Şimdi Ara

279 YTL'ye ARAÇ GÖRÜNTÜ SİSTEMİ çift LCD'li DVD/VCD/MP3 player'lı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende cok özendim ve okul cıkısı acıbadem carrefour a gidip aldım hatta benimle beraber gelen arkadasım da aldı
    bizden sonrada benim gordugüm bi tane teşhir urunu kaldı yani almak isteyen varsa acele etsin ben bu zımbırtyı mp3 ve klip için aldım ama kesinllikle bekledigimden cok daha kalıteli goruntusu, sesi ise en sona geldginde inceden sapıtıyo cızırdama yapıo biraz kıstıgınızda sorun ortadan kalkıyor ancak sesi araba hoparlörlerine verebilmeniz için ses cıkısı var kaset calar adaptoru ile sesi rahatca verebilirsiniz, sık ve kullanıslı bi cantanın içinden cıkıor hersey ayrıca bana soylendigi kadarıyla 3 yıl garantisi varmıs ve vestel ilgileniyormus, plastik kalıtesi falan cok ii degil ama ürünün fiyat/ performans oranı oldukca tatmınkar içinden iki adet kulaklık dahi cıkıyor. bu kadar reklam yeter isteyenler acıbadem carrefourda sonuncusu için kapısabilirler...

saygılar...

• anlaşıldı yarın ilk iş ankara carrefour'a bi uğramak artık, şart oldu...
  • Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Çok güldüm... ASlan sütü eheuehue hehe alemsin vallahi abi ya....

Helal süt diyelim...

inşallah o günleri ama iyi düşünmek lazım daki iyi düşünmeyi ne için söyledin?

Evlenirken mi, çocukları yaparken mi iyi düşünmek lazım?

önce evlenmeyi
    sonrada çocuk yapmayı

• quote:

Orjinalden alıntı: _alabora_

evet bende cok özendim ve okul cıkısı acıbadem carrefour a gidip aldım hatta benimle beraber gelen arkadasım da aldı
    bizden sonrada benim gordugüm bi tane teşhir urunu kaldı yani almak isteyen varsa acele etsin ben bu zımbırtyı mp3 ve klip için aldım ama kesinllikle bekledigimden cok daha kalıteli goruntusu, sesi ise en sona geldginde inceden sapıtıyo cızırdama yapıo biraz kıstıgınızda sorun ortadan kalkıyor ancak sesi araba hoparlörlerine verebilmeniz için ses cıkısı var kaset calar adaptoru ile sesi rahatca verebilirsiniz, sık ve kullanıslı bi cantanın içinden cıkıor hersey ayrıca bana soylendigi kadarıyla 3 yıl garantisi varmıs ve vestel ilgileniyormus, plastik kalıtesi falan cok ii degil ama ürünün fiyat/ performans oranı oldukca tatmınkar içinden iki adet kulaklık dahi cıkıyor. bu kadar reklam yeter isteyenler acıbadem carrefourda sonuncusu için kapısabilirler...

saygılar...

ha şöyle sağol yaf ayrıntılı bilgi için

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

evet bende cok özendim ve okul cıkısı acıbadem carrefour a gidip aldım hatta benimle beraber gelen arkadasım da aldı

saygılar...

ha şöyle sağol yaf ayrıntılı bilgi için

rica ederim,

bu arada bazı arkadaslar 5 inc i biraz kucuk bulmuslar 7 daha ii diyorlar, tabi ki 7 inc daha ii olur du ama 7 inclikler tek ekran bunda ise cift yani kisi bası bi monitor düsüyor nerdeyse yani lcd ekranlarda olan yok 37 derece den bakkim daha ii gorurum yok suranın tanjantı daha net olur gibi derdiniz yok kendinize ait bi monitorunuz var, 5 inc de oldukca yeterli bunu için.

saygılar...

• quote:

saygılar...

teşhir ürünü bozuk demişlerdi bana ama bilemiyom

• yaw sadece DVD mi izlenebiliyor.TV falanda izlenebilirmi acaba modifiye ederek:)

Divx falan izlense guzel olurdu. Gerçi Nerodan divx'leri DVD'ye donusturup yadırı izlenebilir ama sadece TR dublajlı filmler falan izlenir heralde; Çünkü 5" ekranda altyazılar okunmaz heralde. En güzeli klip falan izlemek olur heralde, ama tv izlenemezse pek kullanışlı olmaz gibi geliyor bana. Yinede bu fiyata kaçırılmaması gereken bir ürünmüş. Ankaradaki Carefourda yoktu malesef.

