Şimdi Ara

2700x alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Timeguard

Bu mesaj silindi.
    Burada bence yanılıyorsun 2080ti' ı rahatlıkla besliyor şuan 3000 serisi işlemciler, ryzen 3 den bahsediyorsan tartışılır
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Hepsini blokladım .
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Her youtuber olan işi bilseydi şimdiye herkes prof. olurdu bir çok sentetik testler ve oyun testleri var. Hepsindede fazlasıyla ekran kartını besliyor hatta bazı oyunlarda i7 ve i9 u da geçmiş durumda. Uzun lafın kısası 3000 serisi ryzenlerin şuan besleyemediği kart yok.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    2700x çöp falan değil on numara kaslı bir işlemci fakat anlamadığım sanırım 2700x kullanıyorsunuz. kullandığınız ürünlere ürünün ortağıymış gibi davranmayın bu kadar benimsemeye gerek yok
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Amd işlemciler overclock olmuyor ki max frekans hızında stabil olarak çalıştırılmaya çalışıyor. He ama fiyat konusunda iyiler yeni bir sistem kuracak olsam AMD kurarım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ben derim de elime bir şey geçmez cahil intelciler ile uğraşırım.amerikada intele laf atana direkt kızıl diyorlar toplum böyleyken insan fikrini kendine saklıyor.8700k çöp değil de son bir sene de kaç tane satmış.kimse çöp demiyor ama kimse de almıyor bu durumda ne oluyor?mercedes bmw'ye binelim 96 model de olsa sorun değil havası var gibi bir şey intel artık.ben binmem şahsen 96 bmw'ye parçası bakımı o bana biner ama çık bi bmw çöp de.amd'nin sürekli daha iyileri çıktığı için 1700x'e çöp diyorlar ve evet 3700x'e de diyecekler 4000 çıkınca.amd çok hızlı ilerledi sindire sindire yapmadı arayı kapatmak için.
    Hocam oc konusunda amd nin kısıtlı olması pazarlama stratejisi mi yoksa üretim kalitesi şu anki kullandıkları teknoloji vs ile mi alakalı bilmiyorum zaten bu işlerden pekte anlamam. Amd nin şu anda en güçlü tarafı fiyatı. Belki yeni nesillerde dahada oturur overclock kısırlığı çözülür. He 3600 alan biridi olsaydım ne biliyim 4.5ghzlere vurmak isterdim işlemciyi performans olarak artısı olsada olmasada insanız gözümüz aç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    boşlakla hesapları mı değiştiniz?körle yatan şaşı kalkarmış bulaşma şuna dedik.öve öve öküz ettiğin 8700k ve 3600'ü görecem ben ps5 çıkınca.
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Mantıklı. Bu da amdnin stratejisi olabilir. Büyük ihtimal seneye 3700xin durumu 2700x gibi olur. En az kayıp için 3600 alıp geçmek en mantıklısı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.