Şimdi Ara

29.90 olması gereken Fatura 58 TL Düpedüz Dolandırıcılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimdeki mesaj geldi bende kabul ettim ama ücret 58 TL gözüküyor. Gelde çıldırma ne yapmam gerek
     29.90 olması gereken Fatura 58 TL Düpedüz Dolandırıcılık 29.90 olması gereken Fatura 58 TL Düpedüz Dolandırıcılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fatura normal gelir, uygulamada indirimsiz fiyat gozukuyor

• İndirimler fatura kesileceği zaman uygulanıyor. Güncel faturaya bakma sen
  • güncell doğru bilgi var arada tek tük sapıtıyor ama hat yeni açıldıysa 3 gün içinde o tutar değişecek bide taahhüt verdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

güncell doğru bilgi var arada tek tük sapıtıyor ama hat yeni açıldıysa 3 gün içinde o tutar değişecek bide taahhüt verdiniz mi?

Faturalıya geçeli 3 gün oldu.

Taahhüt verdim evet

• quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

Taahhüt verdim evet

fatura işlemlerinde güncel kullanım hareketlerini inceleyin bakalım ekstra kullanım ücretlenmesi var mı?
  • Bekle düzelir panik yapma :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Taahhüt verdim evet

fatura işlemlerinde güncel kullanım hareketlerini inceleyin bakalım ekstra kullanım ücretlenmesi var mı?

Ekstra kullanım ücreti derken hocam?

• Bakın ücretlendirilmiş bir şey kullanım varmı yani

• quote:

Bakın ücretlendirilmiş bir şey kullanım varmı yani

Hocam dediğiniz bölümü buldum ama ekstra ücret vb. Gözükmüyor data kullanımı sms kullanımı vb. var

• Bana da aynisi oldu normalde 23 tl gelecekkebn 53 tl geldi musteri hizmetlerini aradim. 30 tl kayit woops kayit ucreti yansitildigi fark edildi. Sonra duzelttiler. Bence musteri hizmetlerini ara. Woopsa gecislerde bu sorun oluyor. Eger aveadan baska hatta gecip 90 gun sonra tekrar aveaya gelirsen 30 tl kayit ucteti aliyorlar. Eger 90 gunluk sureden sonra geri donduysen o parayi almiyorlar. Musteri hizmetlerini ara mutlaka. Duzelmiyo fatura tutari ugrasmazsan.

• quote:

quote:

Bakın ücretlendirilmiş bir şey kullanım varmı yani

Hocam dediğiniz bölümü buldum ama ekstra ücret vb. Gözükmüyor data kullanımı sms kullanımı vb. var

Başka yol yok faturanızın çıkmasını bekleyeceksiniz Faturanız çıksın fazla gelirse nedenini öğrenirsin
    3 gün oldu diyonuz fatura kesim tarihiniz ayın 10u ise fatura tutarınız 15tl yi geçmeyecektir
    1gun daha sabredin 😁 yarın gece kesilir

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Bana da aynisi oldu normalde 23 tl gelecekkebn 53 tl geldi musteri hizmetlerini aradim. 30 tl kayit woops kayit ucreti yansitildigi fark edildi. Sonra duzelttiler. Bence musteri hizmetlerini ara. Woopsa gecislerde bu sorun oluyor. Eger aveadan baska hatta gecip 90 gun sonra tekrar aveaya gelirsen 30 tl kayit ucteti aliyorlar. Eger 90 gunluk sureden sonra geri donduysen o parayi almiyorlar. Musteri hizmetlerini ara mutlaka. Duzelmiyo fatura tutari ugrasmazsan.

Aradım

Kampanya faturanıza yansımamış vs. bir şeyler dedi sonra kayıt açtı size geri dönüş yapılacak dedi bekliyorum .
  • quote:

quote:

Bana da aynisi oldu normalde 23 tl gelecekkebn 53 tl geldi musteri hizmetlerini aradim. 30 tl kayit woops kayit ucreti yansitildigi fark edildi. Sonra duzelttiler. Bence musteri hizmetlerini ara. Woopsa gecislerde bu sorun oluyor. Eger aveadan baska hatta gecip 90 gun sonra tekrar aveaya gelirsen 30 tl kayit ucteti aliyorlar. Eger 90 gunluk sureden sonra geri donduysen o parayi almiyorlar. Musteri hizmetlerini ara mutlaka. Duzelmiyo fatura tutari ugrasmazsan.

Aradım

Kampanya faturanıza yansımamış vs. bir şeyler dedi sonra kayıt açtı size geri dönüş yapılacak dedi bekliyorum .

Bu kadar dert etmenize gerek yok. Fatura çıkınca düzelecek. Güncel fatura normal fiyat üstünden gösterir. Fatura kesilince kampanyalı fiyat olarak düzeltilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

quote:

Aradım

Bu kadar dert etmenize gerek yok. Fatura çıkınca düzelecek. Güncel fatura normal fiyat üstünden gösterir. Fatura kesilince kampanyalı fiyat olarak düzeltilir.

Hocam işte ya düzelmezse korkusu birde öğrenciyiz parada sıkıntı

• quote:

Herhangi bir tarihte Avea da hat kullanırken o tarihlerde çıkan bir kampanya/paket/tarifeye geçmek için numaranizi diğer operatöre taşıyıp (sure farketmez 1 ay 90 gün 1 yıl sonra geri dönün) tekrar Aveaya geri gelirseniz 30 lira kayıt ücreti yansır otomatik olarak.

• Ben basima geleni yazdim. Ben 5 ay sonra dondugum icin de fazladan yansittiklari parayi almadilar. Fatura 53ten 23e dustu. Ayrica guncel tuta konusunda eger bi indirim varsa benim hattimda 2 gun sonra dusuyo sisteme. Fatura kesildigi gun sistemde 33 tl gozukuo iki gun sonra indirim yansiyo 21 tl gozukuo. Benden sana tavsiye burda yazilanlara bakma herkes kinusuo kafasina gore. Ben basima gekeni yazdim. Musteri hizmetlerini ara isini garantiye al. Seni yarin genek mudurlukten arayip yanlislik oldu. Kusura bakmayın duzelticez demek icin arayacaklardir.

• Bu xxx,90 bilinçaltına o kadar işlemiş ki mesajda 29 TL yazmasına rağmen başlığa 29,90 TL yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Bu xxx,90 bilinçaltına o kadar işlemiş ki mesajda 29 TL yazmasına rağmen başlığa 29,90 TL yazmış.

Harbiden yeni farkettim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.