Şimdi Ara

2si1 '2 geri 1 ileri' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
3.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Abi keşke herkes sizin gibi olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nükleer enerji çevreyi bu kadar kirletmiyor derken? abi gerçekten şaşırttın beni :)
  • Bir adam bu kadar temiz bu kadar iyi niyetli olur ya adamsın Talha Aynacı

• Gene güzel bir program olmuş gerçekden insan nefsi bitmiyor herkes de vardır zaten bu Onun dışında da en son gerçekden ea gerçekden bir kısımdan sonra bir kısım demeyelim 2011 den bu yana aldığı paraya bakar oldu sanki bilmiyorum belki bana öyle geliyordur yani asgari ücret ile çalışan insanlar hem düşük ücret alıp hemde örnek olarak battlefield ile birlikde premium alıp 150-200 belki daha çok verenler vardır veriyor ama kendimce söylüyorum 40 liranın üstünde olamayacak bir oyun maksimum 20 dolar edecek bir oyunu tutuyorlar hoop piyasaya oyunun betasını oynayanlar bilir oyunun betası ciddi anlamda full sürümünde 5-6 kat daha iyiydi full sürümünü bir çıkardılar alpha gibi ah nerde o eski oyunlar tamam parayada önem verirlerdi ama bu kadar değil hiç olmazsa şirketler arasında rekabet vardı güzel oyunlar çıkarmaya çalışırlardı ama ne yazık ki şimdi pek göremiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mitonac

Nükleer enerji çevreyi bu kadar kirletmiyor derken? abi gerçekten şaşırttın beni :)

gerekli önlemler alındığında çevreyi kömürden kesinlikle daha az kirletiyor...
  • Birkaç sene önce kendi kendime, "Gün gelecek, temiz hava bile parayla satılmaya başlanacak. Sırtımızda tüple dolaşmak zorunda kalacağız" diye düşünmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: trapattoni11

Merhabalar,

Cinsiyetim kadın, yaşım 44' ten büyük ve çocuğum var. Çocuklarımla ilgilenmekten ziyade; teknoloji haberlerini takip ediyorum.

Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen, yakın zamanda ticari araç almayı düşünüyorum. Çünkü manyağım ben.

Kredi kartı ödüllerimi, hem uçuş mili hem puan olarak kullanıyorum. Eğer ödülüm varsa uçarım, hiç bekletmem. Geçen, hiç gereği yokken sırf ödülüm var diye Adana' ya uçtum.

Bana uçuş önceliği sağlayan karta sahibim ama önceliğimi hiç kullanmayıp hep en son ben uçuyorum, ben uçtuğumda herkes inmiş oluyor.

Online alışveriş yapmıyorum. Bakkala sepet uzatıyorum.

Bir de son olarak anket doldurmaya bayılırım sırf anket doldurmak için sayfalarınızı sürekli refresh ediyorum.

Ne demek istediğni anlayan var mı acaba?

• Mesut Çevik'in Tolga Çevik ile ilgili bir bağı var mı?

• güzel eleştirilerde blunmuşsun mesut abi bu arada sıfır ağac oldu bu hükümetle neler dönüyor neler bu binalarda yüksek rant var her neyse devlette alıyor payını bu büyük yapıtlarda oyun fiyatları pahalı tabikide bunun yanında kur cok yüksek 2 liraya bile gelemedi iyi yönetilen eonomilerde dolar düşük enflasyon yok gibidir enflasyon olmayan ülkedede faiz yoktur avrupa örnek zaten iyi çalışmalar ekibinize

• Her bölüm "o laptop bugün düşecek galiba" diyorum ama elbet bir gün düşecek. bu video da Talha reyiz 2 kere çarptı :)

• BF4'ü PS4'de oynuyorum hatalar mevcut ara ara lag oluyor ara ara olmuyor netcode desen bazen can sıkıyor ama yinede oyuna oturunca arkadaşlarında oynayınca büyük zevk alıyorsun başka oyuna da geçemiyorsun çünkü BF'in ikamesi yok. (Tabi birde single modda da save silinme olayı var)
  • BF 4'ü oynamadan konuşuyorsunuz. Benim gördüğüm tek hata nadiren kill in action hatası. Biraz tarafsız olç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taha abi, konuşurken eli notebook'a çarpıp yere düşecek diye korkuyorum.

