör sistemini yazayım.
    Önce ENGLİSHCLASS101 diye büyük harflerle bir klasör açın.
    Bu klasörün içine iki tane klasör açın.Audio ve Video olmak üzere ikisine isim verin.
    Audio olan klasörün içine 5 klasör açın.isimleri sırasıyla:İntroduction,Absolute beginner,beginner,intermediate,advanced.
    Şimdi bu klasörlerin içindede dosyalar açmak gerek.Yoksa dersler karışır.
    İntroduction klasörünün içine 8 dosya açın.Sırasıyla isimleri:Culturel Class 1,Culturel Class 2,All about 1,All about 2,Basic Bootcamp 1,Basic Bootcamp 2,Pronunciation 1,Pronunciation 2
    Absolute Beginner klasörünün içine iki klasör açın.Survival pharases 1,Survival Pharases 2
    Beginner klasörünün içine Beginner1,Gengo english,upper beginner olmak üzere 3 klasör açın.
    İntermediate klasörünün içine 6 dosya açın.Sırasıyla Hospitality english for hotels 1,Hospitality english for hotels 2,upper intermediate 1,upper intermediate 2,Lower intermediate 1,İntermediate 1
    Advanced klasörünün içine 6 dosya açın.İsimleri:Advanced,Advanced audio blog 1-2-3-4,Lower advanced,Buzzwords

Bu anlattıklarım audio klasörü içindi.
    Şimdi video klasörüne girip 5 dosya açın.Absolute beginner,beginner,intermediate,advanced,bonus video courses
    Absolute beginner klasörünün içine 4 klasör açın.İsimleri:innovative english,learn with pictures and video-1,video vocabulary,Absolute Beginner American English For Every Day
    Beginner klasörünün içine 4 klasör açın.learn british english in three minutes,learn english in three minutes,video vocabulary2,lyric lab
    İntermediate klasörünün içine 3 klasör açın.İsimleri:
    All About American English With Alisha And Michael
    American English Words Of The Week With Alisha For Intermediate Learners
    Must Know American Holiday Words
    Advanced klasörünün içine 3 klasör açın.:
    American English Words Of The Week With Alisha For Advanced Learners
    Video Culture Class American Holidays
    Video Culture Class British Holidays
    Video klasörüne hatırlarsanız 5 klasör açın demiştim.4.klasör advanced idi.Şimdi 5.klasör Bonus video courses klasörü olacak.Bu klasörün içine 9 klasör açın.
    isimleri:
    1-American English Listening Comprehension for Absolute Beginners
    2-British English Listening Comprehension for Absolute Beginners
    3-American English Listening Comprehension for Beginners
    4-British English Listening Comprehension for Beginners
    5-American English Listening Comprehension for Intermediate Learners
    6-British English Listening Comprehension for Intermediate Learners
    7-American English Listening Comprehension for Advanced Learners
    8-British English Listening Comprehension for Advanced Learners
    9-Prototype Lessons

Ve bitti.Bu şekilde bir dosyalama sayesinde hiçbir ders başka bir dersle karışmayacaktır.Ayrıca ben her klasörün isminin yanına parantez içinde o klasörde var olan ders sayısını da yazıyorum.Mesela Prototyte Lesson(2).Bu sayede ileriki aylarda eğer sitede güncelleme olursa,yani yeni ders eklenirse hangi dersi nerede olacağını şaşırmazsınız.Bu şekilde bir klasör sayesinde dersler karışmıyor.Açıkcası özellikle İngilizce konusunda bu sitenin ders sıralama şeklinde biraz sorun var.Diğer dillerde daha sistemli.İnsanlar çalışma sıralarını şaşırabiliyor.Ama bu şekilde sorun olmaz.
    Bendeki klasörün toplam bilgisi:
    Boyut: 16,2 GB (17.408.337.072 bayt)
    Diskte boyutu:16,2 GB (17.412.128.768 bayt)
    İçerik:1.953 Dosya, 61 Klasör

• Vayy bu konuyu bılmıyordum
    Bu setı hep goruyor duyuyordum ama gerek gormuyor pek ıyı degıl bılıyordum hataymıs galıba

