2el Araç Piyasasının Patlaması (5. sayfa)

-
-
Senin gibiler aldığı için o fiyatlar yüksek ve durmadan yükselmeye devam ediyor zaten. Nasıl olsa bu enayi halk biz ne kadar yapsak da alırlar düşüncesini yerleştirdiniz kan emici galericiler ve al satçıların aklına.
-
Sevgili kardeşim benden farklı bir şey söylememişsin tek bir yanlışı düzelteyim filolar son 4 yıldır araç yenilemiyorlar işim gereği kurumsal filolar ile temas halindeyiz ve ticari krediler yeni yeni açılıyor biraz daha rahatlarsa piyasa çok ciddi ikinci ele filo aracı girecek hali hazırda filosunu yenilemek için bekleyen çok fazla filo var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyaç amaçlı aldığınız bir malın şimdiden zararına kafa yormak sizi gereksiz mutsuz eder asıl yapmanız gereken aracı aldıktan sonra keyifle binerken diğer yandan nasıl model yükseltirim onu düşünmek zira o şekilde daha sağlıklı sonuç alırsınız
Ben filoların sürekli araçlarını belli Km ve yılı geçtiğinde yenilediğini duymuştum. İşin içinde olarak söylemedim. Dediğiniz gibiyse 4 yıldır Araç almayıp toplu bir araç alımına yüklendiklerinde piyasa da sıfır araç bırakmayacaklardır. Bu da acaba her ne kadar 2. El araba sayısını arttırsa da piyasa da uzun süre sıfır araç bulma zorluğundan 2. El fiyatlarını arttırma ihtimalini doğurur mu. Bilerek konuşmuyorum sadece fikir yürütüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bak Eylül ayında araba pazarından görüntü yaprak kımıldamıyormuş şimdi araba pazarlarında araç izdihamı var millet elden çıkarıp faize koyma telaşında
x (formerly twitter)
🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on Xhttps://twitter.com/ajans_muhbir/status/1701862171108401255?s=46
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İşin aslı sıfır araç stoklarını etkilemez neden derseniz bu siparişler çok büyük siparişler ve direk planlı olarak spariş veriliyor üreten fabrika bile aracın nereye gideceğini alacağı sparişin teslimini üretimini extra olarak hesaplayıp gönderiyor yani bireysel satış nasıl ticari ile farklı ise bu siparişler de ayrıca veriliyor o yüzden etkileme ihtimali pek Yok.
Yanı başımda mepa otomotiv var. Adamlar kaç dönümlük yer kiralamış gelen arabaları tuttukları yerde depolar gibi diziliyorlar. Ya satışları az ya da iyi zam gelecek. Ya da satışlar düşük eskiden araba yoktu içeride.
Sıfır araçlarda kötü giden bi durum yokki ulaşım kolay olduğundan 2el satışları patladı zaten.
Adam 20 yaşında Toyota'ya 600 bin istiyor o parayı 20 yıllık arabayı almak yerine sıfır 800 bine i20 alıp geçiyor millet
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kıskanç arabasız herifin teki bu yaa. Aylardır milletin araba alıp satmasına /satamamasına uyuz oluyo hazımsızlık var adamda. Kendisinde olmayınca tabi böyle olması normal. Bende ikinci arabamı 2 hafta önce aldım. Buna göre kimse araba alıp satamıyo at gözlüğüyle bakıyo kendi minik dünyasından
Azıcık dışarı çıksa bikaç noter gezse görecek satışlar ve alışlar var
Mesajım bulunsun.
-
Benim araca istedikleri fiyat yarı yarıya indi neredeyse. Yok satılır, yok aynı fiyata varır bilmem ne gibi algı ve iç düşüncenizi bu kadar dışa vurmayın hiç değilse. Keşke daha fazla inse (bak çıksa demiyorum)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
arkadaşım en dib fiyatı yazdı yine satamıyor .piyasa bozuk
-
Bugün galericilerin dolu olduğu plazaya gittik Cumartesi olmasına rağmen incil top oynuyordu çoğu galerici cumartesi-pazar kapalı tutuyormuş artık,bir kısmıda dükkanları kapamış kiralık ilanları asılıydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satın almayı düşündüğünüz aracın parasını mevduat faizi ile hesaplayın sonra neden kimse satın almayı bıraktı anlarsınız diğer yandan zaten piyasadan toplanan çok ciddi araç var stoklarda ikinci el olarak hayaller hedeflere ulaşmadı alsatçı galerici yatış modunda şuan.
Galerici adam batar mı hiç? Hiç bir galerici arabasını aldığı fiyata bile vermez. Enflasyonu bekler, dolar kurunu bekler farkı koyup öyle verir. İnsanlar genelde galericilerin okumamış olduklarını düşünüp, galericilerin çok zeki olmadığı yanılgısına kapılıyor. Yahu aldıkları arabaların güzel lastiklerini kötüsüyle değiştiren, işine yarayacak koltuk kılıfı, trafik seti, pompa, kriko vb aksesuarları da arabadan söken, aracın mazotunu ışık yaktırmayacak kadar çekip ilana koyan insanları çok hafife alıyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 11 Şubat 2024; 1:42:17 >
Galericiden araba almamak mı lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smlk -- 11 Şubat 2024; 0:7:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız galericiler sitesini gezen herkes size katılır zaten.
Galerici aracı değerinde satacağına gider o arabayı yakar yine sana satmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X