Şimdi Ara

28.500 tl ye araba önerileriniz neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimdeki aracı (ford c-max 2004 1.6 trend lpg 106bin km) 28500 e satcam müşterisi hazır onun yerine sedan manuel vites yakıt lpgli yada dizel araç bakıyorum bir türlü temiz ve iyi bir araba bulamadım o yüzdende veremedim aracı bekliyor adam. bi umut diye internetteki ilanlara bakıyorum fahiş fiyat galeriye hiç bulaşmam temiz arabası olan satmıyor satsa bile çok fazla istiyor böle düşeşe getiremedim bir türlü. o paraya 2006 2007 focus 2 / toyota corolla baktım focuslar hep 30-32 lira civarı(trend) toyotalar el yakıyor zaten ne olacak böle golf 5 baktım tavziye etmediler çok yakıyor vs. diye bu işin sonu ne olcak ne zaman araba alabilcez uygun fiyata bi 4-5 ay arabasız gezcez yine belli oldu gibime geliyor ama hayırlısı. aslında arabamdan memnunum ama arabamı satmamdaki neden biraz fazla yakması ve 10 yaşını dolduracak bu sene elden şimdiden çıkarma vaktinin geldiğini düşünüyorum. TOYOTA COROLLA nın 1.4 benzinli olanları nasıldır sizce performansı çok üzermi beni büyük şehirde yaşıyorum ve 1.6 lara lüx tüketim vergisimi bişi gelcekmiş bu konunun aslı nedir ?

not : 28.500 ün üstüne tek kuruş ekleyemem şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esmer33 -- 18 Ekim 2014; 0:27:17 >

• Temiz az yakan bir araç arıyosan clio 3.
    Yaşlı ama c sınıfı istiyorsan megane 2 bu fiyata pek fazla seçenek yok megane 2 iyi arabadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEMBELE1234 kullanıcısına yanıt
    megane 2 lere pek sıcak bakmıyorum ön iki çamurluk plastik denge kolları plastik güvenlik zayıf
  • 2004-2007 arası toyota corolla olabilir.

• zaten özellikle toyota corolla üstünde durdum ama bu fiyata temizi yok birde 2006-2007 bakıyorum 10 yaşından büyük olmamak şartıyla
  • Bu fiyata bu piyasada anca Citroen c4 yada linea alınır kardeş.ama tavsiye etmem ikiside Nazlı araba.en mantıklısı acil değilse piyasanın düşmesini yada düşeş bir araba denk gelmesini beklemek.

• era team 2010 ve üzeri abs 1.5 crdi ustam bende bu fiyatlarra bunu alıcam bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myz1453 -- 18 Ekim 2014; 0:38:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Esmer33 E kullanıcısına yanıt
    1.5 dci 85 clio bakın
  • Arabanızda arıza yoksa macera yaşamayın bence. Alacağınız arabanın masraf çıkaracağını hesaba da katın (bakım, lastik)
  • Avensis bak hocam ama düşük km bulmak zor.

• dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    bende avensislere bakmayı düşünüyorum neyse saolun yinede 150 bin km nin altında bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esmer33

bende avensislere bakmayı düşünüyorum neyse saolun yinede 150 bin km nin altında bi türlü bulamadım

D sinifi olduğu için uzun yola çok gider ondandolayim km ffazla olur. Kmye fazla takilmamak lazim düşük kmliler çok pahali.

• RaceKıng26 R kullanıcısına yanıt
    üstadım clio symbol megane accent falan kesinlikle düşünmüyorum ford toyota üzerinde duruyorum daha çok.
  • Esmer33 E kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-askerden-orjinal-degisensiz-masrafsiz-toyota-corolla-182176413/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-99-bin-km-de-sahibinden-avensis-180990012/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-temiz-aile-arabasi-111.333-km-brc-marka-lpg-179443614/detay http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2004-model-ford-mondeo-temiz-182826212/detay clio dCi 85 i ekonomi odaklı ve şehir içi esnek motora sahip olduğu için tavsiye etmiştim ama bu araçlar parasının hakkını verir inceleyin araçlarla herhangi bi ilgim yok galerici felan deilim bazı arkadaşlar diyor sonra galericimisiniz diye

• civic vtec 2
  • Abi ne renosu ya :) abim 27ye 2007 golf mid+ aldi bence bulunur o fiyatlara

• road35 R kullanıcısına yanıt
    temizse eğer düşüşe getirmiştir abin o fiyata piyasada kolay kolay bulunmaz birde nasip kısmet işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.