• ben kendimce bir gözlemimi söylemek istiyorum ;

hemen hemen her yayında mesut bey talha reizin vereceği haberi keserek önce kendisinin haberlerinin vermesini söyleyip mikrefonu alıyor.buna çok sık rastlıyorum ve beni nedense bu durum rahatsız ediyor.
    Aranızdaki samimiyetten sizler bunu önemsemiyebilirsiniz ama aranızdaki diyologları biz kendi açımızdan değerlendiriyoruz doğal olarak.
    tabiki bu bir tv programı değil tv programı soğukluğunda olsa zaten dh dh olmaz ama ast üst ilişkisi izlenimi doğuyor.
    belki ben yanılıyorumdur modoratör mesut abidiriyayın akışı için gereklidir...

orjinal oyun konusunda da birşey demek istiyorum;
    ben 26 yaşıma kadar pek neredeyse hiç orjinal oyun satın almadım,son 3 ayda 2 orjinal oyun satın aldım bütçemin yettiği kadar.orjinal oyunu satın alıp oynamanın tadı gerçekten başka ama yarın çarşıya çıkacak parayı denkleştirmeye çalışan biz işsizler ve yine geliri olmayan genç arkadaşlarıda anlamak gerekir.

orjinal oyun almak alışkanlık yapıyor gerçekten,gidip bir dlc aldım cebimde param olunca

• Hüsnü008 H kullanıcısına yanıt
    Kendinize böle yalanlar üretip nükleeri savunmayın sonra kendinizde buna inanmaya başlıyorsunuz :S herhangi bir bilginiz yoksa lütfen derin bir araştırma yapın.
  • mitonac kullanıcısına yanıt
    Haklısınız termik santraller daha çevreciler :) Nükleer enerji eğer doğru kontrol edilebilirse özellikle Çin gibi kömüre muhtaç ülkeler için çok daha yararlı bir teknolojidir.
  • korsan oyun ile orjinal oyun karmaşasına başka bi bakış açısı getireyim .... .. herkes orjinal oyun almaya kalksa CARİ AÇIK uçaaaaaaaaaar gider :) ... orjinal oyun film dizi vs ..bunları yıllık bi hesaplamasını yapın ortalama fiyatlardan. .sonra CARİ AÇIK ne hale geliceğini düşünün .. sonuçta biz oyun film diz konularında dışardan alıyoruz yani bütün apra dışarı gidicek... bi kişi 10 PS4 oyunu alsa yılda 1000 tl yapar 100.000 PS4 oyuncusu olsa TR deki bence daha fazladır (bunun PS3 ü var xbox ı var PC si var....) 1000*100,000=100,000,000 tl sadece 100bin PS4 sahibinin yılda 10 oyun alarak harcadığı ortalama (ki PS4 oyunları çk daha pahalı) ... 500bin PC oyuncusu 50 tl den yılda 10 oyun alsa -- 500,000*500= 250,000,000 tl ... bunlar en düşük ihtimaller. ...yani toplamda en az 350,000,000 tl yurtdışına para çıkışı karşılığında geitirisi yok ...((kimse TÜRKÇE oyun falan demesin.. ingilizce öğrenmenin en iyi yolu ingilizce oyun oynamak film dizi izlemek ... )) ..... devlet korsana dur demek isterse önündeki en büyük engel bu ... ... ((benim hesapladıklarım en düşük miktarlar bana göre .. yoksa harcanan para 1 milyar tl ye yakın olurdu korsan bitse)) ......... ufak bi araştırmada TR de 500bin PS3 kullanıcısı var yazısını buldum ki WOWW ... 1milyar tl den fazla para bile gider cari açığa etkisi inanılmaz olur sırf oyun yüzünden...

""""Türkiye’de 500 bin Ps3 oyuncusu var
    Ülkemizde yaklaşık 500 bin Ps3 oyuncusu var. Fakat satılan resmi futbol oyunu sayısı, yıllık yaklaşık 10-20 bin arasında. Bunun sebebi %20’yi bulan (ÖTV) Özel Tüketim Vergisi. Zira bir Ps3 konsolu almak istediğinizde de verdiğiniz paranın %20’si yine devlete gidiyor.""""

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.