Şimdi Ara

2si1 'İftar sonrası içilen maden suyu kadar yararlı' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • superonline turbo olayı iyiymiş, derbi maçlarda kullanabilirim digiturkwebtv için...

• nerde maden suyu

Orijinalden alıntı: ogioffical

Bayan erkek anketine erkek olduğum halde kadın diyen tek ben mi varım :D

Bütün anketleri sallıyorum :)

• İftardan sonra içilen maden suyunun bir yararı yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

videoyu izleyince gelişme ve sonuç bölümünüde tamamlarım.

• Sondaki video neydi öyle. Resmen oyun gibi takılıyor ve bu oyunda tek canın var save şansıda yok. Yandın mı bitiyor :)

• gayet hoş bir program olmuş emeğinize sağlık

• Ağzınıza,emeğinize sağlık on numara dolu dolu program olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Kusura bakmayında birşey soracağım, gerçekten sinir bozucu birşey.Flash playerde niçin taskbarı engellediniz? Ne videoyu durdurabiliyoruz ne ses kısıp, açabiliyoruz nede birşey yapabiliyoruz? Mozilla Firefoxta da HTML5 yok, Chrome ve Yandexte HTML5 ile açınca frame düşmesi oluyor ve bariz belli.Kısacası hem flash player hemde html 5 playerde ciddi sorunlar var. HTML5 gelmeden önce flash playerde rahat rahat izleyebiliyorduk. Acaba html5 playera zorla dayatmamı var diye düşünüyorum açıkçası.

Flash player açamayan telefonlarda var malesef html5 e geçilmesi lazım tabikide

• izlerken dikkatimi birşey çekti.. mesut abi oyun haberlerine bol bol neşelice yorumlar yaparken, ersin nedense teknoloji haberlerini hep inşallah diyerek geçiştiriyor sanki.. keşke ersin ve talha da en az mesut abinin oyun haberlerine yaptığı yorumlar kadar tekno haberlerine yorum katabilselerdi...

• Sizin kullandığınız video oynatıcısı iyice zıvanadan çıktı.
    Youtube'a geçseniz halbuki insanlar ne biçim rahatliyacak.Ama yok geçemezsiniz çünkü youtube da bu kadar reklam verme şansınız yok.

• şu
    "İftar sonrası içilen maden suyu kadar yararlı"
    "Yazları Serin, Kışları Sıcak"
    "Şekli Yeten"
    gibi başlıkları kim buluyor gerçekten merak ediyorum

• bence call of duty multiplayer de konsol ile oynamak daha kolay oluyor çünkü öye bir oto aim var ki adamı görmesen bile sürekli nişan alma tuşuna basıp çekerek adam olup olmadığına bakabilirsiniz

• 2si1 ' in sonundaki vidyonun linkini verebilirmisiniz?

• başlığı görünce afalladım baya

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

2si1 ' in sonundaki vidyonun linkini verebilirmisiniz?

Bilen yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: armanatilgan

quote:

Orijinalden alıntı: wolfallenKusura bakmayında birşey soracağım, gerçekten sinir bozucu birşey.Flash playerde niçin taskbarı engellediniz? Ne videoyu durdurabiliyoruz ne ses kısıp, açabiliyoruz nede birşey yapabiliyoruz? Mozilla Firefoxta da HTML5 yok, Chrome ve Yandexte HTML5 ile açınca frame düşmesi oluyor ve bariz belli.Kısacası hem flash player hemde html 5 playerde ciddi sorunlar var. HTML5 gelmeden önce flash playerde rahat rahat izleyebiliyorduk. Acaba html5 playera zorla dayatmamı var diye düşünüyorum açıkçası.
    Arkadaşlar bu soruna geçici çözüm buldum.Chrome kullanıyorum. Video playerda sorun yaşıyorum. Yeni bir sekme açıp, sonra o sekmeyi kapatıp videoya döndüğümde playerın butonları yerine geliyor. Lütfen + lıyalım sorun yaşayan arkadaşlarda bu mesajı görsün.

Bende bu araalr bu yöntemi kullanıyorum.Niye eksilendiğini anlamadım ama adeti bozmıyım diye bende eksiledim :D.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.