Şimdi Ara

2si1 'Radyoaktif' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sondaki video MÜTHİŞ emeği geçenlere kocaman bir alkış

• Param olsa kesin watch dogsu alırdım. hatta almak için para biriktircektim. ama bu olaylar baya kafa karıştırdı Facia olacak gibi ayrıca bu oyun benim en çok merakla çıkmasını beklediğim oyun GTAV den bile daha heycanlanmıştım. Ve o ilk fragmandaki grafikler falan mütişdi. ama mütişdi şu an nasıl bir grafik çıkacak bilemiyorum.
    ben sırf o oyun için yeni pc toplucam para biriktiriyorum. zaten yeni pc ye ihtiyacım vardı da o oyun beni teşvik etti.

• kızdırmayın Talha enişteyi. 16:07de Mesut reyiz lafını kesince Talha sinirlenmiş gibi bir halde.

• "Damadın dayısından 1080P'li bir adet Drone"
  • 2si1 'Radyoaktif' Teknoloji ve Oyun Programı

• Wow Cataclysm , wotlk ve Diablo 3 ü ön siparişle almıştım.Watch Dogs konusunda da Talha' ya kesinlikle katılıyorum asla ön siparişle almam.Aslında ilk duyrulduğun da Person of Interest etkisi yapmıştı ve direk gaza geldim fakat grafiklerde sahtekarlık ve şu piyasanın en saygın adamları Rockstarın her dönemin 1 numara oyunu Gta ya laf çarpmaları sonrasında eski tadı kalmadı hatta kaçtı.The crew dan da umudum kalmadı, ACler birbirinin kopyası Ubisoft eskiden favori oyun stüdyolarımdan biriydi ama artık oyunlarını merak dahi etmiyorum.Umarım crew ve watch dogs güzel çıkarda ben de laflarımı yemiş olurum çünkü konsollarda yeni büyük bütçeli IP sıkıntısı yok bol seçenek var fakat Pc de hep devam oyunları var.Bir de başlarda gülüyorduk falan ama korsan oyuncu muhabbeti sıkmaya başladı be abi...Yalnız telefonu kalpte taşıyan eleman yıktı geçti hatta program devam ederken aklıma geldikçe gülüyordum.Gene çok güzel bir bölümdü ellerinize ağzınıza sağlık.

• sonraki video güzelde . Bi çöp adam koyamamışlarmı içlerine :)

• 29.yorum

• 2si1 ''Vizelere İlaç Gibi Gelip Bütün Dertlerinizi 1 Saatlik Unutturan'' Teknoloji ve Oyun Program
  • Sondaki video inanılmaz güzel, film sahnelerinden farkı yok, teşekkürler Mesut Çevik

Talha Aynacı' nın sorusuna gelecek olursak, bugüne kadar tek bir oyunu ön sipariş ile aldım, oda GOW Ascesion oldu. D&R mağazasından ön sipariş vermiştim. Çünkü ön siparişli fiyatı çıkış fiyatından 20TL daha ucuzdu ve online da ekstra eşyalar veriyordu.

Oyun çıktıktan sonra fiyat farkı 10TL oldu. Bir kaç ay sonrada ön sipariş ile verilen ekstra eşyalar bedava olarak sunuldu. Zaten o ekstra eşyalarda çok kötüydü, bir iki el anca kullanmışımdır.

Bu yaşadıklarımdan sonra, ön siparişle oyun almanın büyük bir hata olduğunu anladım. Hele ki Türkiye şartlarında hiç bir anlamı yok.

Ön siparişi kimseye tavsiye etmem.

GOW Ascension ön siparişi, benim için ilk ve son ön sipariş deneyimim oldu.

@Speed-Step

• Crysis 3, Battlefield 4,Titanfall ,AC 4 Black flag ve son olarakta Dark Souls 2 yi ön sipariş verdim aralarında pişman olduğum AC4 tü zaten ilk üç oyunun betasını oynayıp ön sipariş vermiştim

• Aynen katiliyorum.
    8-10 lira veriyosun assasin creed pirates e hala en iyi gemileri parayla satmaya calisiyorlar.
    60 dolar bi oyuna vericem hala icerik alimi sorucak. Hortumculugun oyuna burunmus hali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mementopolis

2si1´den önce

PIZZA SIPARISI ICIN : 5555 55 55
    LAHMACUN Siparisi ICIN : 22222 222 222
    BUZ DOLABI ICIN : PC´nin basindan kalk oda´dan cik düz ilerle hemen ilk köseden sag dön.

bizim mutfağın yerini nerden biliyon
  • 2si1 'Radyoaktif' Teknoloji ve Oyun Programı

Diyecek birşey bulamadım
  • o drone 600 değil 1300$ yalnız

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yanlış anlaşıldı sanırım 600$'lık versiyonları da var :) Şimdiki 1300$ bizden baya uzakta diyoruz o yüzden.

600$ olsa zaten bu kadar alamayız yorumu yapmazdık.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • battlefield 4+premium önsipariş vermiştim şimdide age of mythology i önsipariş verdim watch dogs da düşünüyorum

• talha yalandan elindeki tablede bakma :)

• Bilgisayar devrilmesinden çok bence Talha'yı dizginlemek için duruyor gibi :D Yazık elini kolunu oynatamadı. Şu ana kadar çocukken cd çektirmek haricinde oyuna para vermiş birisi değilim ancak gta 5 pc'ye geldiği taktirde kaç para olursa olsun ön sipariş vericem ve ondan sonra da sevdiğim oyunlara para ödücem. Büyüdük artık.
    Not: şu an için oyun oynamıyorum. Yine korsan ama dizi :D

• Emeği Geçen Herkese Teşekkürler Fakat Son 2-3 Haftadır İzlenme Süreleri Düştü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.