Şimdi Ara

2inci el c-max neden bu kadar ölüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model, 5000'de focus c-max ghia benzinli (+sunroof, park sensör) var. Satıp, dizel düşünüyorum toyota gibi... (cerato da vardı aklımda ama sildim burayı okuduktan sonra). Takasa veriyorum, 24-25 milyar veriyorlar! Arkadaşlar, nedir bunun piyasası? Lanet olsun deyip kurtulacağım ama bu kadar da ölü gitmesin ya!

• dostum maalesef ikinci elde şu an yaprak kımıldamıyor..millet şu anda 0 faizle 12 ay kresi alabiliyor..gerçi sizin aracınıza verilen değer piyasanın çok altında..bence aracınızı hiç değiştirmeyin..aracınız güzel bir araç..o aracın 0 ı şu an 38 milyar civarı..ki sizin arabanızın 0 dan pek bir farkı yok zaten..çok zarar edersiniz..ikinci ellerin bu kadar düşük olmasının sebebi sizin aracınızın kalitesiz olması değil..buna emin olun..sebep kredilerin bu kadar düşük olması..sonuçta aracınızı 30 un altında bir fiyata vermeyin..yazık olur..yada boşverin aracınıza binmeye devam edin..bence değiştirmenin bir manası yok bu şartlar altında
  • malesef piyasa böyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.