Pazarama gündoğdu kaşar 2x700 gram 194.21tl İlave olarak Nays %15 hediyepara ve kazıkazan hakkı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalkonya -- 26 Kasım 2023; 0:9:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİTTİ/2x 700 gram gündoğdu kaşar sepette 194.21tl

-
-
107 tl maxipuan varmış. 85 tl ye 1400g kaşar almış oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan serbest piyasada çiğ süt kilogram fiyatı minimum 13-15 TL arasında geziyor. Bu firma çiğ sütü ortalama 13,5 TL den satın alıyor olsa 1 kg kaşar peynir için gereken 11 LT sütten hesaplarsanız 1400 gr peynirin süt maliyeti 189 TL gibi bir para yapıyor satışı ise 194 TL... Diğer maliyetleri hiç hesaplamıyorum bile. Bu fiyatlara ''kaşar peyniri'' yiyemezsiniz kısaca. Her kim ne yiyorsa yesin beni ilgilendirmez yalnızca tavsiyem imkanınız varsa küçük çocuklarınıza bunları yedirmeyin.
-
Kardeş ürün "kampanyalı"
Bizde biliyoruz o fiyata bu kadar kaşar peyniri olmayacağını.
Kampanyayı yapan yer belli, sınırlı sayıda ürünleri 1 al 1 bedava gibi yapmış.
-
Aldık bakalım 4x700gr maliyet cepten çıkan para = 288 TL
yorumlarda 1 adet geldiği söylenmiş inşallah öyle değildir
-
Gündoğan kaşar lezzetli ve güzeldir çok uzun süre aldım güvenilir markadır. Zincir marketlerde satılmakta. indirimden kaynaklı bu fiyata alınabiliyor. Süt fiyatı ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum. Yinede herkes düşüncesi farklı tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
50 lira kupon var,kullanınca 338 liraya çıktı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler aldım.
-
Pazaramanın kendi uygulamasından bildirim geldi. Saat 18:00 e kadar diye... Fiyat hatası değildir artık heralde. 2x2 olacak şekilde sipariş verdim, naystan 60tl de iade gelecek
Teşekkürler, daha önce aynı kaşarı aynı satıcıdan vodafone her şey yanımdadan almıştık, paketlemesi de kaşarı da iyiydi.
-
evet onu kullanınca 1 + 1 i kaldırdı. 50 yi kullandırsaydı alırdım
-
1000/200 vakifbank ekstre indirimi ile ailece aldık haber veren arkadaşa teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 23 Kasım 2023; 14:56:0 >
444 7 440' (gündoğdu merkez) den serap hanımla görüştüm fiyat doğru 2li bu fiyatı dedi bilgilerinize sunarım arkadaşlar.
-
Nays ile aldım , konuyu açan arkadaşa teşekkürler ☺️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam nays iadesi ne zaman geliyor?
252 diyor. Son 30 günün en düşük fiyatı nasıl oluyor o zmn
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yine sut sektoru hakkinda hic bir bilgisi olmayip her turlu bilgisi olmayan birinin paylasimi. kasar peyniri 9 kilodan da yapilir, fabrikalar 11 lira civarina da alim yapiyor. onu gectim siz saniyor musunuz ki 9 kilodan kasar yapip gerisini cope atiyorlar. peynir alti suyunu bile satiyor fabrikalar ya da onu tekrar kullaniyorlar baska urunler icin. yani sizin o cok bilmis hesaplamalariniz gibi olmuyor o isler.
-
3 gün içinde yatıyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilgisi olmayan diyip konudaki en yanlış bilgiyi verenin siz olması da ayrı bir durum.
444 7 440' (gündoğdu merkez) den serap hanımla görüştüm fiyat doğru 2li bu fiyatı dedi bilgilerinize sunarım arkadaşlar. |
yine sut sektoru hakkinda hic bir bilgisi olmayip her turlu bilgisi olmayan birinin paylasimi. kasar peyniri 9 kilodan da yapilir, fabrikalar 11 lira civarina da alim yapiyor. onu gectim siz saniyor musunuz ki 9 kilodan kasar yapip gerisini cope atiyorlar. peynir alti suyunu bile satiyor fabrikalar ya da onu tekrar kullaniyorlar baska urunler icin. yani sizin o cok bilmis hesaplamalariniz gibi olmuyor o isler. |
Kardeş ürün "kampanyalı" Bizde biliyoruz o fiyata bu kadar kaşar peyniri olmayacağını. Kampanyayı yapan yer belli, sınırlı sayıda ürünleri 1 al 1 bedava gibi yapmış. |
Şuan serbest piyasada çiğ süt kilogram fiyatı minimum 13-15 TL arasında geziyor. Bu firma çiğ sütü ortalama 13,5 TL den satın alıyor olsa 1 kg kaşar peynir için gereken 11 LT sütten hesaplarsanız 1400 gr peynirin süt maliyeti 189 TL gibi bir para yapıyor satışı ise 194 TL... Diğer maliyetleri hiç hesaplamıyorum bile. Bu fiyatlara ''kaşar peyniri'' yiyemezsiniz kısaca. Her kim ne yiyorsa yesin beni ilgilendirmez yalnızca tavsiyem imkanınız varsa küçük çocuklarınıza bunları yedirmeyin. |
Benzer içerikler
- burger crush hile
- tod süper dolu paket
- ccleaner pro key
- ticket geçen marketler ankara
- yudum egemden hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X