Şimdi Ara

28' lcd monitör için Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar! Evdeki bilgisayarımı Divx veya DVD izlemek için kullanıyorum. Sistemim eski olduğu için (celeron 900,256mb ram,128mb Geforge4 agp ekran kartı, 15" crt ekran) 1080p HD filmleri izleyemiyorum ama Xvid codec'li ripleri 15” lik monitörümden sorunsuz izleyebliyorum. Birkaç gün önce 28" Viewsonic Lcd monitör aldım ve vga girişinden bilgisayarıma bağladım. Test için Heroes 2x11’i açtım. Hızlı sahnelerde mesela kamera binanın çatısından hızla birinci kata inip syler’ı gösterirken milisaniyelik takılmalar oluyor. Normal sahnelerde bile belki alışmadığım için monitörden tam performans alamadığımı hissediyorum. Şu an 1920x1200 de çözünürlüğüm. İnternette gezerken yazılar falan çok iyi yalnız filmler oynarken 15" lik monitörümden aldığım zevki alamadım yeni monitörümden. Yeni bir sistem alıcam. En çokta Ekran kartı düşündürüyor beni. HD yayınlarını maximum performansla izleyebilmem için ekran kartında nelere dikkat etmeliyim? Monitörümde DVI girişi yok HDMI girişi ve D-Sub girişi var. DVI destekli ekran kartı alırsam Dvi to HDMI görüntü kaybına sebep olurmu? 128 mi 256 bit mi almam gerekir? oyun oynamadığım için çokta gelişmiş bir şey olmasına gerek yok. Filmlerde maximum performans alabileceğim tercihen HDMI çıkışı olan güzel bir ekran kartı önerebilirmisiniz? Yardımlarınız için teşekürler…

• Başka birilerinede sorman kaydıyla şunları söyleyebilirim (tam bilmediğim için). Monitörün çok büyük çözünürlükte ve güzel görüntü alman için 1080p videolar izlemen lazım. İnternetteki 1080p lerin büyük bir kısmı .MKV formatında. Ve bu format yasal değil diye biliyorum. Bu yüzden ekran kartları doğal destek sağlayamıyor. Bu sefer iş işlemciye kalıyor. Onun için işlemciye de öne vermelisin diye düşünüyorum. Tabi konuya daha hakim birilerinin cevaplarını da dinle:) yanlışım olabilir!

Orjinalden alıntı: viper17

http://forum.donanimhaber.com/m_23524849/tm.htm

Arkadaşın sistem AGP siz 9600 GT önermişsiniz
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)

• bi zahmet pci exp. alsın o da dev gibi monitör almış

Don't stop till you get enough...
  • RAMİ ÇOK OLAN BİŞEY TAVSİYE EDERİM:d

İfrat tefritsiz olmaz.
  • 3870 x2 yada 9800 x 2 anca keser
    9 ay önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thathurts

quote:

Orjinalden alıntı: viper17

http://forum.donanimhaber.com/m_23524849/tm.htm

Arkadaşın sistem AGP siz 9600 GT önermişsiniz

2 gb agp kart varda ben mi bilmiyorum
    O sisteme neden o kadar büyük monitör aldınız ki
    Salona 42'' plazma, bi de dvd player ve ev sinema sistemi tamamdır işte ne uğraşıyorsunuz pc ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.