Çocuklu ailelerde arkada oturan cocuklar uzun yolda çizgi film falan izler rahat durur. Encok bu işe yarar heralde
  • HERHALDE
  • optik çıkışta var ama arabada nasıl kullanacağız ki...
  • arkadaslar 5 inç i küçük bulan arkadaslar var demissiniz ama bunlar baya küçüktü ve sizin göndermis olduğunuz resimdekilere hiç benzemiyordu büyüklük açısından yanlış mı baktım diye şüpheye düstüm yeniden bakıcam ama bana küçük gibi geldi...
  • veee sürpriiizzzz... ankara carrefour'da da vardı. bugün akşam üzeri gittim ve biri kendime biri de arkadaşıma 2 adet aldım. yalnız fiyatı 279 değil 299/12 taksitle...

almak isteyenler : gidince elektronik bölümünde sağda oto-teyp bölümü var. orda reyonda bir tane teşhir göreceksiniz. görevlilere sorunca muhtemelen sadece onun kaldığını söyleyip size onu vermek isteyebilirler. ısrarcı olur depoya baktırırsanız ordan çıkaracaklardır muhtemelen. eğer kalmışsa... ben öyle yaptım... ürün fena değil. hiç olmasa arabaya mp3 player almak istiyordum. zaten aynı paraya gelecekti. o paraya hem mp3 player hem de dvd player sahibi oldum. dolayısıyla ekranın küçük olmasını, görüntü kalitesini vs. hiç de dert etmiyorum. eni konu 300 milyon üstelik taksitle. daha ne olsun ki... buna bi de tv tuner alınırsa tv bile izlenir. hafta sonu açık alan pikniklerinde, safari tarzı gezilerde, her yerde kullanılır. inşallah sorun çıkarmaz...

• alan arkadaşlar güle güle kullansın

izmir karfurda yok çok üzüldüm böyle birşey kaçırdığım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

alan arkadaşlar güle güle kullansın

izmir karfurda yok çok üzüldüm böyle birşey kaçırdığım için

teşekkür ederiz de, izmir carrefour'da olmadığı konusu kesin mi? yani sadece reyonlara bakarak buna karar vermeyin bi görevlilere sorun bence. yoksa bile talep edilmesi durumunda belki istanbul'dan getirtebilirler. mağaza müdüryle filan bi görüşün derim ben... eğer almaya kararlıysanız tabii...

• vcd performansı nası beyler ??
    malum her yerde dvd bulamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: crepassio

vcd performansı nası beyler ??

fırat bizim burdaki carrefourda varmıdır ki acaba almak lazım aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

quote:

fırat bizim burdaki carrefourda varmıdır ki acaba almak lazım aslında

yarın annemle gitçem ben bi hava muhalefeti olmazsa
    bakarım warsa sana da haber weririm ben
  • quote:

vcd performansı falan gayet iyi yanlız alt yazıları okumak benim için sorun olmasada herkes rahat okuyamaz, bu arada 1 dvd ye 1100 sarkı cekip arabada dinlimek feci keyifli bisey kumandası neyim de mevcut sorunusuzca kullanıllıyor dvd ye yada cd ye cekmeden once sarkıları gruplamazı tavsiye ederim sarkı isimlerini monitore bakarak secmeniz mumkün ama gruplama yaparak monitorsuz kullanabilirsiniz ( tabi hafızanıza bi parca guvenmeniz gerekicek ), turkce dublajlı filmler için daha ideal sanırım benim olayım klip, konser kayıtları muzik zaten

bu arada forumlarda dvd formatında ki filmleri uygun fiyata, 5-10 tane almaınz karsılıgında cogaltıp adresinize kargo ile gonderen insanlar mevcut yavas yavas kendinize yada cocuklarınıza küçük bi arsiv olusturabilirsiniz ama bu işin illegal oldugunuda unutmamak gerek tabi sigaraya, benzine ilaca bile bi ton vergi vermek legalken dvd leri ucuza mal etmeye calısmak ne kadar suc olur bilemiyorum...

saygılar...

• Hayırlı olsun kardeşim. Feci dikkat dağıtıyor. Gözünü yoldan ayırma. Bide bu alet araba çalışmadan kaç saatte aküyü boşaltır??
  • quote:

nihayet elime geçti ve arabaya taktım

vcd ve mp3 performansı çok iyi
    bisürü tümsekten geçmeme rağmen hiç atlama yapmadı
    tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.