Şimdi Ara

29TL YE ORJİNAL CONVERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
12.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar YEDİMARKA .COM sitesinde 29 tl ye convers ler var Site güveniril mi bilmiyorum isterseniz bakın derim

http://www.yedimarka.com

ekleme: şikayet buldum ama forumun da yorumlarını alırsak iyi olur ona göre sipariş verelim arkadaşlar

http://sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/621591/g/Yedimarkacom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 15 Temmuz 2011; 17:53:36 >
  • zaten istenen numaralar pek yok gibi küçük numaralar var ..sitede sorun olacağını zannetmem diğer siteler gibi hergün birseyler satan bir site en kötü durum şu olur iade süreci biraz sanırım fazla sürüyor gibi şikayetler bu yönde

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

zaten istenen numaralar pek yok gibi küçük numaralar var ..sitede sorun olacağını zannetmem diğer siteler gibi hergün birseyler satan bir site en kötü durum şu olur iade süreci biraz sanırım fazla sürüyor gibi şikayetler bu yönde

siz buradan ayakkabı aldınız mı daha önce hocam? Yada alan var mı forumdan acaba
    bunun 40ı olurmu bana
  • PABBUC OUTLET bölümünde 9.90 a bir tane çakma nike ayakkabı gördüm,işaretini hafif değiştirmişler. sattıkları convers leri görmeden yorum yapmamak lazım ama ,ünlü markaların işaretlerinde ve harflerinde ufak değişiklik yaparak taklit ürünleri satan bir site istediği kadar başka markaların orjinal ürünlerini satsın ben o siteden soğurum ve alışveriş yapmam

Orijinalden alıntı: freezer80

4-5 alışverişim oldu
    sorunsuz teslim aldım
    40 numara giyiyorum normalde
    bunun 40ı olurmu bana

39 da olabilir ama büyük ihtimal 40 daha iyi olur yarım numara büyük gibi oluyor

Orijinalden alıntı: wertyon

PABBUC OUTLET bölümünde 9.90 a bir tane çakma nike ayakkabı gördüm,işaretini hafif değiştirmişler. sattıkları convers leri görmeden yorum yapmamak lazım ama ,ünlü markaların işaretlerinde ve harflerinde ufak değişiklik yaparak taklit ürünleri satan bir site istediği kadar başka markaların orjinal ürünlerini satsın ben o siteden soğurum ve alışveriş yapmam

zaten pabbuc outlet ayrı bi marka. yani onun içindekiler nike, converse falan değil onların markası pabbuc outlet.

Orijinalden alıntı: crazyvz

quote:

PABBUC OUTLET bölümünde 9.90 a bir tane çakma nike ayakkabı gördüm,işaretini hafif değiştirmişler. sattıkları convers leri görmeden yorum yapmamak lazım ama ,ünlü markaların işaretlerinde ve harflerinde ufak değişiklik yaparak taklit ürünleri satan bir site istediği kadar başka markaların orjinal ürünlerini satsın ben o siteden soğurum ve alışveriş yapmam

zaten pabbuc outlet ayrı bi marka. yani onun içindekiler nike, converse falan değil onların markası pabbuc outlet.

benimde anlatmak istediğim pabbuc outlet adı altında satılan ürünler ünlü markaların işaretlerinde ve isimlerinde değişiklik yapıp piyasaya sürüyor.bu site de onları satıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyvz

quote:

benimde anlatmak istediğim pabbuc outlet adı altında satılan ürünler ünlü markaların işaretlerinde ve isimlerinde değişiklik yapıp piyasaya sürüyor.bu site de onları satıyor

bu gayet normal ama kimse kimseyi kandırmıyor ve yasal. ancak site biraz basit geldi bana

• domain sorgulama da bilgilerini saklayan şirketlerden oldum olası rahatsız olmuşumdur. Bu da onlardan birisi.

Orijinalden alıntı: simitci11

domain sorgulama da bilgilerini saklayan şirketlerden oldum olası rahatsız olmuşumdur. Bu da onlardan birisi.

Domain'i satın alırken adam belki ev telefonunu yazdı. Dengesizin biri arayıp rahatsız etmesin diye de gizledi. Gayet normal.
  • Nasıl yani şimdi bu site sahte convers mi satıyor?
    ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) * AMD Ryzen 7 3700X 3.6/4.4GHz AM4 * Sapphire RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 ARGB * Crucial 16GB(2x8) Ballistix Tactical Tracer RGB 3000mhz Ram * Kingston A2000 500GB 2200/2000MB/S NVMe M.2 2280 PCIe SSD * James Donkey JD1024 1TB 2100MB-1700MB/sn NVMe M.2 PCI-E SSD * 32 VIEWSONIC VX3276-2K-MHD 2560x1440 2K IPS PANEL * FSP HYDRO G850 850W 80+ GOLD * CoolerMaster MasterBox MB511 RGB *
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

zaten istenen numaralar pek yok gibi küçük numaralar var ..sitede sorun olacağını zannetmem diğer siteler gibi hergün birseyler satan bir site en kötü durum şu olur iade süreci biraz sanırım fazla sürüyor gibi şikayetler bu yönde

siz buradan ayakkabı aldınız mı daha önce hocam? Yada alan var mı forumdan acaba

hocam ben birsey almadım ürünler pek hosuma gitmedi açıkcası ama begendiğim olsaydı alırdım açıkcası alır bakardım olmadı geri iade ederdim gitsede 29 tl giderdi onuda göze almak gerek bu sitede diğerleri gibi hergün mail gönderiyor bu ilanıda aksam üstü gönderdiler ben de yayınladım bilen eden biri vardır diye

• Bu siteye zaten uyeydim , ama pek incelememistim. Konu acan arkadas sayesinde hediye
    bir converse aldik bakalim. İnternet Explorer ile 3 kere denedim siparis gecemeyince
    aksam 20.00 civari telefonlarini aradim genc bir gorevli arkadas baya ilgilendi, bankayla
    konusacagini soyledi, gayet ilgiliydi. Sonradan birde Firefox la deneyeyim dedim , ilk
    seferde siparisi gectim. Bana isleriyle ilgililer gibi geldi, bir problem cikacagini zannetmiyorum.
    Artik urun gelince belli olacak.

Orijinalden alıntı: jandarma

siteden 3 kez alışveriş yaptım ilk alışverişimde hızlı bir şekilde gönderdiler sonraki alışverişlerimde 3 hafta sonra gönderdiler.

hocam gelen ürünlerde bir sıkıntı var mıydı(orjinallik, kullanılmış yada defolu gibi)? ben bugün 29 luklardan birini aldım hemen kargoya verdiler ama burda yazılanları okuyunca açıkçası biraz tedirgin oldum.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.