< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MEnesCan -- 26 Temmuz 2026; 19:14:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
293k ne seçilir?
-
-
Bence önce hangi mühendislik? sorusundan çok hangi üniversite? sorusunu düşünün. Sırf bilgisayar mühendisliği okuyacak diye yıllık 350 bin TL verip özel üniversiteye girmek bana riskli geliyor. Üstelik bu ücretler her yıl artıyor.
Bir de bilgisayar mühendisliği artık sadece diplomayla iş bulunacak bir alan değil. Gerçekten ilgisi varsa okuldan bağımsız olarak proje geliştirir, staj yapar, kendini geliştirir. O yüzden ben olsam ulaşabileceği iyi bir devlet üniversitesini tercih eder, kalan bütçeyi de kursa, ekipmana veya yabancı dile harcardım. Uzun vadede daha fazla faydasını görür diye düşünüyorum.
_____________________________ -
Türkiyede uçak mı yapılıyor ki uçak mühendisliği okudunuz? şimdi iha ve sihalar falan yapılıyor tamam da onlarda da kadrolar dolmuş. uçak mühendisliği okuyacağınıza maket uçaklar yapıp e ticarette satsaydınız şuan güzel paralar kazanıyor olabilirdiniz.
_____________________________ ''Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur.
Başkaları korktuğunda aç gözlü ol.''
Warren Buffet -
Konu ben değilim şuan açıkçası benim işim var zaten kazancım var. Kardeşime üniversite bulmaya çalışıyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ When you feel like giving up, remember why you started. -
Doğrudur katılıyorum. Ama gidip kpss alımı ve özelde alımı az olan bi mühendisliği idare eder bi üniversitede okuması yerine en azından pc veya ee okuması kpss de veya Türkiye de imkanı arttırır diye düşünmüştüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ When you feel like giving up, remember why you started.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt