Bildirim
280X ve nVidia 3D
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"nvidia 3d" _____________________________ -
Dostum, modifiye edilmiş vs. bir şekilde birtakım çözümler olabilir diye düşündüm, o kadar cahil değilim.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: siberyeniceri
Dostum, modifiye edilmiş vs. bir şekilde birtakım çözümler olabilir diye düşündüm, o kadar cahil değilim.
nvidia 3d kullanamzsın nviidianın gpu ları için yapılmış bir yazılımı amd gpu da nasıl kullanacaksın nvidia grafik sürücüsünü amd kartta çalıştırmak gibi bişey olur bu yapsan yapsan başka bir 3d yazılımı kullanırsın_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bu yüzden ekran kartımı satıp muadil bir nVidia alacağım, yol göründü. :)
Belki de satmam, sonraki ekran kartını nVidia alırım birkaç yıl sonra, bakalım._____________________________ -
http://www.chip.com.tr/haber/amd-hd3d-hakkinda-bilmeniz-gerekenler_31782.html
Amd hd3d,nvidia gibi destek arayan başka monitörlerde çalışmayan(nvidia klasiği) kapalı bir yazılım değildir.
Yani amd 3d te pek monitör seçmiyor.
Hd3d yi deneyebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sanırım aradığım kan. Ve eğer gerçekten öyle ise çok dua ederim size hocam.
Araştıracağım._____________________________ -
quote:
Sanırım aradığım kan. Ve eğer gerçekten öyle ise çok dua ederim size hocam.
Araştıracağım.
Benim bildiğim sadece 24 hz verebiliyor. Yani film izlenebilir ancak. İyice araştır derim. 3D gelip geçti pek ilgilenen olmadı. Fazla bilgi yok_____________________________ -
Onu da araştırırım hocam, eğer öyle ise evlerden ırak... Peki bir şey soracağım, bendeki Sapphire R9 280X Vapor-X ile Asus Gtx 770 Direct Cu II OC 2GB arasında performans farkı var mıdır, hangisi iyidir? Bir yerde buldum bu ürünü, bendekini satarsam 600'e, fark ödemeden direkt Asus'u almak istiyorum ama siz ne dersiniz? Bir süredir bu konulardan uzak kaldığım için çok detaylı bilgiye sahip değilim, o yüzden size sormak istedim. _____________________________ -
quote:
Onu da araştırırım hocam, eğer öyle ise evlerden ırak... Peki bir şey soracağım, bendeki Sapphire R9 280X Vapor-X ile Asus Gtx 770 Direct Cu II OC 2GB arasında performans farkı var mıdır, hangisi iyidir? Bir yerde buldum bu ürünü, bendekini satarsam 600'e, fark ödemeden direkt Asus'u almak istiyorum ama siz ne dersiniz? Bir süredir bu konulardan uzak kaldığım için çok detaylı bilgiye sahip değilim, o yüzden size sormak istedim.
Hemen hemen aynı ayardalar. %5-10 fark eder oyunlara göre._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt