Şimdi Ara

2D-3D CONVERTER VE GELDİİİİİİİİİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
53.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu bahsettiğiniz ürün benzeri bende 3 tane var. Bu cihazların özelliği 3D olmayan ( 2D olan Bluray, DVD Player, kısaca görüntü oynatan cihazları 3D özelliği verir. ) cihazlarınıza 3D özelliği katmaktır. Eğer 3D televizyonunuz var ise bu cihaza gerek yoktur. Çünkü 3D televizyonlar 2D to 3D ve diğer 3D formatlarını destekler. O yüzden 3D televizyonlar ile birlikte aktif shutter veya FPR pasif gözlükler verilir.

Bu cihaz ile siz Side by Side bir film seyretmek isterseniz 2D televizyonunuzda Side by Side yerine Double Side by Side olarak seyredersiniz. Kısaca Side by Side yan yana iki görüntü demek. Bu cihaz ile denerseniz yan yana 4 görüntü görürsünüz.

Kısaca bu cihaz ile sadece 2D televizyonda anaglyph görüntü alabilirsiniz. Anaglyph görüntüde Red / Cyan gözlükler kullanarak seyredebilirsiniz. O yüzden bu cihazı aldığınızda size sadece anaglyph gözlükler verilir.

Hep kısaca kısaca dedik ama gerçek anlamda kısaca bu ürün işe yaramaz.........

Teşekkürler

• bu ürün hicbir ise yaramaz para vereceklere yazık

90ların ortasında hulya avsarı show tv de yılbasında red cyan ile 3d izlemistik..

20 sene oncesinin teknolojisini tekrar getirmisler sadece paranıza değl gözlerinize yazık.

once youtube da 3d bir goruntuyu red cyan moduna gecirip izleyin hosunuza giderse bu cihazı alın.
  • Arkadaşlar bence biraz acımasız yorum yapıyorsunuz. Zaten yeni bir led veya lcd tv alacak 3d'ye ilgisi ve merakı olan kişiler 500 TL fazla verip 3D TV alacaktır. Bunun yanında halihazırda evinde bir veya birkaç tane lcd,plasma,led veya crt tv'si olanlar,yeni tv almayı düşünmeyenler için alternatif bir 3D seçeneğidir. TV uyumu konusunda 50 Hz tv'nin yeterli olacağı görüşündeyim çünkü Anaglyph(red-cyan gözlükle izlenen) yayın için 120 Hz zorunluluğu yok,çünkü bu yayın beyni renklerle oynayarak yanıltıyor. 120Hz ve üzeri tazeleme oranı şu anki modern 3D yayınlar için gerekli bir şarttır. Gelelim görüntü kalitesine,anaglyph yayının en büyük dezavantajı bence renklerin bozulması ve sanki bir güneş gözlüğü ile tv izler gibi yayının karanlık izlenmesidir. Bunu eski tip CRT'lerde gidermek zordu çünkü arka ışıklandırmanın bir limiti vardı,ancak özellikle yeni LED tv'ler arka ışıklandırma konusunda çok başarılı. Bu tip bir yayında arka ışıklandırmayı %30-40 oranında arttırmak faydalı olur. Görüntü kalitesini merak edenler için 2010 yapımı Piranha 3D isimli filmin internette bulabilecekleri videolarını red-cyan gözlükle izlemelerini öneririm. Size bir fikir verecektir. Bunun yanında fiyat konusunda şunu söyleyebilirim;bir dönemler mp3 player ithalatı yapmıştım,ithalat yaptığınız ürün gümrükten geçerken gümrük vergisi ve trt bandrol parası alınıyor. Bunun yanında satışınızdan kdv ödüyorsunuz ve sizden 2 yıl garantiyi sağlayacak teknik servis ve yedek cihaz bulundurmanız isteniyor. Dürüstçe ithalat yapan bir satıcının böyle bir cihaz için size verebileceği maliyet fiyatı 120-130 dolar civarında olacaktır. Bunu da hesaba katın. Yasal olarak her T.C. vatandaşının bir adet bu tarz bir cihaz getirtme hakkı vardır. Hakkınızı kullanıp kullanmamak sizin tercihinize kalmıştır.

