Şimdi Ara

2D-3D CONVERTER VE GELDİİİİİİİİİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
53.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toronto1

quote:

Orijinalden alıntı: necayip

Ben bu cihazdan bir adet alacağım akşam best uyduya gittim ama deneme imkanım olmadı canlı deneyip gözümle görmeden almak istemiyorum parası önemli değil ama alıp kullanamadan bir köşede atıl bir vaziyette durmasını istemiyorum.LG 42LE5300 marka model led tvim var ve ben bundan hangi kalitede görüntü alacağım fikri olan arkadaş belirtsin lütfen pek teknik terimlerden anlamıyorum.Xbox360,full hd uydu alıcısı ve hdd den film seyretmek istiyorum...

abı komsuluk öldumu aksam beraber sıze gelırız denerız

Denemeler nasıl gidiyor?

Bugün 3D gözlükleri inceledim Magenta Green diye bir 3D gözlüğe rastladım. Yeni nesil Anaglyph 3D diye sunuluyor. Daha önce gözlüklerin resimlerini eklemiştim ama şimdi benim de kafam karıştı. Magenta Green gözlükle izlenecek formata çeviriyor mu cihaz 3d yayınları acaba?

• beklemedeyız... yazıları okudum ama net olarak şu soruma cevap verebilirmisiniz.

42LH7000 model(3d ozellıgı olmayan full hb bir tv) LCD TV me bu cihazı takıp 3D filmleri sinema keyfimi yaşayarak izleye bilecekmiyim?
  • Sanmıyorum. Benim tahminim bunlar direk 3D Ready TV lere takılınca 3D transmitter oluyor. SG gözlükler ile 3 boyutlu izliyorsunuz.
    3D Ready özelliği olmayan standart 2D TV lerde ise normal yayını kırmızı/mavi 3D gözlükler ile izlenebilecek 3D yapıyor.
  • bizim işimize yaramıyor o zaman.. ok
  • Bencede 3D sbs leri red-cyan a çeviriyor... Ama bu başlangıç bence mutlaka bunun shuther gözlük olan modelleride çıkacaktır.. çıkacaktırda shuter in de modası geçti artık millet FRP modeli diye bişi varmış artık teknoloji buna kaydı sanki...
  • Takip...
  • Bu bit kadar cihaz denen alet nasıl oluyorda panellerin bile hala doğru dürüst yapamadığı 2D>>3D conversion işlemini yapabiliyor!
    Bir tek Tosh CELL-TV(veya CEVO Engine panel) haricinde bunu adam gibi yapan henüz bir panelde yoktur!

Hadi bütün bunları geçtim;bilenler bilir,bu işlerde kullandığımız prof.(veya yarı prof) Scaler/Video-processing cihazları bile ki bunların
    fiyatları $ 1000/2000 den başlar ve yüzbini geçer bunlarda böyle işlemleri yapamazken.....

Şayet bu cihaz yapıyorsa helal olsun o zaman
    Sürekli gazlanıyor bu sıralar TF/DH ve çeşitli yerlerden de dikkatimi çekti açıkçası
    ++

Bizim bir arkadaş vardı bu işlerle yapımcı bazında ilgilenen(TV lerde çalışır kendisi)onun yorumuna hiç gelmedim!

• Evinizdeki bilgisayarı LCD TV nize bağlayın bilgisayarınıza streoscopic player indirin 3D SBS filmleri programa sürükle bırak yöntemiyle gösterin format olarak 16/9 ve wieving mode olarakta analgyp red cyan seçin işte sonuş sizi memnun ediyorsa bu cihazdan alabilirsiniz çünki aynı işi yapıyor istersenizde 3D SBS filminizi 2D olarak izleyebilirsiniz.. Benim kanaatim; LG deki (42LW4500) cinema 3D tv de 3D SBS film izledikten sonra red cyan gözlüklerle film falan izlenmez. Derinlik hemen hemen aynı ama renkler aşırı derecede kayboluyor. Ha bi deneyin program küçük ve lisanssız gözlüklerde tanesi 2-5 TL arasında değişiyor.
    Not: Program cinema 3D hariç aktif denilen SG gözlüklerde dahil hemen hemen tüm gözlükleri destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feritergin -- 29 Ağustos 2011; 19:51:10 >
  • deneme yapan kimsecikler yok galiba
  • bu cihaz yada buna benzer cihazların destekledikleri tv özellikleri yada modelleri ile ilgili liste var mı acaba ?
    Samgung 46c6000 ledtv kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: youcq

bu cihaz yada buna benzer cihazların destekledikleri tv özellikleri yada modelleri ile ilgili liste var mı acaba ?

40c6000 için bende almak istiyorum. sonuçlardan memnunmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: youcq

bu cihaz yada buna benzer cihazların destekledikleri tv özellikleri yada modelleri ile ilgili liste var mı acaba ?

2d ve 3d fullhd, led kısaca hdmı cıkısı olan tvlerle uyumludur
  • benim samsung 40c6000 televizyonum var tv ye usb disk takıp film izliyorum peki bu 3d yükseltici tv deki görüntüyede yükseltiyormu. ben samsung da disk taktığımda 3d filmleri izleyebilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutersoy

benim samsung 40c6000 televizyonum var tv ye usb disk takıp film izliyorum peki bu 3d yükseltici tv deki görüntüyede yükseltiyormu. ben samsung da disk taktığımda 3d filmleri izleyebilirmiyim ?

hdmı cıkıslı bır cıhazdan convertera -- converterda cevırıp tvye verır goruntuyu

ps3,hd uydu alıcıları gb cıhazlardan
  • Kırmızı -Cam göbeği gözlükleri ile izlenilen 3 boyutlu filmlerde, renklerin orjinalliğini kaybettiğini düşünüyorum. Tamam derinlik veriyor yanlız pille çalışan (3D Active Shutter gözlükler) ve fiyatı 3 bin TL'yi bulan 3D televizyonların sunduğu "renk zenginliği" malesef yok... Bu cihaz ve türevlerinde kullanıcılara sunulan bir derinlik var ama soluk ve flu bir derinlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedGunners -- 25 Eylül 2011; 23:42:29 >
  • o kadar okudum bir kişi deneyipte ne olup bittigini yazmamıs
  • Kimsenin aldığını sanmıyorum bu 3D çeviri ürününü, ondandır.
  • zaten bilgisayarı panele bağladıktan sonra 2d 3d converter yapan programlar var red cyan gözlüklerle bu şekilde de izleyebilirsiniz, burada önemli olan nokta zaten 2d den 3 d ya çevirinin zaten bu işin için yapılan panellerde bile tatmin edici olmamasıdır. Özel olarak 3d hazırlanan bir filmi avatar gibi red cyanla izlerseniz bir nebze olsa iyidir ancak 2d yi 3d ye çevirip red cyan gözlüklerle izlerseniz sanmıyorum ki izlediğiniz şeyin sonunu getirebilesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Kimsenin aldığını sanmıyorum bu 3D çeviri ürününü, ondandır.

Bu kadar zamandır bekliyorum alan birileri görüşlerini paylaşssın diye baktım olacak gibi değil bende sipariş verdim. 1 hafta'ya kadar elimde olur.

Bu arada ürünü Çinden direk almak isteyenler

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=3d+converter+box&catId=0

75 € Altındaki siparişler Gümrük Verigisine Tabii değildir.

• Dene bakalım.bende heyecanlandim şimdi bak :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.