Bakalım su aralar ucuza bulursam alayım barı
    Fakat alsam en baslangıc sevıyelerınde sıkılır mıyım acaba ? Hanı temel seyler ..cunku su an kursa gıdıyorum ayrıca calısıyorum falan..neyse ben alayım basıt gelecegını sanmıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Vayy bu konuyu bılmıyordum
    Bu setı hep goruyor duyuyordum ama gerek gormuyor pek ıyı degıl bılıyordum hataymıs galıba

Bakalım su aralar ucuza bulursam alayım barı
    Fakat alsam en baslangıc sevıyelerınde sıkılır mıyım acaba ? Hanı temel seyler ..cunku su an kursa gıdıyorum ayrıca calısıyorum falan..neyse ben alayım basıt gelecegını sanmıyorum.

Rosetta Stone hiçbi şey bilmeyen birine 5 level sonunda(toplam 500 saat sonunda)sizi intermediate(orta)seviyeye getirir.Yani advanced olmazsınız.Ve bunun için 500 Tl gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.Birkaç ilginç nokta var.Ben bu programı 3 kere satın alıp kullandığım için biliyorum.
    1.500 saat çalışıp sonuç olarak orta seviyede dil öğreneceksiniz.Halbuki bu sürede kendi çalışmanıza daha üst seviyelerde öğrenebilirsiniz.
    2.Öğreteceği seviye intermediate ama istediği ücret fazla.
    3.Advanced olmak için ek olarak kendinizin çalışması gerekiyor.Bunun için en kısa ve ucuz yol englisclass101'dan 1 aylık premium üyelik alıp çalışmak.15 üyelik ücreti.
    4.Rosetta site detaylı gramer öğretmiyor.Genel olarak kuralları öğretiyor.Fakat konularda ilerledikçe gramer kurallarını kural olarak öğrenmeyip cümle içinde değişimlerini gördüğünüz için öğrenmeniz ve kullanmanız kolay oluyor.Fakat seviye atladığınızda artık elinizde bir Türkçe anlatımlı bir gramer kitabı olması gerekiyor.En ucuz kitap 25 tl.Murat Kurt'un kitabı.Yİne ek bir masraf yapmış oldunuz.

Bu detayları bilin.Sonrasında kararınızı öyle verin.Rosetta'nın kalitesine bir şey demiyorum ama bu detaylar da önemli.

• Tesekkurler zaten murat kurt var ben de..yıne murat kurt un ıngılızce zamanlar kıtabını da aldım

• Merhaba,
    Mart ayında Amerika'ya gideceğim icin İngilizcemi geliştirme yolunda bir şeyler yapmam gerekmekte. Anadolu lisesi mezunuyum(orta okul başında hazırlık görmüştüm) ve mesleğimle ilgili makale çevirileri filan yapabilecek kadar İngilizcem var. Amerika'da rezil rüsva olmadan kendimi idare edebilmek için bu süre zarfında Rosetta stone almayı düşünmüştüm. Bu güzel konu başlığını okuyunca kafamda soru işaretleri oluştu. Şu konular hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim ve yardımlarınız ile belki de paramı çöpe atmamış olurum;
    1- Öncelikle dil seviyemin ne olduğunu öğrenmem için geçerliliği olan bir online test ne önerirsiniz?
    2- Rosetta stone önümdeki 3 aylık süre içerisinde Amerika'da pratik konuşma anlamında bana neler kazandırabilir?
    3- Elimde bir de gramer kitabı(essential gramer in use) var, Rosetta'yı onunla birlikte kullanmak daha verimli olur mu?
    4- Rosetta totale 6 aylık fiyatı 144euro görünüyor, indirim olur mu, beklemeli miyim?
    5- Totale versiyonu mu yoksa yeni olan advance versiyonunu mu önerirsiniz?
    Konu başlığını hazırlayan ve yorumları ile katkıda bulunanlara teşekkürler. Rat.planet icin özellikle teşekkürler, sizinle tanışmak, sizi tanımak isterim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: airwalker7

