Şimdi Ara

2si1 'Sağlıklı' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu media playeri değiştirin artık bu ne yaa !!!!

• Don ilginçmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Reid Rider

Bu mesaj silindi.
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • mesut abiye bir sorum olacak dualshock 4 pc de ne zaman çalışıcak acaba
  • Call of Duty çok uzak gelecek oldu diye sevmedim, kötü geliyor deyip Titanfall'u yere göğe sığdıramamak neyin kafasıdır anlamak mümkün değil...

• gümüş en iyi iletken bunun donda kullanılması..! elektro manyetik ten kurtulup başka bir şeye yakalanmayalım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Git-Gel

bu logo işi bukar mı zor ? yav var ya adamı kanser edersiniz. Talha abi çıkalı kaç zaman oldu yok efendim işimiz var lansman var dam aktı kokar var... Talha abi ye yapılan saygısızlık,değer verilmiyo gibi görüyorum... Kısacası emek veren bir isnanın logo da olmaması benim zoruma gidiyo...Emek vereninde gider heralde

2si1 'Sağlıklı' Teknoloji ve Oyun programı

şöyle bir şey yapmıştım ama tutmadı heral.

• Mesut Bey Senden iyi polis olurmuş :)

• son video fazla kırpılmış
  • Trafik polisleri konusundaki düşüncelerine aynen katılıyorum.Polisler engellemek yerine hatayı yapsında cezayı yazalım diye pusuya yatmış vaziyette büyük çoğunluğu.

• Bime aliminyum folyodan %75 korumali comf... Markalisi aktüel ürün olarak gelir 10 liraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk yorum,önlerden vb yorumları adminler silse tekrarlanması halinde haber yorumlarına kısıtlı engellemeler yapılsa çok iyi olur bence.eminim siz editörler de bu durumun farkındasınızdır.

• Amma cok donuyor takiliyor video mobilde takilmasindan zirt pirt izleyemedim valla off cok sinir oldum

• Askerden haber vermiyorsunuz hiç?

• Bıkmadan usanmadan her 2'si 1'de anket anket diye ağlıyorsunuz. O kadar büyük ızdırap mı bir kutucuğa tıklayıp geçmek?

• izleyelim bakalım
  • Arkadaşlar Talha'nın bahsettiği filmin adını buraya yazabilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: isaac clarke

videonun içeriğine yorum yapmayı ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum.. bir anlamda ne zaman büyüyeceksiniz de olabilir...

Büyüdük diye eğlenmeyelim mi amcacım, sen bu genç yaşında ihtiyarlamışsın diye evinin önünde top oynamayalım mı? Üst mahallede mi oynayalım?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Talha'yıda Logoda görmek istiyoruz Sayın ve pek Muhterem Mesut Çevik Beyfendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.