Şimdi Ara

2X 320GB mı, yoksa 1X 640GB mı mantıklıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni sistemim için hard disk seçmeye çalışıyorum, raid kurmayı düşünmüyorum, sizce 2x320 GBlık disk alıp birini depolama için kullanmak mı daha mantıklı olur, yoksa daha yüksek önbellekli bir 640GB lık alıp onu 2ye bölmek mi daha mantıklı olur, tavsiye ettiğiniz hard disk varsa yazabilirsiniz, teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 17 Eylül 2008; 9:29:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orc123456

arkadaşlar yeni sistemim için hard disk seçmeye çalışıyorum, raid kurmayı düşünmüyorum, sizce 2x320 GBlık disk alıp birini depolama için kullanmak mı daha mantıklı olur, yoksa daha yüksek önbellekli bir 640GB lık alıp onu 2ye bölmek mi daha mantıklı olur, tavsiye ettiğiniz hard disk varsa yazabilirsiniz, teşekkürler..

500gb 32mb lık seagetlerden aldım iki tane gayet memnunum, ses yok hız konusundada iyi sayılır.(yanlız birinden tık tık ses duymaya başladım hayırlısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U_şen -- 17 Eylül 2008; 13:16:17 >
  • bütcem o kadar yüksek değil malesef
  • raid0 yapacaksan 640gb daha mantıklı raid0 ileri dönük problem çıkarabilir ve elindeki bilgilerde gidebilir
  • bence sistem için ufak hızlı bir disk al, 80-100GB yeterli.
    depolama için se büyük bir tane al daha iyi olur. 500GB ve üzeri en iyisi.

fakat hem sistem hem depo aynı diskte bence iyi ve güvenli olmaz.
  • Fiziksel olarak 2 tane disk her zaman için avantajdır. Yüksek kapasiteli tek disk uçtuğunda bütün bilgi gider. Bu nedenle 2 adet küçük kapasiteli almanı öneririm. Sistemi ise böleceğin ilk diske kurarsın örneğin 60 GB. yeterli. Bu bölüme başka bişey yüklemezsin herhangi bir sorunda XP kurmak çok kolay olur. Bende 3 disk var. 2 Ad. 250 Sata ve 1 adet 80 GB. IDE sistemim ide diskte kurulu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.