Şimdi Ara

2si1 'İftar sonrası içilen maden suyu kadar yararlı' Teknoloji ve Oyun programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizleri çok seviyoruz:) Her zaman uzun olsun her derde deva program 2si1...

• quote:

Orijinalden alıntı: bankai20

quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

quote:

Orijinalden alıntı: wolfallenKusura bakmayında birşey soracağım, gerçekten sinir bozucu birşey.Flash playerde niçin taskbarı engellediniz? Ne videoyu durdurabiliyoruz ne ses kısıp, açabiliyoruz nede birşey yapabiliyoruz? Mozilla Firefoxta da HTML5 yok, Chrome ve Yandexte HTML5 ile açınca frame düşmesi oluyor ve bariz belli.Kısacası hem flash player hemde html 5 playerde ciddi sorunlar var. HTML5 gelmeden önce flash playerde rahat rahat izleyebiliyorduk. Acaba html5 playera zorla dayatmamı var diye düşünüyorum açıkçası.
    Arkadaşlar bu soruna geçici çözüm buldum.Chrome kullanıyorum. Video playerda sorun yaşıyorum. Yeni bir sekme açıp, sonra o sekmeyi kapatıp videoya döndüğümde playerın butonları yerine geliyor. Lütfen + lıyalım sorun yaşayan arkadaşlarda bu mesajı görsün.

Bende bu araalr bu yöntemi kullanıyorum.Niye eksilendiğini anlamadım ama adeti bozmıyım diye bende eksiledim :D.

Bu millete iyilik batıyor arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS

Türkiye'de insansız araçlar yıllardır var. Emniyet şeritlerinde gidiyorlar.

Çok ince
  • Bu bölüm çok iyi olmuş.Samimi olmuş ve bir oda da muhabbet havasında geçmiş.Bu yüzden sıkmadı izlerken ve zaman nasıl geçti anlamadım.Umarım böyle devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

14:55 Talha abi koptum ya :D

pek fark eden yok herhalde

• Hayırlısı be gülüm
  • Beyler IDM kurun indir izle sil yapın çok mu zor ya ? ne takılma , ne ses sorunu ,ne kaldığın yerde durdurama sorunu hiç bir şey yok ya . ben yıllardır aynı taktikle takip ediyorum çok da rahat yani .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 20 Temmuz 2013; 20:55:18 >

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

Ersin abinin nintendo oyunlarının 30-40$ olduğunu söleyince talha reis neeeey diye bağırmasına koptum

Aklımda kaldığı kadarı ile Angry Birds'in konsol sürümü fiyatını duyunca neeyy diye bağırmıştı.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Ersin abinin nintendo oyunlarının 30-40$ olduğunu söleyince talha reis neeeey diye bağırmasına koptum

Aklımda kaldığı kadarı ile Angry Birds'in konsol sürümü fiyatını duyunca neeyy diye bağırmıştı.

hah işte o tam gelmedi aklıma ama iyi güldüm orda oyun 40$... neeeeyyy !!?!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

hah işte o tam gelmedi aklıma ama iyi güldüm orda oyun 40$... neeeeyyy !!?!

Evet, ben de güldüm.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||

• Maden suyunu tercih ederim.:)

• İzlemeye vaktim yoktu. Başlık süpermiş sırf ondan girdim :D

• yalnız sonda verilen video muhteşem !

• Baslik iyimis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2si1 in her bölümü çok güzel ama bu bölüm bir başka güzel olmuş teşekkürler

• uefa nın kararı olumlu olması yönündeki temenniniz için sizi kınıyorum.
    türk mahkemelerince suçu sabit görülmüş ve başka bir takımın hem maddi hem manevi hakkını yemiş bir klüp için haklının yanında değilde güçlünün yanında olmanız beni fazlasıyla üzdü.
    umarım en azından adli olaylarda güçlünün değil haklının yanında olduğunuzu fark edersiniz,saygılar.

• cidden bf4 te hikaye modu hiç olmasa da olur fifa14 de türk takımları olur inşallah..
    | Gigabyte B450m s2h | Ryzen 5 3600 | Sapphire RX 5500XT 8GB | Kioxia M2 SSD 500GB | XPG DDR4 3000mhz 2*8 16GB | Sandisk SSD Plus 120GB | Sharkoon Furious | 500W | AOC 24G2U 144hz | Logitech G400- F710 - S220 | Apple iPhone 13 128GB | LG 43UH610V 4K HDR |
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.