Merhaba,
    Mart ayında Amerika'ya gideceğim icin İngilizcemi geliştirme yolunda bir şeyler yapmam gerekmekte. Anadolu lisesi mezunuyum(orta okul başında hazırlık görmüştüm) ve mesleğimle ilgili makale çevirileri filan yapabilecek kadar İngilizcem var. Amerika'da rezil rüsva olmadan kendimi idare edebilmek için bu süre zarfında Rosetta stone almayı düşünmüştüm. Bu güzel konu başlığını okuyunca kafamda soru işaretleri oluştu. Şu konular hakkında beni aydınlatırsanız çok sevinirim ve yardımlarınız ile belki de paramı çöpe atmamış olurum;
    1- Öncelikle dil seviyemin ne olduğunu öğrenmem için geçerliliği olan bir online test ne önerirsiniz?
    2- Rosetta stone önümdeki 3 aylık süre içerisinde Amerika'da pratik konuşma anlamında bana neler kazandırabilir?
    3- Elimde bir de gramer kitabı(essential gramer in use) var, Rosetta'yı onunla birlikte kullanmak daha verimli olur mu?
    4- Rosetta totale 6 aylık fiyatı 144euro görünüyor, indirim olur mu, beklemeli miyim?
    5- Totale versiyonu mu yoksa yeni olan advance versiyonunu mu önerirsiniz?
    Konu başlığını hazırlayan ve yorumları ile katkıda bulunanlara teşekkürler. Rat.planet icin özellikle teşekkürler, sizinle tanışmak, sizi tanımak isterim:)

Anlayamadığım bir nokta var.Mesleğinizle ilgili çeviri yapabilecek kadar İngilizce biliyorsanız bu kısaca advanced seviyesi demektir.Siz konuşma becerinizin mi yeterli olmadığını belirtmek istiyorsunuz?
    1.Şu iki sitedeki sınavları çözüp sonucunu buraya yazın.
    http://www.ef.com.tr/test1/#/

2.Ancak basit şekilde iletişim kurabilirsiniz.Detaylı bir konuşma yapamazsınız.

3.Eğer Rosetta kullanmanız kesinleşirse yanında hiçbir şey kullanmamanız gerekiyor.Aksi takdirse sistem işlemiyor.

4.Yılbaşına 1 gün kala genelde büyük indirim oluyor.

5.TOTALE versiyonu zaten advanced bölümünde de aynı.O versiyon adı.Advanced seviyenin adı.Her ikisini almak için çok para harcamanız gerekiyor.Ve o advanced dediği dersler sizi advanced yapmıyor.Upper-intermediate seviyesinde bırakıyor.Keşke bu konuyu detaylı şekilde okusaydınız.Sorularınızın cevapları konu içinde var.

Önce şu testlerin sonuçlarını buraya yazın.Sonra bakalım durumunuz neymiş? Rosetta Stone'u satın almak önemli değil.Önemli olan alacağınız bu sistemin size yeteri kadar fayda sağlayıp sağlamayacağıdır.Bu arada lütfen şu konudaki tüm mesajları okuyun.Detaylı bilgiler var.

Durumumu biraz eksik anlattım sanırım acele yazdığım için.
    Aslında şimdi düşününce meslek ile ilgili makaleleri anlamak biraz yanıltıcı gibi geldi, çünkü makalelerde terimler de olduğu için anlatılmak isteneni anlamak zor olmuyor. Tabi makale okurken de 1 sayfada en az 2-3 kelime sözlükten bakıyorum.
    Önerilen testlerden ilkinde seviyem %68 B level, ikincisi İntermediate. Cambridge testinde seviyem preliminary, transparent.com sitesinde ise advanced şeklinde. Ortalama intermediate olarak değerlendirebiliriz.
    Hedefim; Öncelikle yurt dışında rahat iletişim kurabilmek. Eğer İngilizcemi geliştirebilirsem uluslararası kongrelerde sunum yapma imkanım da var, ikinci hedefim o seviyeye çıkmak.(İyi bir İngilizcem olmadığı için çalışmaları sunum yerine poster olarak göndermek zorunda kalıyorum). Normalde hafta içleri 8-17 mesaideyim,kursa gitmeye vaktim ve enerjim olmuyor. Evde kendi çabalarımla neler yapabilirim, tavsiyeniz nelerdir? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.