Şimdi Ara

2si1 'Radyoaktif' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dİablo 3
    Diablo 3 , Reapoer of Souls,
    Rome Total War 2

• watch dogs'u ön sipariş verdim beklediğimin %75i kadar çıksa bile çok mutlulukla oynayacağımdan eminim
    oyunda hiç birşey olmasın, sadece saints row 4'ün yada gta 4'ün teknolojik hali olsun razıyım
  • Talha'nın üslubu, kullandığı bazı sözcükler hoş değil... Üstelik bağırarak konuşuyor. Benim bu 2'si 1'de tahammül edemediğim şeylerin başında da birinin sözü bitmeden diğerinin söz kesip araya girmesi oluyor. Bu programda hani şu ayrılıp Leauge Of Legends mevzusuna transfer olan ismini hatırlamadığım arkadaş varken gerçekten beğenerek izliyordum. O gittiğinden beridir toplasanız sadece 4 bölüm izlemişimdir ki Talha bu programı bozan bir unsur. Programı Erdi ile yapmaları hem bilgi hem de nitelik açısından programa faydalı olacaktır.

Talha ile programa devam edilecekse ses tonunu ayarlaması, cümelerinin sonunu getirebilmesi ve binlerce insanın izlediği bir programda bulunmaması gereken üslup için destek olunması lazım. Bu üslup meselesi konuşmalarının genelinde değil ara ara söz konusu oluyor.
  • abi ülkemizde bi dünya maganda kaynıyorken o rüzgar trübününü hedef tahtası yapıp düşürmeye çalışırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: likeable

biraz kısa olsa iyi olurmuş aslında

48 dakika:)
  • PS4'de Mantle yok.

Ms'nin demosu = Verimsiz olarak çalışan bişeyi daha da nasıl verimsiz gösterebilrim demosu başka bişey değil. 10 yıllık makinada mı demo yapıyorlar? 10 tane Xeon CPU'yu (çekirdek değil 10 işlemciyi) 1 konsola mı bağlayacaksın, 10 CPU 1 konsola mı hizmet edecek? Nvidia Grid kullanan yapıların hemen hepsinde 1 GPU 4 Virtual GPU şeklinde, yani 1:4 oranı var. 1 GPU, 4 tane 720p düşük detaylı oyun işliyor. kimse size 1:1 kaynak vermez, kimse 1 GPU : 1 Oyun oranı vermez. Hatta 2 SLI GPU 1 Oyun imkanı vermez. Öyle premium bi servis bile yo, olsa heralde +50$ para istemesi gerekir. Ms'mi dünya kadar sistem kaynağını tek bi konsola bağlayacak??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 12 Nisan 2014; 16:01:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Breaak4Love

quote:

biraz kısa olsa iyi olurmuş aslında

48 dakika:)

bende onu kasdediyorum 30 dk iyidir mesala

Hocam Ayrintilara inmis bence Uygundur Bu Konuda Seviyorum Dh yi
  • bilmem kaçıncı yorum.

• video harika olmuş özellikle son bölümdeki rc filmi tek kelimeyle muhteşemdi...
  • Beyler kardeşime hi level hlv t9003 tablet almıştık. Sonra onu biryere koyduk altında ezilmiş ekran çatlamış dokunmatik çalışmıor ne yapabilirim yardım edin kaç lira tutar tahminen ????

• Kalıba sokmaya ne kadar meraklısınız insanları..
    Giyimlerinden oturuşlarına kadar sıradan ve en normalinden insanlar işte mesutta talhada..
    Milyonlar izliyor diye başlayan güzellemelere ne de meraklısınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 12 Nisan 2014; 18:46:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilbalkan11

Beyler kardeşime hi level hlv t9003 tablet almıştık. Sonra onu biryere koyduk altında ezilmiş ekran çatlamış dokunmatik çalışmıor ne yapabilirim yardım edin kaç lira tutar tahminen ????

Teknik servise sorsana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bakıyorumda forumdaki arkadaşların yorumlara destek çıkması gerekirken neden eksi puan verirler anlamış değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

bakıyorumda forumdaki arkadaşların yorumlara destek çıkması gerekirken neden eksi puan verirler anlamış değilim

Numarasını falan nasıl bulucaz acemiyim biraz, daha önce karşılaşmadıgım için. Allah korusun.
  • Mesut , Talha'yı dakika 06:30'dan 07:48'e kadar pür dikkatle seyrediyor sonra dediği şey
    "Sende de biraz piskopatlık varmış yaa"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Nisan 2014; 19:09:52 >
  • Watch Dogs'u ön sipariş olarak verdim. Daha öncede battalefield 4 için vermiştim :)

• Yakında 2si1 için başlık bulamıyacaklar sözlükten rastgele bir kelime koyacaklar. Bence bu isim bulma işi için ayrı bir ekip bulunması lazım

• 130€ ona vereceğime tüp bebeğe veririm, en azından daha güzel bi pantolon giyerim :D

• adblock kullanmaya başladım sayfa çok boş göründü gözüme :)

• mesut abi ön sipariş veren varmı demiş ama ben hayatımda ilk defa bu güm oyuna para verdim oda second son :) adındanda anlaşılacagı üzere son olcak sanırım :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.