Şimdi Ara

2K için ekran kartı önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2K monitörüm bugün gelecek. Şu anda kullandığım ekran kartım 1660 Ti. İşlemcim ise i5 9400F. Şu an kullandığım ekran kartı 2K oynatır fakat 30 FPS ile 70 FPS arası gider gelir. Ben 60’tan aşağı düşmek istemiyorum ve darboğaz olmaması gerekiyor. Ne önerirsiniz? Limitim 3500 TL’ye kadar indirimlerden bir şey yakalamam gerekiyor.

Arkadaşlar işlemci ile Darboğaz konusu çok önemli lütfen buna göre öneri yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elinizdeki kartı satıp 2070-2070S-2080 alabilirsiniz hocam 3 kartta size fazlasıyla yetecektir.
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Hocam limitim 3500 malesef 2070 alamam. Ama 3600 tl ye shappre pulse 5700xt buldum. İyimi sizce? Ve guc kaybagim 600w 80+ plus sorun olmaz umarim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Hocam limitim 3500 malesef 2070 alamam. Ama 3600 tl ye shappre pulse 5700xt buldum. İyimi sizce? Ve guc kaybagim 600w 80+ plus sorun olmaz umarim
    AMD TARAFINA BİŞEY DİYEMEYECEĞİM KULLANMADIĞIM İÇİN. LİMİTİNİZ ELDEKİ KARTI SATTIKTAN SONRA 3500 İSE BİŞEY ALAMAZSIN 2. EL 1080Tİ RAHAT BULURSUN 2200-2500 ARASINA SIFIR OLARAK 2070 ALTI HERHANGİ BİR KART ARADAKİ FİYAT FARKINA DEĞECEK BİR FPS VERMEZ NVIDIA KARTLARDA
    Hocam bu model olur mu ve yukarida belirttigim guc kaynagim yeterli mi?

• 2K için ekran kartı önerisi?

Buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: rogzoidre

Hocam bu model olur mu ve yukarida belirttigim guc kaynagim yeterli mi?
    YOUTUBE DAN ŞİMDİ BAKTIM 80 VE ÜZERİ FULL AYARLARDA HER OYUNDA FPS VERİYOR GİBİ AMA BİŞEY DİYEMEM DRİVER SIKINTISI VS YAŞABİLİRSİNİZ. AMA BİLGİNİZ VAR İSE PEK PROBLEM YAŞAMAZSINIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. PSU NUZDA 8+8 PİN EKRAN KARTI GÜÇ ÇIKIŞI MEVCUTSA YETERLİ GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. KASA GÜÇ HESAPLAMA SİTELERİNDEN PARÇALARINIZI YAZARAK SİSTEMİN NE KADARLIK POWERA İHTİYAÇ DUYDUĞUNU ÖĞRENEBİLİRSİNİZ. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN HOCAM. İYİ RAMAZANLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam bu guc kaynagim. Dediklerini pek anlamadim:) i5 9400f, 2070 ekran karti, 2K goruntu bunlari karsilayabilirmi?

2K için ekran kartı önerisi?

• Ne tarz oyunlar oynuyorsun ki

bence 2070 tamamen boşa masraf.
  • 5700xt önerimdir.monitör kaç hz bu arada?

• 600w ile 5700XT kullanıyorum, 500w olsa bile beslerdi buna emin olabilirsin ancak biz minimumu 550w diyelim. O bütçe ile alman gereken tek kart 5700XT; alabiliyorsan Gaming X ya da Nitro+ eğer bunlar yoksa Pulse. Bu üç kart da oldukça iyi değerler veriyor ancak diğer modellere asla inme. Darboğaz konusuna gelecek olursak 9400F Ryzen 1600 AF ile kapışıyor hatta geçiyor. Bende Ryzen 5 1600 AF var ki 2080 Ti versem bile beslerdi. 9400F 5700XT ile hiçbir şekilde darboğaz olmayacaktır. O bütçeye 5700XT uyuyor, yukarıdaki üçlüden birini almalısın.

• bPW B kullanıcısına yanıt
    Ryzen 5 1600AF nasil i5 9400f ile kapışıyor? Ozaman Ryzen 5 3600 ilede kapışır?

• Evet, neden kapışmasın? İşlemci teknolojisi ekran kartına göre senelerce önde olduğu için şu anki low-med segment işlemciler en yüksek ekran kartlarını bile besleyebilir. Buralarda anlatıldığı gibi üzerinde çokça durulması gereken bir konu değil. Önceliğin bütçene göre en yüksek ekran kartını almak olmalı ki 5700XT yukarıda tavsiye edilen 2070’den daha iyi hatta 2070s’e denk bir kart. Düşünmeden al geç.

• Bahsedilen pulse modeli değerlendirebilirsin performans anlamında bu bütçe de pek alternatif yok maalesef nvidia cephesinde 2070 almayın onun yerine 2060 süper alın aşağı yukarı performansları aynıdır güç kaynağına gelirsek sistemi besleyecektir fakat ilk fırsatta değiştirmenizi öneriyorum.
  • 5700xt al butcenize gore en iyisi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.