< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 5 Ağustos 2020; 15:2:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheers darlin -- 5 Ağustos 2020; 15:2:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha 3 4 yıl önce boğaziçi bilgisayar 1.2k,1k ile falan kapatıyordu.Bu yıl ilk 300 ile falan kapatır gibi.Cidden ilginç bir durum
|
Bilgisayar mühendisi olmak isteyen adama tıp, makine, matematik yaz diyorsun. Ne alaka anlamadım. Gerçekten yanlış yönlendirmenin bu kadarı da olmaz. Hadi hacettepe'yi küçümsüyorsun ve yazma diyorsun, en kötü tobb yazar arkadaş yine bilgisayar mühendisi olur. Bu sıralama ve puan egosundan bir kurtulamadı şu millet. Hala puanın yazık olacak kafasıyla milletin gelecek tercihleriyle oynuyorlar.
Konuyu açan arkadaşın tereddütleri varsa konuşabiliriz bu arada, pm atabilir (hacettepe cs'de 2. sınıfa geçtim) . Eğer ingilizce cs okumak istiyosa gayet Hacettepe yazabilir. |
alakası yok, 2016 dan beri mesleğe ilgim olduğundan istiyorum. adamın sınav sonuçları açıklanana kadar cengden haberi yok yav cengde iyi para var, yurt dışına kapağı atarız yauv diye yazıyor yükseltiyor. zaten ilgisi olanlar yazsa sıralamalar ee gibi sabit olur.
|
1900. olan kişinin tercih etmemesi gerekir. Üniden beklediklerine göre değişir. Ben tavsiye etmiyorum, sen küçümseme diyorsun, olabilir. Kötü demedim fakat boğaziçi,koç,bilkent,odtü, sabancı,itüden kötü olduğu için tavsiye etmiyorum. Bu arkadaşımız bounda belki makineyi bile kazanır. Koçta matematk, odtüde ee, itüde her şey neredeyse. Bunlar açıkken Hacettepeye mühendislik için gitmek kerizlik olacaktır. Yoksa aşağılama yok yani. İllaki ceng istiyorsa önerimi de yaptım , okumaya niyeti olan birisi matematk+ceng i Koçta 4-4.5 senede çok rahat bitirir.
|
2016 da mı mesaj atmışım forumda lysde derece yapan birine, 3k civarı gelse istediğim yere girebiliyorum tavsiye verir misiniz tarzı, şimdi 1.9k ya lanet okuyorum şaka gibi, ülkedeki her şey mi boktan olur ya, böyle coğrafya olmaz olsun.
|
ne alaka sizler yazıyorsunuz sizler yükseltiyorsunuz
aynı şey inşaat mimarlık makine ve endüstride de oldu kontenjan belli ne kadar isthdam edileceği belli sizler göre göre tercih yapıyorsunuz benim zamanımda odtü bile 5-6k ile kapatıyordu |
2,8k ile ne yazacağımı ben de bilemiyorum. özyeğin'in yükselişine bakıyorum, durum çok üzücü gelmeyecek. galatasaray/bahçeşehir/yeditepe üçlüsünü beğenmiyorum. bilkent %50 veya en kötü ihtimal hacettepe olacak gibi.
anlayamıyorum bazen bu kadar insanın ceng'e olan ilgisi bir anda mı ortaya çıktı? 4-5 sene önce yüzüne bakılmayan bölümdü. ![]() |
Yazma puana yazık ! ahahaha
lan yazmazsa adama yazık olacak salak salak yerler öneriyorsunuz. Adam Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum diyor Matematik öneriyorsunuz. Hem de mühendisliğini bile değil, bilim dalını. |
Hatta bak sana en iyisini söylüyorum. Ceng istiyorsan illaki ve para vermeyeceksen %100 mantıklı olan Koç Matematik yaz. Hiçbir kaybın hazırlık okuyacaksan seneye de yatayla geçersin sarmazsa. Koç matematik yaz gel ceng çap yap. Hepsi çap yapıyor matematikteki 10 kişi. Kimisi makine ile kimisi ee kimisi ceng. 10/10 bölüm. %100 kefilim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artixvonkrieger -- 5 Ağustos 2020; 15:9:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerchill -- 5 Ağustos 2020; 14:10:12 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoiS_AttaCK -- 5 Ağustos 2020; 15:16:38 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 5 Ağustos 2020; 15:22:18 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 5 Ağustos 2020; 15:26:8 > |