Şimdi Ara

2x1GB Dual-Kit DDR 400+ RAM --- ARANIYOR ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar OC potansiyeli olmasını tercih ederim.

Piyasa değerlerinden bariz bir biçimde yüksek fiyatlar olmadığı sürece,tekliflerinizi bekliyorum.
    Stabil olarak çıkabildiği en yüksek hız ve gecikme sürelerini de dahil ederek bilgi vermeniz rica olunur.

Fatura ve garanti durumunu da eklerseniz sevinirim.

Cevapsız kişisel mesaj kalmayacaktır.

Herkese iyi alışverişler dilerim.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Bringer -- 15 Ocak 2007; 0:45:41 >

Neosis,ps3_wii,ozgur106,isacubukcu,maniaqs,Ahmet-79,bugra34 İzmir: yug2980,reason666,onurkarci,cavador,lemagru11 Diğer:InTerCeptor(Kocaeli),firstbuddy78(Aksaray),keremd(Tekirdağ),murat07murat(Giresun),pSy!(Karabük),Ruhsuz__(Trabzon),
    sezerirem_19(Çorum),_tekno_(Manisa),apollonx(Kocaeli),erkantuzcu(Samsun)
    ÖNEMLİ NOT: PM 'lere mutlaka cevap veririm. Eğer cevap gelmiyorsa sistemde hata olabilir lütfen tekrar yollayın.
  • _____________________________
    ALIMLARDA ÜYELİK TARİHİ NE KADAR ESKİDE OLSA REFERANSI YOKSA ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA ÇALIŞIYORUM.
    İLANLARIMDA FİYAT SONDUR DEDİĞİM HALDE SON NE OLUR DİYENLERİ İTİNA İLE BANLARIM.
    AKSİNİ BELİRTMEDİ İSEM İLANLARIMDA TAKAS OPSİYONU BULUNMAMAKTADIR.
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.