Şimdi Ara

279 YTL'ye ARAÇ GÖRÜNTÜ SİSTEMİ çift LCD'li DVD/VCD/MP3 player'lı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ses ekranın yanındaki hoparlörlerden.araç hoparlörleri için ufak bi tesisat işi çıkacak.sökebilirsin ama ben sökmeyecem bi şekilde gizleyecem uğraşılmaz hergün.
    kendi çantası var herşeyi içine koyabiliyon.ama dediğim gibi aklıma takılan resimdekiler 7" gibi görünüyo tam ekran çünkü.
    modeli fcx260 ama hiçbiyerde bilgi bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ses ekranın yanındaki hoparlörlerden.araç hoparlörleri için ufak bi tesisat işi çıkacak.sökebilirsin ama ben sökmeyecem bi şekilde gizleyecem uğraşılmaz hergün.
    kendi çantası var herşeyi içine koyabiliyon.ama dediğim gibi aklıma takılan resimdekiler 7" gibi görünüyo tam ekran çünkü.
    modeli fcx260 ama hiçbiyerde bilgi bulamadım

teşekkürler
  • varsa alalım ya bundan
  • Öncelikle benim araba polo!

Geçen gece birini Torpido gözünün oraya birini de sağ koltuk başlığına taktım. E-5 te giderken arabalar benim yanımdan gitmeye başladı basıyorum 120 130 adam hala benim yanımda filmi anlamaya çalışıyor manyak herif.

Benzinciye girdim. Pompacı içeriye bakıyor...

Abi millet 1 tane koyuyor sen 2 tane yapmışsın kaç para falan dedi, anlattım. Yalanı pek sevmem

Benim torpido kontak anahtarı ile kitlenebiliyor. 2 ekran ve dvd player'ı torpidoya sıgdırıp akşam kitliyorum. Çalıştıracağım zaman 2 dk mı alıyor. ÖN koltuk başlığına ekranı getiriyorum. Kabloyu vitesin oradan beri alttan geçiriyorum, Player zaten torpido gözünde kalıyor. Önüne de Açılmış olan torpido kapağı ile torpido gözü arasına otturtturuyorum. Çok azıcık sıkışıyor. Bu akşam yada yarın akşam foto koyarım.

Gece dışardan süper duruyor.

ekranlar 5" ancak yanları çerçeveli 6" gibi duruyor.

Model ekte. İnternette bulanın alnını öpücem.

Bu arada Carrefour Elektronik Müdürüne niye bu ürünü bu kadar ucuza satıyorsunuz dediğimde. Stok eritmek için kaç yıldan beri satamıyoruz elimizde kalmasındansa bu fiyata veriyoruz. Garantisinde herhangi bir problem yok. İsterseniz 15 gün içerisinde geri getirin. Tabi ürüne ve kutusuna hasar vermeden dedi

• yaw yüreğime indirdin yukardaki resimdeki başka model.senin araba sandım onu.
    neyse demekki aynı aleti almışız o zaman sorun yok.bende hafta sonu bi montaj planı yapayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMID

İnanılmaz gibi gelsede acıbadem carrefour'da 879 YTL ola Firstline Çift lcd ekranlı vcd dvd mp3 mpeg player'ı satmadığı için fiyatını düşürmüşler ilk önce 400 küsüre şimdide 279 olmuş.

Ben gittim aldım ürün hakikaten muhteşem. iki tane 5" ekran var dvd sorunsuz vcd sorunsuz. ayrıca jpeg falanda okuyor.

Arabanın arka kafalarına kemer vasıtası ile takıyorsun. Yanında çanta'da var arabada kalmıyor akşam giderken götürüyorsun. Dvd player güzel yolda giderken sorun yaşamadım. Ev için 220-9v dönüştürücüsü var evde de izle ama 17" dururken 5" olmuyor.

Divx veya Xvid ve tv malesef yok. Bu fiyata onlarda olsaydı çüşünüz diyecektim. Ekte netten bulduğum resimler var.

5" bir tv ye 200 milyon dediklerine göre

200+200+200 player desen en az 600 etmesi lazım. 15 Gün içerisinde geri verebiliyorsunuz. Ben geri vermeyi düşünmüyorum bile!

Benim araba içindeki resimler yakında...

Ürün gece kullanmak için... Kabloları adamı deli ediyor. Lcd ler gündüzün de güzel ona lafım yok

sayende çift monitörlü dvd playerimiz oldu

teşekkürler

• bende istiyorummmmmmmmmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: elRunks

hade güle güle kullanın bab lar ama kıskandım doğrusu

@elRunks

İmazanız hatalı haberiniz olsun . Resim boyutu kuralların dışında .
  • quote:

Orjinalden alıntı: guide

bende istiyorummmmmmmmmmmm

yokmu buralarda tanıdığın.aldır göndersin sana.yada istersen ben sana alabilirim yarın.gideriz kadıköye elimize yapışmaz ama mazot paramıalırım.

istersen pmden ulaş.
  • bu monitöre kamerada bağlanması lazım
    ufak bi kamera ile aracın arkasınıda seyredebilirsiniz
    diye düşünüyorum
  • lokosit
    JackDaniels bir yerde buluşup sistemlerimizi kapıştırırız

alamayanlar çatlasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: IMID

lokosit
    JackDaniels bir yerde buluşup sistemlerimizi kapıştırırız

alamayanlar çatlasın

önce bi montaj planı yapayım.pazara anca yaparım o işi

• Ya ben soruma cevap alamadım , siz bunu ne yapacaksınız? Araba kullanırken seyredemeyeceğinize göre millete hava atmak içinmi alıosunuz

Yada çok iyi niyetli bir adamsınız, arabaya binene sevabına DVD izleteceksiniz helal ossun

Ha bende 4 tane göz var 2 siyle araba kullancam,ikisiyle film izleyecem diosanız ona da helal olsun

Yan ben bunu alayım ama almam için sebep olmalı...

Boşa para, isterse 10ytl olsun işe yaramadıktan sonra

• bayrampaşa carforda varmıdır acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

bayrampaşa carforda varmıdır acaba ?

carrefourun sitesinden telefonunu alın arayıp sorun elinizde varmı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

bayrampaşa carforda varmıdır acaba ?

carrefourun sitesinden telefonunu alın arayıp sorun elinizde varmı diye

yaşa iyi dedin eyw saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Ya ben soruma cevap alamadım , siz bunu ne yapacaksınız? Araba kullanırken seyredemeyeceğinize göre millete hava atmak içinmi alıosunuz

Yada çok iyi niyetli bir adamsınız, arabaya binene sevabına DVD izleteceksiniz helal ossun

Ha bende 4 tane göz var 2 siyle araba kullancam,ikisiyle film izleyecem diosanız ona da helal olsun

antiochos kardeş sen önce bir evlen
    bakalım çocuklar arabada doğru duruyorlarmı
    hele uzun yolda vıyak vıyak bağırıyorlar yada annelerinin kucağında durmuyorlar:(
    bunun dışında mp3 dinleyebilirsin yada kamera bağlayıp aynanın göremeyeceği yerleri görebilirsin
    yaş ermiş kemale bu saatten sonra kime hava atacaz

• quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Ya ben soruma cevap alamadım , siz bunu ne yapacaksınız? Araba kullanırken seyredemeyeceğinize göre millete hava atmak içinmi alıosunuz

hele uzun yolda vıyak vıyak bağırıyorlar yada annelerinin kucağında durmuyorlar:(
    bunun dışında mp3 dinleyebilirsin yada kamera bağlayıp aynanın göremeyeceği yerleri görebilirsin

Bu alete kamera bağlanıyor mu??

Doğru abi senin için çok mantıklı, aileler için olabilir ...

Kamera olayı ise çok bomba olur... Ama bu aleti gece sökmek filan lazım...

Bizde o günleri görebilecek miyiz yav, annesinin kucağında vıyak vıyak bağıran böyle aslan sütü emmiş yavrucakları

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: lokosit

quote:

Bu alete kamera bağlanıyor mu??

Doğru abi senin için çok mantıklı, aileler için olabilir ...

Kamera olayı ise çok bomba olur... Ama bu aleti gece sökmek filan lazım...

Bizde o günleri görebilecek miyiz yav, annesinin kucağında vıyak vıyak bağıran böyle aslan sütü emmiş yavrucakları

inşallah o günleri ama ii düşünmek lazım
    kamera neden olmasın bi cihaz gelsin görelim
    aslan sütü?? anlıyamadım rakı falanmı??

• Çok güldüm... ASlan sütü eheuehue hehe alemsin vallahi abi ya....

Helal süt diyelim...

inşallah o günleri ama iyi düşünmek lazım daki iyi düşünmeyi ne için söyledin?

Evlenirken mi, çocukları yaparken mi iyi düşünmek lazım?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.