Şimdi Ara

29 Günde AYT-TYT Planım /SON 29

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netlerimi sınavdan sonra paylaşacağım şöyle diyeyim şuan ki seviyem 90-110k denebilir.
    Hedefim en az 50k hiç yoksa Anadolu Üniversitesine yada Dokuz eylüle gireyim en azından orda kendimi geliştirebilirim
    Neyse kısa keselim

Günlük 1 sistem bitiriyorum
    Palmeden 2 kere okuyorum sonra palmeden çözüyorum diğer kaynaklarla ortalama 150 soru çözüyorum ayt biyoloji 8-10 günde bitiyor inş.
    Kalan 20 günüde fdd biyoloji alıp 1 kez daha bitirmek yada deneme basıp hergün 1 konuyu okurum unutmamak için zaten tyt ayt toplam 20 konuya yakın var hergün 1 konu okusam not çıkarsam unuttuklarımıda hatırlarım.

Organik kimya kimya adasından çalışıyorum 8nci videodayım çap konu+soru dan ilerliyorum bununda 8-10 günü var. Kalan 20 günde lys kimya konularını bitireceğim zaten 7-8 konu var 20 günde rahat biter.

Fizik işte asıl sıkıntı burda konu çok zaman az en çok çıkan 10 konuyu isteyeceğim sizden ve o 10 konuyu bitireceğim o 10 konu 20 günde biterse 10 günde öğrendiklerim yanıma kar 30 günde biterse en azından asgari net çıkartırım 14 de 5-7 gibi hiç yoktan iyidir.

Mat
    Türev 3 gün
    İntegral 3 gün
    Limit 1 gün
    Trigonometri 3 gün[bugün başlıyorum hiçbirinde 0 değilim sadece tamamen bitmediler tamamen bitirmek istiyorum soru kaçmasın]

10 günde babayiğitleri 30 sorunun 15 ni bitirip kalan 20 günde küçük konuları çözüp eksik kapatacağım 20 günde eksik kapatmak için güzel bi süre baktım 20 günde herşey halloldu eksik yok sadece deneme atar kalan vakitte geometri + fizik basarım

Geo
    Antremanlarla geometri 1-2 bitti şuan yapacağım hiperbol parabol çalışmak katlamalı soru çalışmak ve olabildiğince soru çözüp çözdürmek artık 10 da kaç yaparsam kar
    30 Matematikten 25 i görürüm
    10 geodan 5 görsem bile 30 yapar ki asgari hesap bu.
    30 da olabilir 37 nette olabilir matematik esnek zaten 10 güne belli olur mat konuları tam bitiyor geo tam bitiyor o zaman görürüz kaçlarda geziyoruz.

Hemen 31 Haziran Tahmini netlerimi yazayım
    30 TR
    10 SOS
    30 MAT
    15 FEN

30 MAT
    30 FEN

85 TYT ye 60 Ayt diyorum burdan biraz kırpalım 80 tyt 50 ayt de sınavda yapacağım olur gibi.
    Parlak bir gelecek 30k diyor buna bunuda -10k yaparsak 40k beklenti diyebiliriz

• Başarının anahtarı senin üstünde olsun rastgele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rez bende deniycem
  • Hemen hemen aynı seviyedeyiz bakalım konuyu uplayınca bende görürüm ne yazmışım diye.

Fizik modern fiziğin yarısı harici bitti
    Mat Limit Türev tekrar edilecek. İntegral yarısı kaldı.
    Kimya Elektro kimya + organik kaldı.
    Biyoloji Sistemler tekrar edilecek. Davranış ekoloji ufak çalışılacak
    Geometri Katı cisimler analitik hiperbol kaldı.

