hehe. 2k buff göreniniz varmıydı hiç alın size ss. 3 gün önce öğrendim ki bu lvl 70 priest lvl 70 mage varmış. biz 60 zor yaparken herif 2 70 çıkarmış.
****** yazan yere r.a.p.i.d.s.h.a.r.e yazın noktaları koymadan.
gördük daha önceden bi arkdaş ss koydu ama genede saol hatta 2.5k buff ve 300ac party bile var ama onları göremedik çünkü 70 üstü priest lazım
usko da 70 üstü priest var mı? hatta 70 üstüne çıkılıyomu ki? ben sadece jpko da görmüştüm 80 adamlar.
yaw görmemişin bi 2k buffı olmuş gitmiş orc townu basmış
2.5 K buff bile var topiclerin birisinde site adresi verilmişti butün charların skillerini gösteriodu 80 lvl skilli bile var priestte 2500 party buff bulursam adresi eklerim
O Buff şekli herkesin canına göre değişiyor onun adı undying büyüsü bu buff büyüsü ile canını yüzde 60 artıtırıyor
quote:
Orjinalden alıntı: LEGYRON
O Buff şekli herkesin canına göre değişiyor onun adı undying büyüsü bu buff büyüsü ile canını yüzde 60 artıtırıyor
senin dediginde dogruda biz lvl +70 skillerinden bahsediyoruz
lan 800 can var %60 ını koy bakayım üzerine kaç can oluyo. tööbe tööbe adamın abdestini bozmayın şimdi. 2k buff o. ve şimdi onla samimi olan arkadaştan öğrendim bide lvl 70 roguesi varmış bunun. deli etcek beni. millet 60 için uğraşıken adam 3 tane 70 çıkarmış. gm desen gm değil. hacker desene hacker değil.