Şimdi Ara

280 beygirlik GR Yaris Türkiye'ye geliyor: Ön sipariş süreci başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kendim mermi gibi giden bir elektrikli otomobil kullanan, ve çok çok daha güçlüsün kullanmış olan, buna rağmen yol için yapılmış bu ralli otomobilinden kat ve kat fazla keyif alabileceğimin farkında olan bir insan olarak sen şu anda muazzam bir boş yapmadın mı?

Alakan yoksa bu tip sürücü otomobilleri ile Tesla konularında falan devam et. Senlik bir konu değil bu.

ha moueson gibi konu trollüyorsan itirazım yok, ekmek yiyorsunuz sonuçta, işinize mani olmayalım.

😂😂 boş mu? Geçti Bor'un pazarı..

p.s. ben elektrikli otomobilleri hiç sevmem. beni başkasıyla karıştırdın sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 11 Mayıs 2026; 10:15:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    in the dark of dawn patrol...
  • ozan_26 kullanıcısına yanıt

3-4 milyon yine iyi %170 ötv ile gircek muhtemelen.

Şayet kaldırılmayacak ise, adı üzerinde "ÖZEL TÜKETİM" mallarına getirilmelidir. Araç özel bir tüketim değildir, bir ihtiyaçtır. Pırlanta almak özel tüketimdir, zira pırlanta bir ihtiyaç değildir.

Bilin bakalım hangisinde ÖTV var, hangisinde yok.

• MehmetŞen WO0NS M kullanıcısına yanıt

• Freakk F kullanıcısına yanıt
    sanki altında olsa alabilcez
    i20N satın alanlar olmadı mı kanka?
    1,8 litre ile yüksek MTV ve yüksek matrah vergi oranı ile sadece bu işe gönül verenler, motorspor tutkunları ve cebi daha dolgun olanlar alabilir
    i20N 4 kapılıve daha avantajlı idi
    Yaris 2 kapılı. Ne yazıkki ülkemizde tutulan karoseri değil...

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt

O tren kaçtı, çünkü disiplin ve sabit bir yönetim yok. ÖTV kalktığı an araç satışları patlar, özellikle kara parası olanlar, galeriler araç stoklar sonra 2 katına satar ve trafik tamamen biter.

ÖTV elbette kalkmalı ancak önceliğimiz değil.

Öncelik sabit kararlar verip arkasında duran, adalet ve eğitim sistemini komple objektif uygulayan, ülke içinde ki yaklaşık 500.000 CIA-MI6-BND-Mossad muhbirlerini sınır dışı etmek, her bölgeye toplamda 12-14 adet CESOT tarzı cezaevi sistemi, tarikat ve cemaatlerin bir gecede f16'lar ile yok edilmesi vs...

Başlangıç için bunlar lazım.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Ne alaka o zaman 300-500hp elektrikli araçlar çıktı da geç mi kalmış Toyota vs? Konuyla ilgisi nedir yani anlamadım.

Hayır bir kere Toyota ne bok yemeye getirsin bu aracı ülkeye zaten onu da anlamadım geç mi kalmışmış. Yok satan, koleksiyonluk bir model bu, 2020'de iptal edilen el yapımı ralli otomobili karoser-şasisi üzerine yapılıyor, LF-A'nın üretildiği fabrikada.

Dünyanın bir ucundan bir dünya gümrük vergisi ile gelecek, üstüne 15cc için %170 Ötv yiyecek üstüne Kdv yiyecek, adamların önüne duvar üstüne duvar ör, niye gelsin buraya? Alım gücünden vergi sistemine her anlamda üst klasmanda bir sürü ülke var, ne diye buraya kota ayıracak. Sat 1.5 dream yerli corolla'yı geç, ne diye uğraşsın ki?

Bakıyorum ben mi yanlış anladım acaba diye, açarsan anlarım yani 300-500hp elektrikli ile ne anlatmak istediğini.

• venomboy_85 kullanıcısına yanıt

benim bütçeme göre i20N alınabilir bir arabaydı ama 5 milyon üstü çok fazla, her ne kadar gr yaris i20N ile aynı kategoride olmasada o rakamlara çıkınca başka seçenekler var.

3-3.5 arası olsa i20N kadar satma ihtimali var ama 5-6 milyon olunca dediğin gibi cebi kabarık ufak bir azınlık alabilecek.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.