Şimdi Ara

2k için gtx 1070 mi 1080 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 1070 tabi ki, para sıkıntısı olmıcak dersenız de 1080 ile çok daha uzun yıllar rahat edersiniz ama 2k için 1070 yeter de artar bile.
  • voltran1 V kullanıcısına yanıt
    anladım, sanırsam nvidia'nın gtx 1080 i piyasaya sürme sebebi 2k da daha yüksek fps değeri yada 4k da 45 fps üzeri performans vermek.
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt
    hocam kendinize gelin isterseniz .
    Benim kendim için sorduğumu nerden biliyosunuz belki bu konuyu araştıran arkadaşlar var.
    Yoksa bende biliyorum 1080 in 1070 den daha iyi olduğunu .
    Sadece 1070 2k da 60 fps verirmi diye sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 3 Temmuz 2016; 1:03:58 >
  • Kardeşim 1070 ın performansı Zaten 2k ya yönelik hazırlanmıştır şöyle diyeyim

Gtx 1080 4k gaming +60 fps- 5k gaming +30 fps
    Gtx 1070 2k gaming +60 fps- 4k gaming +30 fps
    Gtx 1060 full hd gaming +60 fps- 2k gaming +30 fps
    Gtx 1050 full hd gaming +30 fps

Nvidia nin ayarlaması bu şekilde
    Gaming=Ultra+ ayarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 3 Temmuz 2016; 1:25:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki hocam teşekkürler.
  • Önemli değil hocam her zaman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1660ti m 2k mı fhd mi tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanırsam bu gtx 1080 de 4k da 60 fps üstü veremiyor .
    yani benchmarklarda felan genel de 45fps üstü hep.
  • Evet düştüğü oluyor ama asıl ayarlama bu şekildeydi yani hedefleri ulaştı sayilirlar.

• orası doğru büyük bir çoğunlukla ulaştılar örneğin gtx 1070 sizinde dediğiniz gibi 2k 60 fps vercek dediler ancak witcher 3 te felan 2k+ultra da en düşük 50 lere düştüğü felan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: q_-MesuTJR-_p

orası doğru büyük bir çoğunlukla ulaştılar örneğin gtx 1070 sizinde dediğiniz gibi 2k 60 fps vercek dediler ancak witcher 3 te felan 2k+ultra da en düşük 50 lere düştüğü felan oldu.

Aynen bu da Pascal ın başarısı inşallah 1060 iyi bir fiyattan gelir de ben de 960 ı değiştiririm

• inşallah hocam.
    Bende şuan gt 740m var düşünün halimi cs den başka adam akıllı bir şey oynayamıyorum.
    Siz gtx 1080 alsaydınız yanına 2k 144hz mı yoksa 4k 60hz monitör mu koyardınız ?
  • quote:

inşallah hocam.
    Bende şuan gt 740m var düşünün halimi cs den başka adam akıllı bir şey oynayamıyorum.
    Siz gtx 1080 alsaydınız yanına 2k 144hz mı yoksa 4k 60hz monitör mu koyardınız ?

Açıkçası ben 2k 144 hz koyardım çünkü 2k grafikler de gayet güzel ve gtx 1080 2k da müthiş performans veriyor
    4k için gtx 1080 ti olabilir belki

• Anlatmak istediğim konu çok eksik bütcem bu şu oyunları oynarım tarzında yazarsanız ona göre tavsiye alırsınız. 2k ya 1070 mi 1080 mi yazıp konu başlıkta yazarsanız insanlar umursamaz zaten yüzlerce benzer konu var.

