|
280 beygirlik GR Yaris Türkiye'ye geliyor: Ön sipariş süreci başladı
-
-
İnsan iç resmini koymazmı bu nasıl haber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Küçücük araç kim alır ki bunu !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şununla bmw tokatlama fikri çık aklımdan.
-
Şimdi bu araç Türkiye'ye gelince de 3-4 milyona Yaris mi olur diyecekler :)
_____________________________ -
6 ileri manuel şanzımana sahip bir otomobili, bu otomobil çağında görmek cidden güzel. Sürekli olarak otomatik araç görmek sıkıyor insanı otomobillerin gerçek ruhuna aykırı geliyor bana bu konuda Toyota'nın hala daha manuel üretmeye devam etmesi beni heyecanlandırıyor açıkçası. FWD olması gayet normal. Motor hacmi, tork ve hp gayet iyi bir seviyede ama keşke arabanın içinin fotoğrafları ve teknik detaylar paylaşılsaymış.
-
Tam zamanlı 4wd araç. Pist paketinde mekanik torsen ön arka sınırlı kaydırmalı diferansiyelllerle geliyor.
GR yaris'e özel sportif bir otomatik şanzımanlı versiyonu da var makyajlı nesilde.
1.6 turbo motor mu yazıyor orada ben mi yanlış görüyorum?
Toyota atmosferik motordan nasıl vazgeçmiş.
16cc yüzünden bugün gelse satış fiyatı 4.5 milyon olacak, sonbaharda 5 milyonu görür.
ÖTV sisteminin güncellenmesi lazım artık sıktı.
3 litre ve altı hacimlerin ÖTV oranı kademeli olarak %100'ün altına çekilmelidir.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
GR Yaris'in iç resmini kim ister ki, bu nasıl yorum
_____________________________ Hatalı sollama yap, sonra KADER..
Afrika'da ortalama yaşam 50-55 yıl, Batı Avrupa'da ve
İskandinavya'da 80-85 , bu da mı KADER ! -
Yahu bunun yine arkada koltukları var dört kişi sığarsın yani, İtalyanlar Ferrari diye bir marka çıkarmışlar sadece iki koltuk var.
Bak küçük büyük demiyorum, sadece iki koltuk var. Puhahahahhaaa :) Harbiden kim alır ki, resmen adam öpüyorlar :)
Geçen bi araba vardı komşu yeni almış Jogger vallahi süper 7 tane koltuk var, hep pikniğe gitmelik
Alacan komşuları ver elini o piknik bu piknik, plastik topu kim getirecek diye sorarım hep
_____________________________ Hatalı sollama yap, sonra KADER..
Afrika'da ortalama yaşam 50-55 yıl, Batı Avrupa'da ve
İskandinavya'da 80-85 , bu da mı KADER ! -
Diğer araçlarını da getirseye. Ülkemizde çok kısıtlı modeller var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bende var ve değişik bir zevk. Otomobil ve adrenalin tutkunu her insanın tadmasi gereken bir zevk bir kerede olsa binip sürmesi gereken otomobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
4 5 m a yaris mi satacaklar şimdi. Pıhaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benim hatam, detay bilgi araştırırken FWD diyerek karıştırmışım, yanlış bilgimi düzelttiğiniz için teşekkür ederim. Mekanik Torsen hissiyat için gerekli ama günlük kullanıcı için nasıl bir hissiyat ve geri bildirim olacak merak ediyorum.
Ayriyeten şanzımanın manuel olması konusundaki yorumum da olumlu bir özellik olarak bahsettim ve otomatik şanzımanlı versiyonunda olduğunu biliyordum, zaten Otomatik şanzıman günümüzün olması zorunlu gerçekliklerinden birisi ama opsiyonel olarak bile olsa manuel şanzımanın varlığı mutlu ediyor.
küççük arabaya 10melyon fiyat yazarlar artık...
-
Hani olmaz ama Türkiye'ye özel kağıt üzerinde bile olsa 1599cc yapsalar... Neden olmasın ki.
_____________________________ DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ
2006 Renault Megane II Sedan Expression dCi 100 (mazide kaldı) // 2013 Opel Insignia Sedan Cosmo 1.6 SIDI
-
Yorumlar çok güldürdü. Kimisi ironi yapmış ama ciddi yazanlar da var.
Bu araç çok özel bir araç, zengin oyuncağı ve kolleksiyonluk. Her gün trafikte görebileceğiniz bir araç değil.
Zamanında Clio V6 RS vardı. Onun gibi.
Fiyatına gelirsek 5-6 milyon arası olacaktır. Golf R 6,5milyon, ki bu alet ondan daha özel bir araba, yani fiyat 5 milyon civarı olursa mantıklı. Fazlası olursa da mantıksız değil, sonuçta Toyota’nın bu arabadan binlerce satayım gayesi yok.
Keşke benim olsa 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Now I can only laugh
as i read our epitaph
we end our lives as moles
in the dark of dawn patrol... -
1612cc motor olması büyük şanssızlık(sanki altında olsa alabilcez).
40bin euro olsa giriş fiyatı %150 ötv çıkıyor galiba, 100bin euro eder işte 5.5 milyon gibi birşey olur.
hayallerde yaşamaya devam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freakk -- 9 Mayıs 2026; 16:28:39 >_____________________________ -
elektrikli otomobiller artık çok rahat 300-500 hp güçlere sahipken, bu yaris'i getirmek için biraz geç kalmadınız mı?
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yahu bunun yine arkada koltukları var dört kişi sığarsın yani, İtalyanlar Ferrari diye bir marka çıkarmışlar sadece iki koltuk var. Bak küçük büyük demiyorum, sadece iki koltuk var. Puhahahahhaaa :) Harbiden kim alır ki, resmen adam öpüyorlar :) Geçen bi araba vardı komşu yeni almış Jogger vallahi süper 7 tane koltuk var, hep pikniğe gitmelik Alacan komşuları ver elini o piknik bu piknik, plastik topu kim getirecek diye sorarım hep |
|
6 ileri manuel şanzımana sahip bir otomobili, bu otomobil çağında görmek cidden güzel. Sürekli olarak otomatik araç görmek sıkıyor insanı otomobillerin gerçek ruhuna aykırı geliyor bana bu konuda Toyota'nın hala daha manuel üretmeye devam etmesi beni heyecanlandırıyor açıkçası. FWD olması gayet normal. Motor hacmi, tork ve hp gayet iyi bir seviyede ama keşke arabanın içinin fotoğrafları ve teknik detaylar paylaşılsaymış.
|
|
Şununla bmw tokatlama fikri çık aklımdan.
|
Benzer içerikler
- whatsapp bilinmeyen numaraları engelleme
- instagram süreli mesaj kapatma
- instagram video hızlandırma
- whatsappta kendine mesaj atma
- instagram akış yenilenemedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt