Şimdi Ara

2mps sınırsız internetimi yükseltmek istiyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2mps sınırsız olan internetimi yükseltmek istiyorum.Önere bileceğiniz herhangi bir tarife varmı? Çok yüksek fiyat olmamak şartıyla??

• 2 mbps tarifeler kaldırıldı başka bi tarifeye geçerseniz geri dönemezsiniz bildiğim kadarıyla önce bunu belirteyim.
    yine sınırsız istiyorsanız 8 mbps ye geçebilirsiniz 55 lira ücreti.25 gb downloaddan sonra hızınız 1 mbps ye düşüyor burda alacağınız hız santrale uzaklıkla alakalı yani 8 mbps limit fakat siz 5 te alabilirsiniz 7 de forumda bu bağlamda konular mevcut.2 yıl taahhüt kampanyası vardı ilk 5 ay 25 lira 19 ay 55 lira tabi devam ediyor mu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu_tay

Arkadaşlar 2mps sınırsız olan internetimi yükseltmek istiyorum.Önere bileceğiniz herhangi bir tarife varmı? Çok yüksek fiyat olmamak şartıyla??

yeni 3mbit tarifesi çıktı. 49 tl. ona geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

quote:

Arkadaşlar 2mps sınırsız olan internetimi yükseltmek istiyorum.Önere bileceğiniz herhangi bir tarife varmı? Çok yüksek fiyat olmamak şartıyla??

hani nerde dostum bi linkini atsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arap faik

quote:

quote:

http://www.kablonet.com.tr/sayfa-33-UyduNet-Uydunet-Tarifeleri.html

• bu uydunet bizim orda yok ne yazık ki. lanet olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: arap faik

quote:

quote:

uydunetle karıştırmış arkadaş sanırım benim bildiğim 3 mbit 49 tl sadece uydunette var.

@mu_tay

öncelikle bulunduğun tarife full limitsiz bir tarife senin aylık kullanımın nekadar oluyor genelde ? Çünkü şuan sunulan tarifeler adil kullanım limiti olan ve aşıldığında hız düşülen tarifeler hani şuan için düşüyor diyemeyiz ama 3 ay sonra ne olacağı belirsiz pişman olabilirsin de bilgin olsun diye uyarayım.

Netlimitsiz tarifesi var hattının desteklediği hıza bağlı olarak 1-8 mbit arasında bir hız alabilirsin 25 gb adil kullanım miktarı var fiyatı 54,90 tl , birde 16 mbite kadar limitsiz tarifesi var o da eğer hattın değerleri çok iyise geçebilirsin 8 in üstünde hızı destekliyorsa modemin ve hattın, 8-16 mbit arasında hız almanı sağlar 50 gb adil kullanım miktarı var fiyatı 59 tl.Bakarsan fiyat olarak hepsi senin kullandığından ucuz o açıdan sorun yok.

Ortak noktaları da başta dediğim adil kullanım miktarıdır ikisinde de farklı limitler söz konusu aşarsan hızın 1 mbite düşer ama limitsiz kullanmaya devam ediyorsun tabi.İşte bu çerçevede iyi düşün ve kararını öyle ver derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 22 Eylül 2011; 12:31:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 69 tl şuanki tarifen. 59tl 16mbps e kadar olana geçebilirsin hattın kaldırır ise. olmadı netlimitsiz iyidir 54,90tl taahhüt yok ise problem olmaz.
  • Ben ttnet ile konustugumda daha dusuk bir tarıfeye gecemezsiniz dediler??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.