Şimdi Ara

2879 TL Awox 4K 165 cm LED Dahili Uydu Alıcılı 4K LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2879 liraya 8 ay önceki fiyatına düştü neredeyse
    www.hepsiburada.com
    Awox S65165YK2 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/awox-s65165yk2-65-165-cm-led-dahili-uydu-alicili-4k-led-tv-p-HBV000003ZBOV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_16 -- 25 Ekim 2017; 13:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat ve ekran boyutu iyi dürtmüyor değil ama bu tip markalarda ekran büyüdükçe görüntü çamurlaşıyor o konuda kararsız kaldım

• Basliga urunun fiyatini yazin arkadasim.

• Büyük ekran olsun diye 360p tv izlemeye gerek yok

• alanlardan anladığımız kadarıyla bu boyutta bu fiyata tv yok. malzeme kalitesi kötü, ses kalitesi berbat ama görüntü kalitesi parasına göre iyi denmişti. genel itibariyle orta kalite bir ürün diyebiliriz. beklentiler yüksek ise almalarını tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumları takip ederseniz Hiç de öyle çamur gibi bir görüntü yok panel gerçek 4K ve sharp marka

• 8 ay önceki fiyatı 2400 liraydı indirimle 2000 liraya alanlar oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı markanın 49" olanını kullanıyorum. Görüntü kalitesinden memnunum.
    Sony ve LG değil görüntü kalitesi ama fiyatı yarı yarıya
    İhtiyaç olsa ilk bakacağım markadır yine Awox

Malzeme kaliteside kötü değil onu da belirtmek isterim

Ses konusunda bir soundbar taktım. Benim diyen TV den öyle ses çıkmaz ama normal ses tatmin edici değil
  • Bende birbuçuk aydır büyük ekran tv araştırıyorum güncel böyle bir fiyat yok 8 ayda fiyatlar çok arttı, lg Samsung giriş seviyesi 65 inç tv'leri arasında yarıdan fazla fark var..

• Garanti ve yetkili servis olayları baya sıkıntılı gibi duruyor bu parayı verip hizmet alamazsam sıkıntı çıkar o yüzden ben buradan uzaklaşıyorum.

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Panelin sharp oldugundan emin misiniz? Bunu destekleyen bir veri iceren link varsa atar misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Panelin sharp oldugundan emin misiniz? Bunu destekleyen bir veri iceren link varsa atar misiniz?

Önceki fırsat konusunda panelin Sharp olduğu belgeleriyle ortaya çıkarılmıştı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    O 8 ayda televizyon fiyatları özellikle baya arttı. Döviz kurları da arttı. Bana kalırsa mevcut koşullarda fiyat çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Sağ alt köşede görebilirsiniz sharp panel olduğunu

• Arkadaşlar cihazın uydu alıcısı fulhd, 4k izlemek için 4k uydu alıcı almak gerek, hdmı 2.0 var, 4k 60 fps ye kadar destek veriyor, usb üzerinden 4k içerik açılmıyor,

• Cem_16 kullanıcısına yanıt
    Bu durumda bu tv kesinlikle alinabilir...

50 hz ama bu fiyata cok iyi.

• Şimdi şöyle 49” olan modeli bende de bar o zaman forumda konusu vardı ve almıştık,

Çok şükür bir problemi Yok görüntüsünden de gayet memnunum hiremico hd uydu alıcısı taktım aldığım gün o şekilde kullanıyorum

Piyasaya baktığınız zaman fiyat performans olarak tatmin eder mi eder 4k sı nasıldır bilmem ama sanki 2000-2400 bandında olsa tadından yenmez gibi çünkü beynimde ihtiyacım var ocağa kadar bir tv almam lazım ,

Bakalım izleyip görelim bu dönemlerde biraz daha tv kampanyalarında hareketlenme olacak gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.