Şimdi Ara

2k lık envanter ile overwatch ban yedim !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugun takımımızla oyundayken bir anda atıldım ve bu sunucudan yasaklandınız falan dedi 5 dakika maça giremedim sonra terk et demek zorunda kaldım ve overwatch tarafından suçlu bulundu : büyük hata yazdı hesabımda hiç bir türlü hile açılmadı benden başka biri de girmiyor 2bin tl değerinde silahlarım bıçaklarım var hileci değilim . arada oyunda dust2 de kapı arkası vurmayı zorlarım kapıdan vurduklarım olur sadece bunun için owerwatch ban mı yedim ben benden üstün rütbeli adamlar izleyip bunu mu uygun gördü anlamadım... daha önceden böyle birşeyi tecrübe eden biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi steam desteğe mail yazdım birdaha izleyebilrisiniz diye ama bir yardımı olacağını sanmıyorum sınırsız ban mı yoksa bir süresi var mı bu overwatch banın.

• oyun ici ve profilinin bi ekran goruntusunu atarsan iyi olur
  • 2k lık envanter ile overwatch ban yedim !2k lık envanter ile overwatch ban yedim !2k lık envanter ile overwatch ban yedim !

fotoğraflar burda 1000 saati geçik oynanmam var 2014 ten beri oynuyorum ve 310 winim var rütbemde nova4

• oyunbozanlıktan yemişsindir
  • oldukça hatalı diyor geçmiş olsun o kalmaz kendine yeni hesap al oyunbozanlık felan olsaydı profilde süresi yazardı.eğer yazmıyorsa kalkmaz
  • hesap ayarlarına baktıgımda ve profilime baktığımda vac ban diye yazmıyor bekliyorum umarım geçicidir ticket attığım zaman steam botları otomatik cevap veriyor demoları gönderdim izlesinler diye cevap yok...
  • Usta bizede atsana demoları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü

Usta bizede atsana demoları

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-wURcT-5N424-fzSrZ-E4eOA-JebRF oyundan atıldığım maç buydu

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-LZbzi-zYpUi-ysPyW-mkamn-aiZtH

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-jfV8u-Eu8MM-sThxm-CoQXV-jvV9G

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-5H6xp-NkR4N-SWewD-hsrRn-dhLfN

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-j4dhF-jeQwe-eX3B2-RyD5N-6wJoD

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-tQPws-OFWks-9XtcF-TAYmz-RrSnB
  • Oyunbozanlıktan daha önce ban yediysen 2. ban kalıcı oluyor eğer değilse ve gerçekten temizsen geçmiş olsun. İşte bu yüzden artık ne csgo oynuyorum ne csgo itemi takaslıyorum dota 2 en temizi.
  • Kötü olmuş, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

Oyunbozanlıktan daha önce ban yediysen 2. ban kalıcı oluyor eğer değilse ve gerçekten temizsen geçmiş olsun. İşte bu yüzden artık ne csgo oynuyorum ne csgo itemi takaslıyorum dota 2 en temizi.

daha önce hiç oyunbozanlıktan ban yemedim artık ben de oynamayacağım ve hakkımı da helal etmiyorum lanet gavurlara
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    pubg ve battleye anti cheat cilenti diyor geçiyorum hocam, çok abartılı hile görmedim hiç ha optimizasyon konusunda saçmalıyor ayrı high çalıştırsam 75 fps lowda çalışsa 75 fps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monarchisoliders -- 6 Eylül 2017; 3:12:49 >
  • Usta profilinde yazmıyor bence direk silme oyunu bir süre bekle arada bir kontrol et ne olur ne olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takas banı gelmemiştir belki. Bir arkadaşına at skinler.
  • Destekle görüş ve Gabene mail at. ( şaka değil cevap verebiliyor ya da üst düzey yöneticilere yönlendiriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrunseen

Destekle görüş ve Gabene mail at. ( şaka değil cevap verebiliyor ya da üst düzey yöneticilere yönlendiriyor.

Redditte gabenin hesabı var ordan direk mesaj atarsan veya konusuna yorum olarak atarsan arada bir görüp yönlendirebiliyor yöneticilere öncelikli olarak bir iki kişinin takas banı açılmıştı böyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.