345 tyt netlerim 4denemenn ortalaması.
    Tr:27
    Mat:26
    Fen:13
    Sos:8

Ayt Netlerim.
    Mat: 18 23
    Fen: 20 25

Sınavda adım gibi eminimki şuanki tyt netlerimden daha düşük net gelecek. Ayt belki bu şekilde yada biraz daha artar. Nedense bu sene hiç ümidim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarK BrotherS -- 1 Haziran 2018; 21:11:38 >
  • Fizik için tavsiye

umut öncülden günde 7 video ile 28günde bitirebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmettech. kullanıcısına yanıt
    Hocam tek bi ders olsa 1 haftadada bitiririm bi dersi zaten aman aman çok bi konu yada oha çok zor denecek konular yok ygs lys de.

Benim sıkıntım kimya biyolojide de ihtiyacım olması 8-9 tane biyo konum kaldı hergün 1 konu gömüyorum rahatta oluyor sıkmıyor fire versem bile 10 günde biyo lys biter

Tyt den bi iki konu kaldı sanırım 2-3 günde onlar yese işte 2 haftada tüm biyoloji bitmiş oluyor 2 haftam kalır bu 2 haftada bırakırsam sınava kadar unuturum mecbur bu 2 haftada fdd bitirmem lazım günlük 150 şer soru atsam 2 haftada biter hem biyoloji oturur hem 13 de 10 um garanti gibi bişey olur

Kimyada organikten 4 soru var az değil o yüzden organik başladım cap konu + soru gidiyorum 30 videom kaldı bunuda biyo gibi düzenli gideceğim günlük 3 er video şeklinde buda 10 günde biter hadi firelerle 2 hafta diyelim biyo + organik 2 haftaya bitmiş oluyor kalan 2 haftamda fizik + lys kimya yaparım lys kimya 8 konu var 2 haftada biter fizikte işte 3 er video izlesem 42 eder -6 fire desek 30-35 video izlemiş olurum

Çok sıkıştı herşey planlıda illaki gitmiyor fireler oluyor

Ocakta böyle video + test şeklinde ilerlesem ilk 10k lık öğrenciydim şimdi bu dediklerimi yaparsam anca 30-50k lık olurum tercih yapmasam zaten mezunum yoruldum artık 3 defa sınava hazırlanmakta olmaz ha kendimi atarsam inşallah anadolu uni yada dokuz eylül ee ye orda Ocaktan itibaren yine başlarım ilk 10k yapabilirsem kırık obp ile 19-20k gelebilir o zaman geçerim itü yada diş hekimliğine vs.

Şuan kendi çalışmamamın cezasını çekiyorum çok değil son 3 ayda bile çok çok şey değişirdi

Konular basit internetde güzelce anlatılıyor gayette yapılabilirmiş 3 aylık çalışmayla ilk 10k ya oynardım.

• sonuç ne hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    5 yıl önce açıldı
    kalan 45 günde ayt fizik
    3 yıl önce açıldı
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

sonuç ne hocam
    29 gün yetmezmiş demek ki..https://forum.donanimhaber.com/reel-bakarsak-olaya-200k-olan-birisi-kac-k-lik-bolume-girer--134172179#134172179
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    kaldırılmış konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarK BrotherS

Hemen hemen aynı seviyedeyiz bakalım konuyu uplayınca bende görürüm ne yazmışım diye.

Fizik modern fiziğin yarısı harici bitti
    Mat Limit Türev tekrar edilecek. İntegral yarısı kaldı.
    Kimya Elektro kimya + organik kaldı.
    Biyoloji Sistemler tekrar edilecek. Davranış ekoloji ufak çalışılacak
    Geometri Katı cisimler analitik hiperbol kaldı.

345 tyt netlerim 4denemenn ortalaması.
    Tr:27
    Mat:26
    Fen:13
    Sos:8

Ayt Netlerim.
    Mat: 18 23
    Fen: 20 25

Sınavda adım gibi eminimki şuanki tyt netlerimden daha düşük net gelecek. Ayt belki bu şekilde yada biraz daha artar. Nedense bu sene hiç ümidim yok.
    Sonuc?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FEC8BB1EA

kaldırılmış konu
    İlginç, açılıyor bende, 200k

• an agony A kullanıcısına yanıt
    ss atarmsnz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.