Şimdi Ara

280k dan Boun Ceng’e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gençler bakıyorumda herkes forumda boğaziçimi odtü mü itü mü bilkent mi arayışına girmiş. Forumun bu bölümü %70 böyledir. Ben de 280k dan boğaziçi bilgisayar kazanacağım. Bana inananlar sessizce favlasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hedefini yüksek tut hocam yurtdışındaki iyi ünilerden kabul gelmezse bounu düşün
  • Deepfingers2

• tyt netlerim 70 civarı geliyo, 11.sınıf derslerim fena değildi. hedef 200k benim, gelmeyebilir o sıralama. çok uçma.

• hayal
  • itü gmim istemiyo musun sen 200k ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kim olduğuna göre değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.9k ile hacettepe ceng
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    O troll hocam takma.
  • Oturup boun ceng'i hedefleyebilirsiniz tabii. Buna kimse mani olamaz.
    Ama max hedef boun, min hedef marmara-gtü-ytü vs. olması daha iyi olur bence.
    Boün'ne ulaşana kadar çalışın; gtü gelince eyw deyin gidin mesela.

Burayı da kafaya takmayın. Burası ağırlıklı olarak sene başında 100 net ile başlayıp 110 net ile bitiren insanlardan oluşuyor ve okuyan insan "yav bunlar nerde ben nerdeyim; benden bir halt olmaz" diyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 29 Eylül 2020; 17:40:34 >
  • MaviolanYedigün kullanıcısına yanıt
    70 net mi troll olacak hocam, 200k istiyorum. selçuk makine iö ya da ktü deniz ulaştırma hedef. 2 senelik elektrik bile isterim. ilk senemde gideyim yeter.

• Hocam 12de ben de 70'le başlamıştım 85k yaptım. Çok düşürme hedefini aşırı kötü bir başlangıç neti değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    nası 85k, aytyi mi bosladin sinavda kac yaptin

• Hayallerle yaşayanı gerçeklerle devamını anladın sen.Dostum şevkini kırmak istemem ama 280 bine girdiysen temelinde ciddi problemler vardır. (düşün ben eacıydım fene dokunmadan 219 bine girdim.5 6 fen çözsem 180-190 k çok rahat yapardım.)İlk 1000'e girenlerin çoğu 9 dan beri çalışan insanlar.(ha yaparsan gerçekten saygı duyarım). Bizim dershanede de vardı böyle tipler.Çoğu ayy tıp olmazsa dişe giderim diyorlardı.Dil konuşma terapisi,beslenme diyetetiği felan zor tutturdular sonra.Ben mesela sene başından beri 10 bin 30 bin arası diyordum 20 bin yaptım.Çünkü 10 k dan yukarı yapamayacağımı biliyordum.Tekrar dediğim gibi amacım senin şevkini kırmak değil sadece gerçekleri söylemek çünkü internette ve bu forumda çok fazla bilgi kirliliği var ve insanlar kendi kapasitesini bilmeden çok yüksekten uçuyorlar sonra da sonuçlar gelince hayal kırıklığına uğruyorlar.

• Ben üni kazandım zaten. Tyt ayt sohbet bölümüne bir gönderme yapmak istedim. Bakıyorum da herkes BOUN odtü bilkent itü sevdalsıı olmuş.!!!

• Geçen seneki sonucum hocam. Bu seneki sınav değerlendirmek için sağlıklı değil. 40.5 ayt yapmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayımOmen S kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun o zaman.Ama dediğinizde haklısınız ben de buna değinmeye çalıştım zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.