gecen ay 2.dozumu olmustum. yalan yok asi olduktan sonra acik alanda maske takmadim. 1 yil 6 aydir spor salonuna gidiyordum. o kadar zamandir kapmadik geldi beni buldu. ilk gun - aksam ustu sinsi bir bas agrim oldu ama cok ciddi degildi yarina gecer dedim uyudum. 2.gun- genzimde hafif bir yanma, hapsirma istedigi gelmesi ama hapsiramamak, akintinin yarattigi bas agrisi, burun akintisi hala corona olamayacagimi dusunmekteydim. ruzgardan olabilecegini dusunmustum. basim inanilmaz agriodu burun daki akinti yuzunden. 3.gun (yani bugun (20 agustos)-geniz yanmasi ilk gune gore daha da siddetlendi. hafif oksuruk basladi.ufaktan yusuf yusuf durumu basladi bende sabahin korunde test yaptirmaya gittim ve pozitif oldugumu haber ettiler. suan zencefil limon cayi icip duruyorum. loqular favipiravir adli hapi verdiler. ilk gun 16tane sonraki 4 gun 6 tane icicekmisim. 5.gun hap bitiyor. ailemde yasadigim icin herkesi 14 gun karantinaya soktular. calisanlara rapor verdiler. umarim saglikli atlatiriz. suan burnumda karincalanma var halsizlik cok az hafif oksuruk var. burnum fazlaca akiyor. 4.gün arkadaslar dun gece cok kotuydum bas zonklamasi haldizlik bas donmesi mahvetti beni ayrica atesim cikti baya. neyseki 4.gunun sabahinda genizdeki tahris hissinin tamamen kayboldugunu hissettim. burun akintisi dahada siddetlendi. öksürük bi tik daha level atladi. sabah gayet enerjik kalktim halsizlik ve bas donmesi suan yok ama aksama dogru kendini ufaktan hissetirmeye basliyor gibi hissediyorum. birde durmadan saglik bakanligindan araniyorum septomlari not ediyorlarmis evdekilere test yapabilirlermis sepmtom gosterirlerse. verdikleri ilacin yan etkisini suan gormedim.ilk gun 16tane ictim. bugun 6tane icicekmisim.bu hapi kullanmayanlar sonradan cok pisman oluyorlarmis bunu biraz arastirdim.ayrica virusun akcigerlere inmesini engelliyormus. yorumlara gelince, arkadaslar tek sey diyorum Maske Takin! asi olsaniz bile... 5.gün arkaslar dün gece rahat uyudum cogu belirti gitmisti.sadece arada basim donuyordu sadece bu belirti vardi. bu sabah yani 22 agustosta tek belirtim hapsirik ve burun akitisinin yogunlasmis olmasi.diyebilirim uykumdan uyandiriyor ve geri uyutmuyor denecek kadar burnum akiyor cok sinir bozucu birsey. diger yandan oksuruk cok az bogazlar temiz halsizlik ates yok ishal vs yok koku 0 tat yuzde 60 diyebilirim 6.gün bugün itibari ile burnum hiç akmadı, hiç hapşırmadım dün gece hafıften ıshal baslamıstı sankı devam edıcek gıbı boğaz agrısı yok ates yok koku 0 tat cok az alıyorum halsizlik biraz var ama en kötüsü reflekslerim zayıfladı, unutkanlık başladı böyle bir mayışmışlık sarhoş bir haldeyim ders çalışamıyorum bir şeye odaklanamıyorum sadece yatmak uyumak istiyorum. öksürük biraz arttı agrı falanda yok EDIT [15.gün] merhabalar tekrardan bu surecte evde 6 kisi yasiyorduk. ilk ben pozitif ciktiktan sonra kardesimde ve annemde pozitif cikti. fakat ilginctirki babam ve 2 ablamda negatif cikmayi basardilar. hele babam o kadar da tedbirli degildi ona ragmen pozitif cikmadi. hepimizin asilarida 2 doz biotech idi. en son 6.gunu yazmistim. o gunden beri hic bas agrim veya baska bir yerimde agri olmadi. burun akintim hapsirik bogaz yanmasi geniz yanmasi hic tekrardan baslamadi. bunun yaninda koku ve tat alma duyum ciddi eksildi yani hala tam olarak geri gelmis degil cok cok az duyuyorum. son onlarak öksürük konusuna gelicem hayatimda hic boyle öksurdugumu hatirlamiyorum.yani bi basladimi durmuyor takir takir öksuruyordum.ve bazen cigerim yerinden cikacak gibi oksurdugumde oluyor. 4 5 gun oyle gectikten sonra bugun yani 15.gunumde tat koku harici hic bir sıkıntı yok.öksuruk arada kendini hatirlatiyor o kadar. bu arada son 3 4 gundur evde ekipmanlarim ile sporada tekrar basladim ve sunu farkettim spor yaparken cok fena öksuruk krizine girebilirsiniz bunun icin bol su icin. yarin tekrardan test yaptiricam eger negatif cikmaz isem bir 7 gun daha ekleniyor karantinama yani 21 gun evde olmus olacagim(delta mutanti olunca oyle oluyormus). umarim poz cikmaz coook sıkıldım. neg cikarsam cuma gunu spor salonuna tekrardan gidecegim😅 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuyuh -- 1 Eylül 2021; 13:18:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2DOZ BIONTECH olmama ragmen Corona OLDUM! [corona gunlukleri][15.gün] [01.09.2021]

-
-
Geçmiş olsun üçüncü dördüncü doz vurulacak mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilemiyorum. bünyem cok iyi saniyordum. 2 yili gecen duzenli spor hayatim var devamli saglik besleniyorum.
bana bulastiysa herkese bulasir herkes dikkatli olsun asiya guvenmesin.
Ben de iki doz Biontech oldum ve üç günden beri eklem ağrısı var. Göz çukurlarımı ağrıyor gözlerimi hareket ettirince. Ama boğaz ağrısı, burun akıntısı yok. İlk günlerde burun ve kulak içi kaşıntısı olmuştu. Şu an hafifleşti ama teste gitmedim. Gitsem mi acaba?
-
gidin hocam mutlaka ben cok pismanim keske erken gitseydim. evde annem.babam kardeslerim var. ama yalniz iseniz bilemicem
Aşı olmasaydın çok kötü daha olurdun
bilemicem :/
Ciğerlerde, nefes alıp vermede bir sıkıntı var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçmiş olsun aşı tarihlerini aksatmadınız değil mi etkinliği düşüyor çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Stoyaxxx
geçmiş olsun aşı tarihlerini aksatmadınız değil mi etkinliği düşüyor çünküsaolun
hayir tam zamaninda asi yaptirmistim
quote:
Orijinalden alıntı: GenelKültürAbidesi
Ciğerlerde, nefes alıp vermede bir sıkıntı var mı?suan yok
ama burunda yanma var nefes aldikca
Aşı hiçbir insanı dokunulmaz yapmıyor. Aşının esprisi, COVID-19'a yakalanman halinde hastalığın şiddetini azaltmasıdır.
-
Geçmiş olsun.Arkadaşın yazdığı gibi aşı sizi virüs kapmanızdan korumaz.Sadece daha çabuk ve hafif atlatırsınız.Aşı olduğunuz için hastanede yoğun bakımda geçirmekten kurtuldunuz.
Aşı olduktan sonra maske,mesafe,hijene dikkat etmeye devam etmelisiniz...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Favipiravir etken maddeli ilacın etkisiz olduğu meta analiz olarak yapıldı.
Ben olsam kullanmazdım.
Büyük ihtimalle hafif bir şekilde atlatacaksınız. Geçmiş olsun. İyi ki aşı olmuşsunuz.
Açık hava da olsa kalabalık bir ortamda şimdilik maskeye devam.
-
bir an once kurtulmak istiyorum o yuzden bu ilactsn baksa care goremedim 🙄
Bu ilacın etkili olduğu şüpheli. Dediğim gibi ben olsam kullanmam. Ama takdir sizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Tuyuhbir an once kurtulmak istiyorum o yuzden bu ilactsn baksa care goremedim 🙄
O ilaç kalpte ciddi aritmiye neden oluyor.
-
Aşı olunca covid olunmayacak diye bir kural mı var?
Ben hiç aşı olmadım koronada olmadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cem095Aşı olunca covid olunmayacak diye bir kural mı var?
ben oyle sanmistim :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aşı hiçbir insanı dokunulmaz yapmıyor. Aşının esprisi, COVID-19'a yakalanman halinde hastalığın şiddetini azaltmasıdır. |
Aşı olmasaydın çok kötü daha olurdun
|
Benzer içerikler
- ecopirin kullananlar yorumları
- tioform discair kullanıcı yorumları
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- tanımlanmamış ne demek
- cetryn 10 mg kortizonlu mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X