Şimdi Ara

29 EKİM'de hepimiz Evimize BAYRAĞIMIZI Asalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda Türk insanın kanına dokunan hareketler yapıldı, öyle ki gazilerimiz bu olaylardan sonra Madalyalarını yerlere attılar, sözde acılım sayesinde Şehitlerimizin kemiklerini sızlattılar. Tüm DH olarak bir kampanya baslatalım ve Cumhuriyetimizin ilan edildiği Yıl dönümünde Evlerimize, İş yerlerimize Şanlı Bayrağımızı asalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freut Mich -- 27 Ekim 2009; 18:56:31 >

• Her 29 ekimde olduğu gibi bu 29 ekimdede asacağım.
  • Eskiden bir şeyleri protesto etmek için bayrak asmıyorduk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Her 29 ekimde olduğu gibi bu 29 ekimdede asacağım.

+ 29 Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

0qé

bu ne şimdi arkadaşım..Doğru dürüst bir konu açılmış verdiğiniz cevaba bakın..Saçma sapan konulara sayfalarca cevap veriliyor böyle bir konuya ''oke''..Zaten yapmamız gereken bir şeyi arkadaş bize hatırlatmış teşekkür etmemiz gerekir..

@Lucky.Luke

Teşekkürler.. Asıyoruz her zaman bayrağımızı..Birkaç kişi bile burada görüp karar verse yeter zaten..
  • Peki sen iste yeter hemen asıyorum

Bide açılımıprotestoediyoruz.gif noluyor

Herşeyin sonuna GİF

sanki gif varda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrolytè -- 27 Ekim 2009; 18:18:09 >
  • bayrak her bayramda asılır açılım varken de asılır yokken de.
    Herşeyde bir protesto ne bu protesto etme arzusu herşeyi provakeye çekme arzusu?
    Benliğimiz bozulmuş.
    Eskisi gibi ayda 5 şehit verilirken iyiydi değilmi.sessiz sakin herkes rantını alırken iyiydi sizde oğlum ..k yoluna gitti diyeceğinize şehit oldu diye övünün.

Birileri bişi yapmaya çalışırken bari taş koymayın gereken yerde gereken kişiler zaten müdahale eder siz hayatınızın her yerinde bu hassasiyeti göstermeye çalışın yeter.

Eyy yönetim duy sesimi bu ve buna benzer konulardan sıkıldı artık herkes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayrağı protesto etmek için asmak yanlış.
  • her bayramda bayrağımı asarım 29 ekimde tabii ki de asıcam
  • quote:

0qé

Mal.

Bende asacağım..
  • her bayram olduğu gibi bu bayramda bayrağımı asıcam
  • quote:

0qé

Türkçeyi katlediyorsunuz
  • konuyu bosaltım organlarıyla anlayıp, gereksiz yorum yapan arkadaslar için düzeltmeleri yaptım. Aslında onlar da ne kadar gereksiz olduklarının farkındalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freut Mich -- 27 Ekim 2009; 18:56:00 >
  • Hiç inmedi ki...
  • Asamayacağım maalesef
  • bende asmayacağım. hiç bir şeyi ispat etmek zorunda değilim. bayrak asanm benden daha çok vatansever olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzMoto

bayrak her bayramda asılır açılım varken de asılır yokken de.
    Herşeyde bir protesto ne bu protesto etme arzusu herşeyi provakeye çekme arzusu?
    Benliğimiz bozulmuş.
    Eskisi gibi ayda 5 şehit verilirken iyiydi değilmi.sessiz sakin herkes rantını alırken iyiydi sizde oğlum ..k yoluna gitti diyeceğinize şehit oldu diye övünün.

Birileri bişi yapmaya çalışırken bari taş koymayın gereken yerde gereken kişiler zaten müdahale eder siz hayatınızın her yerinde bu hassasiyeti göstermeye çalışın yeter.

Eyy yönetim duy sesimi bu ve buna benzer konulardan sıkıldı artık herkes.

Büyük adamsın Vesselam

• Yahu asan assın, asmayan asmasın, bu kadar. Ne büyütüyorsunuz? Kimsenin bayrak asma zorunluluğu da yok.

Ayrıca yıllardır millî bayramlarda bayrak asılıyor da ne oluyor? Somut bir netice alabildik mi? Hayır. O kadar cumhuriyet mitingleri yapıldı, koca koca bayraklar dolaştırıldı, milyonlar sokaklara döküldü. Sonuç? Değişmiyor. Aksine, maalesef teröristlerin ve PKK sempatizanlarının bizi taktığını bile düşünmüyorum.

Zaten çok şehit verdiğimiz çatışmalar ve millî bayramlar dışında bayrak mayrak astığımız yok. O yüzden vatanseverlik gibi millî duyguları bayrağı balkona asıp gitmek gibi sembolik eylemlerde aramamak lazım. Ben şu ana kadar hiç asmadım, hiç mitinglere katılmadım; ama bu benim vatansever olmadığım anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Ekim 2009; 19:22:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.