• Bu ürünü satın almak istiyorum. Gerekli linki yazarmısınız. Selamlar Saygılar
    Sedat KOÇ
  • 12 ay taksıt ıle alabılırsınız
    http://www.sanalpazar.com/2d-3d-Converter-2d-Tv-Nizde-3d-Yayin-Keyfi-Sitede-Ilk__isp3440721

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 14 Mayıs 2012; 19:50:17 >
  • Monitör'ü de 3d ye çevirir mi bu alet

• quote:

Orijinalden alıntı: microsoft54

Monitör'ü de 3d ye çevirir mi bu alet

22 ınc ıle musterılerıme denetıyorum

http://www.sanalpazar.com/2d-3d-Converter-2d-Tv-Nizde-3d-Yayin-Keyfi-Sitede-Ilk__isp4115857

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: microsoft54

Monitör'ü de 3d ye çevirir mi bu alet

22 ınc ıle musterılerıme denetıyorum

http://www.sanalpazar.com/2d-3d-Converter-2d-Tv-Nizde-3d-Yayin-Keyfi-Sitede-Ilk__isp4115857

Yani Çeviriyor :D

• benım kullandıgım LG M2262D MONİTÖR TV

http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_M2262D-PZ-LCD-TV,12019.html#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 28 Temmuz 2012; 10:51:50 >
  • beyler bu ürünü geçelim Red-Cyan gözlükler baş ağrıtıyor ve görüntü kötü oluyor.ingilizcesi olan birisi şu ürünü inceleyebilir mi?
    YENİ KONVERTER

şahsen bende full hd plazma var 42u20 400mhz (gerçekte 100mhz)

BELKİ olurda televizyonumuz 3d oluverir

Polarize gözlükle demesi çok enteresan. fiyat vs alabilen olursa heberimiz olsun.

o yüzden dikkatimi çekti
  • Galiba 2d tv yi gerçek 3d yapan alet bu olsa gerek.Active Shutter pilli gözlük kullanılıyor.

http://www.alibaba.com/product-gs/650522948/HDMI_Active_3D_Shutter_Converter.html

How to enjoy it?

1. Turn on converter, also turn on all connected device.

2. Adjust resolution of the playback device to match the display device. 720P

(1080*720) or 1080P (1920*1080) is recommend.

3. Delay:

33 levels delay fine-tune. When first time use the converter, please adjust the delay

time to fit for you display device: playback the LR image with full screen(Please

download it in our website), set the mode to SBS->3D, put on the shutter glasses and

open it(press the button on left arm), and watch with your right eye only, press

Delay key to make the right eye see the ‘R’ most clearly. Converter will save this

Delay value, and you don’t need to adjust it next time.

4. Depth (Only work when input 2d video)

4 levels 3D fine -tune can work when converting 2D to 3D, press “Depth” to switch

among: pull weak, pull strong, push weak, push strong.

5. Mode:

1) Bypass (BYPASS)

In this mode, converter only plays a role as cable, no effect.

2) 2D to shutter mode (2D->3D)

Choose this mode if you input a 2d video to convert, enjoy 3d effect with our glasses.

3) SBS-H to shutter mode (SBS->3D)

Choose this mode if you input a SBS-H video to converter, enjoy 3d effect with our

glasses.

Warm tips:

It needs 10 seconds to convert contents, please pay more patience.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 12 Kasım 2012; 2:32:34 >

• LÜTFEN YORUMLARINIZI SAYGI VE SEVGİ CERCEVESINDE YAPINIZ ..

DH FORUMA ÖZEL FİYAT İLE SADECE nakit 300 TL

0534 4067225 --0216 4183313

12 AY TAKSİT İLE ALMAK İSTEYENLER İÇİN ;

http://www.sanalpazar.com/3d-2d-Converter-Goruntu-Cevirici-4-Adet-Gozluk-Ile__isp5029340

HAYIRLI OLSUN DİYELİM

KUTU İÇERİGİ :

1 ADET 3D CONVERTER

4 ADET 3D GÖZLÜK

1 ADET HDMİ KABLO

1ADET KUMANDA
  • arkadaşlar bende seg 46 led var yeni aldım 3d özelliği yok. şimdi böyle bir converter alsam hd uydu alıcıyı bu convertara bagladım converterı da led tv ye bagladım ve uydudaki 3d kanalları seyrettim diyelim buraya kadar tamam. peki led tv ye bağladığım usb dahili harddisk içindeki 3d filmleri nasıl seyredecegim tv nin kendi media playerini kullanıyorum burda converter nasıl devreye girecek ? herhangi bir media player olsaydı onu da hdmi ile convertara baglardım ama tv nin kendi dahili media playeri ile nasıl yapacagim bu 3d ye cevirme işini ?
  • bir de bu Red-Cyan gözlüklerin teknolojisi nedir ? FPR gibi mi ? umarım FPR veya akfit gözlüklü bu converterlar da çıkar veya varsa yaygınlaşır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.