Konuya gelince ben gtx 980 kullanıyordum şimdi gtx 1080 e geçiyorum. En sağlam sitelerin 25 fps yazdığı gta yı ortalama 40 fps ile bitirdim ki 60 a yakın fps gördüğüm yerler oldu kasma olmadı. 2014 ün sonundan beri 4k 60 hz samsung u28d590d ile gtx 980 ikilisini kullanıyorum bir çok oyunu da oynadım. Teknopatın 4k gta testinde ortalama 60 a yakın fps olmuş herşey fulde gölgelerdeki basit bi oynamayla bile çok daha yukarıya çıkar o fps. Kimsenin dediğine aldırma eğer devamlı online cs go bf 4 oynamıyorsan senin için önemli olan en net görüntüdür ve 4k da muazzam bir görüntü var tarif edilemez.

Link ekliyorum benim 4k ve gtx 980 testi hatta 1-2 arkadaş inanmamıştı. Konunun sonuna doğru 4k sistem kullanan arkadaşlarda geldi konuya onlara da mesaj atıp sorabilirsiniz. Gtx 1070 de olsa 1080 de olsa 4k da işinizi görür tavsiyem 1080 tabi ki.

http://forum.donanimhaber.com/m_107157536/tm.htm

Ha şöyle hocam :) , sizde kusura bakmayın bende biraz atarla cevap verdim ama arada oluyo işte insanlık hali.
    Tahminimce siz gtx 1080 + 4k bir monitör alın demişsiniz.
    Dediğiniz doğrudur çözünürlüğün artması hz nin artmasından kat kat iyidir çünkü ben şuan 768p bir notebook ekranında oyun oynuyorum arada bir 900p monime geçiyorum onda bile çok rahat hissediyorum.
    Allah bilir 4k felan nasıl olur.
    Peki bir sorum daha var.
    Sizce gtx 1080 4k da (genel olarak) birkaç ayar kısınca felan 60 fps verebilirmi birde .Sanırsam siz hem 4k yı görmüş etmiş birisiniz,gerçekten oğlum 4k lan bu denilcek bir grafikmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happycnck -- 3 Temmuz 2016; 2:46:30 >
    hocam attığınız linke baktımda bayağı bir ezmişler ya sizi .
    bakalım gtx 1080 içinde aynısını diyebileceklermi. .D
  • 1080 alabiliyorsan 1080 al, zorlar dersen 1070 al.
  • Samsung 4k monitörü al oyun modunu aç film diye oyun oyna. Birak witcher gta gibi oyunları 2007 gibi tarihlerin oyunları bile gerçek gibi oluyor. Örnek olarak bf 2 bad company ve assasins creed 2yi verebilirim.

Ben full hd kullanırken 4k la ne işim var diyodum hatta pg278q bekliyorum türkiyeye gelsin diye 2 sene beklemişimdir o monitörü. Monitör çalıştığım yere geldi açtım teşhire koydum ekrana görüntü gelene kadar herşey güzeldi. Baktım renkler berbat ben yabancı dizi ve filmde izliyorum devamlı hemen vazgeçtim.

Forumdaki arkadaşlarda ne 4k sı ya 4k için erken diyodu ben gittim aldım 4k monitörü gtx 980 i aldım taktım 2014 sonlarında. O günden beri forumdaki kimsenin fikrine güvenmem çoğu sağda solda test görüp konuşan insanlar deneyen yok kadar az.

Bizim eve arkadaşlar geliyor görüntüyü görünce şok oluyor. Kesinlikle 4k çok başka ve bi ekran kartına 2-3 milyar vereceksen 2k da kalma derim. Ama dediğim gibi prof online cs go bf 4 falan oynarım dersen 144 hz ve gysnc avantaj sağlayacaktır sana.

• quote:

soru başlıkta

gtx1080'in 4k ya yetmediği yerler oluyor. 2 k için 1080 yetecektir.
    tabikide gtx 1080

bence hiçbiri alınmaz. bu parayı hiçbir ekran kartı haketmiyor.
  • Ben 1080 i 4k için alcam. 1-2 ayar kısnayla bile 2k dan çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Sonuçta 3840x2160 dan bahsediyoruz. 1 sene sonra bi tane daha 1080 ekledin mi sisteme tadından yenmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.