Şimdi Ara

29 Yaşında Abinizden Tercih Edeceklere Bazı Detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
4.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hazan

Hocam hic zihinsel engelliler ogretmenliginden mezun yasa okuyan arkadasiniz var mi?

Ben yardımcı olim sana kuzenim bu bolumu bitirdi Hacettepe mezunuydu su an Mersin'de zihinsel engelliler evinin müdürü 3000 tl maaş alıyor .

Şimdi ben endüstri meslek lisesi metal teknolojisi mezunuyum üniversitedede makine bölümünü düşünüyorum öncelik endüstri meslek makine bölümündemidir onlardan kalacak boş alanımı beklemem lazım yoksa şansımız aynımıdır?
  • bilgisayar hakkında birarazdaha örnekler verebilirimisin?ve mühendisliklerden sana göre hangisi maaş konusunda iyi ve 2. olarak değerlendirirsek iş bulma konsunda hangisi en önde bu iki kriterde yazarsan sevinirim
  • Kuzenimden örnek vermek gerekirse,Tofaş ve Tubitak'da çalışıyor.Zaman zaman İngiltere'ye gönderiyorlar burda olduğu zaman 8 milyar alıyor ayrıyetten Tubitak'dan 2000-3000 arası bişi alıyor.İngiltere'de olduğu zaman 15 bin euro alıyor.Ytü Makine'yı bitirdi ama üniversite'de ev arkadaşı ki ortalaması bizim kuzenden iyi olmasına rağmen sıradan bir şirkette Binaların ısıtımı hakkında çalışıp 3000-4000 arasında para alıyor.
    Kuzenin en büyük avantajı bildiği 3 dil ve stajlarda kendisini kanıtlmasıydı.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noth1nq.

quote:

Hocam hic zihinsel engelliler ogretmenliginden mezun yasa okuyan arkadasiniz var mi?

Ben yardımcı olim sana kuzenim bu bolumu bitirdi Hacettepe mezunuydu su an Mersin'de zihinsel engelliler evinin müdürü 3000 tl maaş alıyor .

Sıkıntilarindan bahsediyor mu hic hocam? Kac senedir yapiyor birde bu isi? Tecrubelerinden anılarindan bahsetti mi hic?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

Sıkıntilarindan bahsediyor mu hic hocam? Kac senedir yapiyor birde bu isi? Tecrubelerinden anılarindan bahsetti mi hic?

Çok fazla gorusme imkanımız olmadı ama bı sıkıntısını duymadım . 4-5 senedir bu işi yapıyor . En son görüştüğümüzde memnun olduğunu soyledi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• birşey sorcam size tv8 de biir program vardı bu gün süleyman bedelioğlu vardı tercihlerde millete yardımcı oluryor.bu adam bilgsiayar mühendisliğini hiç önermediğini söyledi piyasada yeteneği olan herkes yapabiliyor dedi ve beni soğuttu vede imza yetkisi olmayan yerleri seçmeyin dedi ve bilgisayar mühendisliğinin imza yetkis yok acaba bundanmı önermiyor.ve cogu kişi bua şu cevabı veriyor herkes yemek yapıyor ama aşçı gibi olmuyor diyolar ama süleyman bedelioğlu dell de birimi ne varmış bilgsiayar mühendisi değilmiş e bu aşçı değil ama dell de çok iyi bi yerdemiymiş neymiş dellin kurucusumu neymiş bu adamda bilgsiayar mühendisi değilmiş ama çok iyi yerde çok kararsızım ya bilgisayardan sogudum

quote:

quote:

quote:

Çok fazla gorusme imkanımız olmadı ama bı sıkıntısını duymadım . 4-5 senedir bu işi yapıyor . En son görüştüğümüzde memnun olduğunu soyledi .

bana yardım edebilirsin galiba bilgisyar istiyodum ama bazı şeyler beni ondan soğuttu maaş olsun iş bulma fln konusunda iyi değil diyorlar bende ee,makine,inşaat,endüstri,bilgisayar hangisi seçeymi bilgisayarı seviyorum ama önermiyolar istediğim bu ama istemekte karın doyurmuyor

• up

Tabi bunları dinleyecek gençler nerede.......
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • dostum jeoloji hakkında bişiler karalasaydın keşke..

Tek diyeceğim şu arkadaşlar.Aklınız varsa bakın en samimi niyetimle söyülüyorum aklınız varsa köklü üniversitelrin fen edebiyatlarını seçmeyin.Başınız çok ağrır.Benim kaç senede bitirdiğimi yaşımdan anlayabilirsiniz. Tıp okur gibi matematik okumak zorunda kaldım. ayrıca formasyonuydu,2.5 ortalamasıydı falandı filandı derken çok başınız ağrır.

Fizik

6 yılı gözünüzden çıkartın. Bence şu anki bölümler içeresinde bitirilmesi ve okunması en zor bölümlerden biri. Sonuç zaten malum. Ne iş var ne güç

Kimya

Tandığım bütün kimya mezunları polis oldu arkadaşlar. Hepsi şu an bir yerlerde polis.Sebebi iş bulamamak. Özel sektörde 1 milyara 12 saat çalışan tanıyorum kimya mezunu. Üniversite okumak için okumuş olmayın, yılalrınıza yazık.

Orijinalden alıntı: Black Sabbath

Okul puanından bahsetmişiniz.Bende birşey soracağım biraz konu dışı olacakTm3 den 400 ham puan yaparsam 44 okul puanı eklenince sıralamada ne kadar gerilerim.

ben mf4 te 400 ham aldım 54 okul puanı geldi 7bin geriledm

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

Matematik (Kendi Bölümüm)

Tek diyeceğim şu arkadaşlar.Aklınız varsa bakın en samimi niyetimle söyülüyorum aklınız varsa köklü üniversitelrin fen edebiyatlarını seçmeyin.Başınız çok ağrır.Benim kaç senede bitirdiğimi yaşımdan anlayabilirsiniz. Tıp okur gibi matematik okumak zorunda kaldım. ayrıca formasyonuydu,2.5 ortalamasıydı falandı filandı derken çok başınız ağrır.

Fizik

6 yılı gözünüzden çıkartın. Bence şu anki bölümler içeresinde bitirilmesi ve okunması en zor bölümlerden biri. Sonuç zaten malum. Ne iş var ne güç

Kimya

Tandığım bütün kimya mezunları polis oldu arkadaşlar. Hepsi şu an bir yerlerde polis.Sebebi iş bulamamak. Özel sektörde 1 milyara 12 saat çalışan tanıyorum kimya mezunu. Üniversite okumak için okumuş olmayın, yılalrınıza yazık.

bilgisayar hakkında birarazdaha örnekler verebilirimisin?ve mühendisliklerden sana göre hangisi maaş konusunda iyi ve 2. olarak değerlendirirsek iş bulma konsunda hangisi en önde bu iki kriterde yazarsan sevinirim

yada özelden biarz daha bilgisayar mühendisliğiyle ilgili birşeyler yazabilirmisin

• jeoloji müendisliği hakkında uzun bi yazı var beyler buradan bakabilirsiniz
    http://forum.donanimhaber.com/m_51069979/mpage_1//tm.htm#51070539
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.